2016 kasım erkek anneleriiiii

Canm aglamiyo sadece ikiniyo okunması da uyanmasına sebebb oluyor
Evet benimki de cok ikiniyor ve aglamiyor ama bunu sadece sabah uyaninca yapiyor. Cok geriniyor ve ikiniyor mutlaka ikindiginda alttan gaz cikariyor ama bir 5 dk ikiniyor. Benimki de aglamiyor.

Evet benimki de cok ikiniyor ve aglamiyor ama bunu sadece sabah uyaninca yapiyor. Cok geriniyor ve ikiniyor mutlaka ikindiginda alttan gaz cikariyor ama bir 5 dk ikiniyor. Benimki de aglamiyor.
Bnm.surekli ikiniyo sen diyorsun ki 5 dk . Gaz ilacina başladım bakalim

Cnm ne kadar uyuyor senin bebegin gunde. Uzun sure agliyorsa sebepsiz kolik olabilir
Gün boyu toplamda 2 saat anca uyuyo canim. göğsümde uyuyo yataga koyduğum an uyaniyo. hep 10 yada 15 dakka uyuyo. ancak aglamaktan yorulup halsiz düştüğünde deliksiz 2 saat uyuyo. onun dışında hep kucakta yada memede duruyo

Evet canım benimkide sürekli ikiniyo aglamiyo ama korkuyorum ben de ikinir ken gobegi çıkar diye altını açınca kaka yapiyo sadice bezine yapmiyo
Aynen aynen bezi açınca bacak masasında yapiyo bi dün yapmıştı kakasini şaşırdım açınca neden acaba . Cisini yapiyo ama kakasini pek yapmiyo açınca yapiyo

Benimkinin hem genizine süt kaciyo hemde emdikten sonra aşırı kusmasi ve tıkanması var. o yuzden yarin bi doktora götürcem ben
Hı anladım canım yok benimkinin arada kaciyo ama kusmaşı yok ilk kızımda çok oldu 6 ay sürdü kusmasi emziriyodum mama da veriyodum kaldirinca hep küsüyodu doktor normal diyo 6 ay sürer demişti öylede oldu korkma ama insan tedirgin oluyo demi

Aynen canım valla elim ayagim birbirine dolaniyo bebek kusarken

2.3 günde bir baya iyi kusuyoo oylr çok kusmasi yok da kusunca hepsini çıkarıyor maalesef bi daha yalaniyo sonra:)) bebekleriniz kaç kilo arkdslr

2.3 günde bir baya iyi kusuyoo oylr çok kusmasi yok da kusunca hepsini çıkarıyor maalesef bi daha yalaniyo sonra:)) bebekleriniz kaç kilo arkdslr
Benim ki 3250 gr dogdu şu anda 4135 gr olmuş. bu demek oluyo ki benim sütüm yetiyor ama ben günde 2 kez mama da veriyorum mecburen yoksa cocugu sakinlestirmem mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…