2016 kasım erkek anneleriiiii

Bebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı
Canım hic karnına ve topuklarina masaj yapmayi denedin mi. benimkide cok ıkınıyo masaj yaptığım zaman rahatliyo.
Yapmam mi yaa çok güzel gaz çıkarıyor sonra tekrar ikinmaya dewam . Kucagimda uyuyor yatağına koyunca hemn bi ikinmalar başlıyor . Pusete koyuyorum gundz bnde onda daha iyi duruyo salliyom. Bn bide ayakta salliyom daldığı gibi hemen yastıkla yerine koyyom ne kadr uyursa artik

Canim ben ilk çocuğum da bunlarin hic birini yaşamadım. sanki ilk kez anne olmuşum gibi hissediyorum. Çünkü herseyi farklı cok acemilik cekiyorum. işin güzel tarafı araştırmacı oldum çıktım. en ufak birseyde doktora kosmuyorum artık. Kafama takilan birsey olursa once araştırıyorum sorup sorusturuyorum sonra doktora gidiyorum bak en azından sen sağlıkcısın bizlerden daha tecrubelisin. anlaşılan bizim bebekler böyle huysuz ve yaramaz olacak

Cnm kaka kac kere yapiyor gunde? Bnm bebegim bir kere 2 gun boyunca kaka yapamadi ve surekli ikindi. Gaz cikardigi halde ikinmaya devam etmisti kaka yapinca rahatladi. Simdi duzeldi, yine ikiniyor ama kisa sureli gaz ve kaka yapinca normale donuyor.

Ne guzel sen ikinciyi yaptin kurtuldun :) bizm daha ilk ve bn ikinciyi dusunmem artik sanirim cok zormus cunku :) bebegim sakin olmasina ragmen insan bir anda eve bagli kalinca ozgurlugu gitmis gibi oluyor

Kizlar bebek dogsun dogsun diye sabirsizlaniyorduk simdi ise o gunler ne rahatmis diyorum ben

Ne guzel sen ikinciyi yaptin kurtuldun :) bizm daha ilk ve bn ikinciyi dusunmem artik sanirim cok zormus cunku :) bebegim sakin olmasina ragmen insan bir anda eve bagli kalinca ozgurlugu gitmis gibi oluyor
Bende ikinciyi yapmam demistim. tam 10 sene sonra arkadaslarin baskısıyla ancak cesaret edebildim ve ikna olmam hic kolay olmadi. ama simdi düşünüyorum da keşke daha önce davransaydim bu kadar ara vermeseydim ilk de olsa ikinci de olsa o heycan hep ilk günkü gibi taze duruyo

Benim yaramaz dün sabahtan beri uyumadi cok huzursuzdu onu banyo yaptırdım şimdi uyutmaya çalışıyorum. bu arada ayakta duracak halim kalmadı uykusuzluk yorgunluk ben bittim. sende durumlar nasıl
Al benden de o kadar benimkide hc uyumuuilooooooo bakisiyzzzz oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…