Cnm benimki 3450 dogdu ama ilk hafta cok kilo verdi 3160 gr olmustu2.3 günde bir baya iyi kusuyoo oylr çok kusmasi yok da kusunca hepsini çıkarıyor maalesef bi daha yalaniyo sonra:)) bebekleriniz kaç kilo arkdslr
Cnm hangi mamayi veriyorsun. Ben de sanirim mama verecegim 1 ogun.Benim ki 3250 gr dogdu şu anda 4135 gr olmuş. bu demek oluyo ki benim sütüm yetiyor ama ben günde 2 kez mama da veriyorum mecburen yoksa cocugu sakinlestirmem mümkün degil
Ben aptamil kullanıyorum canım. eger senin sütün yetiyorsa verme derim. Çünkü bebekler mamayi kolay hazmedemiyorlar. anne sütünün hazmı daha kolay. ben mecbur olmasam asla kullanmamCnm hangi mamayi veriyorsun. Ben de sanirim mama verecegim 1 ogun.
Canım senin bebegin kaç günlükCnm benimki 3450 dogdu ama ilk hafta cok kilo verdi 3160 gr olmustu. Simdi ise 3750 gr. gunde 30 gr almaliymis en az ama bizmki 25 gr almis gunluk. Bu hafta 200 gr alirsa mamaya gerek yok dedi doktor ama altinda alirsa mama vericez. Acikcasi ben mama vermek istiyorum gunde 1 ogun. Hic de aglamiyor anlamiyorum ac mi tok mu ama hep memede sanirim acliktan ya da refleksten de olabilir
Bugn 33 olduCanım senin bebegin kaç günlük
günlük canım. ve kilosu 4500 olmuş seninki kac kiloBugn 33 oldu
Bnmki haftasonu 3750 olmustu bu cts de 3950 olmali doktora gidecegiz. Eger olmadiysa mama verecegiz. Seninki iyi kilo almis cnn30
günlük canım. ve kilosu 4500 olmuş seninki kac kilo
Canim merhaba ben hiç duymadım o damlayı ama boşver verme dayan geçer yakında uyurGünaydın kızlar oğlumu 15gun önce kucağına aldım çok şükür. Ama hiç uyumuyor uyutmuyor gece kalkmaktan sürekli üşütmüşüm. Zinco diye bi damla var uyutucu etkisi varmış ama korkuyorum bir şey olursa. Dr olmaz dedi gerçi ama annelik duygusu. Sizlerden kullanan var mı ?
Ben de hic duymadim. Uyutmak icin ilac verilmemeli bence. Acaba neden uyumuyor gaz veya aclik gibi bir sorun mu var. yoksa sebepsiz kolik gibi bir durum mu?Günaydın kızlar oğlumu 15gun önce kucağına aldım çok şükür. Ama hiç uyumuyor uyutmuyor gece kalkmaktan sürekli üşütmüşüm. Zinco diye bi damla var uyutucu etkisi varmış ama korkuyorum bir şey olursa. Dr olmaz dedi gerçi ama annelik duygusu. Sizlerden kullanan var mı ?
Insallah düzenli kilo alır da sende mama vermek zorunda kalmassin canım. ben sık emzirip mama verdigim icin bebegim cok kusuyodu doktor emzirme saatlerini 2 saate cikarmami söyledi. tabi 2 saat boyunca cocugu durdurmam imkansiz birsey. 1 saate düşürdük aralığı. aglasa da zırlasada 1 saat dolmadan emzirmiyorum. böyle devam ederse mamayi bırakırım benBnmki haftasonu 3750 olmustu bu cts de 3950 olmali doktora gidecegiz. Eger olmadiysa mama verecegiz. Seninki iyi kilo almis cnn
Canim verme bence. benim bebegimde öyle surekli ağlıyor hic durmuyo ama ben alıştım artık. benim bebegim sadece arabaya bindiginde yada dışarı ciktigimizda susuyo. evde herkes bebegi sırayla kucaginda gezdiriyo. baska türlü susturmak imkansız çünkü. ben doktora da götürdüm bu yüzden herseyi temiz çıktı. gazı falanda yok. benimki sebepsiz kolik sanırım. bu sekilde ya 40 gün yada 3 ay sürer dedi doktor. katlanicaz artık yapacak bisey yok.Günaydın kızlar oğlumu 15gun önce kucağına aldım çok şükür. Ama hiç uyumuyor uyutmuyor gece kalkmaktan sürekli üşütmüşüm. Zinco diye bi damla var uyutucu etkisi varmış ama korkuyorum bir şey olursa. Dr olmaz dedi gerçi ama annelik duygusu. Sizlerden kullanan var mı ?
Cnm bence sen mamayi azalt bebegini daha bol emzir. Mama kilo yapiyordur senin sutun iyi bence yeter. Mama azalirsa belki cok kusmazInsallah düzenli kilo alır da sende mama vermek zorunda kalmassin canım. ben sık emzirip mama verdigim icin bebegim cok kusuyodu doktor emzirme saatlerini 2 saate cikarmami söyledi. tabi 2 saat boyunca cocugu durdurmam imkansiz birsey. 1 saate düşürdük aralığı. aglasa da zırlasada 1 saat dolmadan emzirmiyorum. böyle devam ederse mamayi bırakırım ben
Hicmi azalmıyo ıkınmasi canim ağlıyo benimki tuvaletini yapınca ikinmiyo geçer canım merak etmeBebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı çıktı. Ama ben iflas ben iptal
Ne bizim bu bebeklerden cektigimiz yaa. hepsi huysuz. allah yardımcımız olsun. bizimkide kucaga alıştı. annemler gidince napcam bilmiyorum.Bebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı çıktı. Ama ben iflas ben iptal
Ben günde 2 kez mama veriyorum canım. sık emdigi icin sütüm yetmiyo. süt gelmedigi zaman basiyo yaygarayi. bebek dokuz ay icerde aç kalmis gibi doymak bilmiyo yaavvffCnm bence sen mamayi azalt bebegini daha bol emzir. Mama kilo yapiyordur senin sutun iyi bence yeter. Mama azalirsa belki cok kusmaz
Canım hic karnına ve topuklarina masaj yapmayi denedin mi. benimkide cok ıkınıyo masaj yaptığım zaman rahatliyo.Bebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı çıktı. Ama ben iflas ben iptal
İnşallah düzelir kuzum ya. Hiç kiyamiyorumCanim verme bence. benim bebegimde öyle surekli ağlıyor hic durmuyo ama ben alıştım artık. benim bebegim sadece arabaya bindiginde yada dışarı ciktigimizda susuyo. evde herkes bebegi sırayla kucaginda gezdiriyo. baska türlü susturmak imkansız çünkü. ben doktora da götürdüm bu yüzden herseyi temiz çıktı. gazı falanda yok. benimki sebepsiz kolik sanırım. bu sekilde ya 40 gün yada 3 ay sürer dedi doktor. katlanicaz artık yapacak bisey yok.
Başta bu kadar aglamiyordu. son günlerde hiç uyumaz oldu emzirirken kucagimda uyuyor yatağına koyunca ağlamaya başlıyor. Kolik olabilir. Dr da. Birşey demiyorki normalmişBen de hic duymadim. Uyutmak icin ilac verilmemeli bence. Acaba neden uyumuyor gaz veya aclik gibi bir sorun mu var. yoksa sebepsiz kolik gibi bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?