Yapmam mi yaa çok güzel gaz çıkarıyor sonra tekrar ikinmaya dewam . Kucagimda uyuyor yatağına koyunca hemn bi ikinmalar başlıyor . Pusete koyuyorum gundz bnde onda daha iyi duruyo salliyom. Bn bide ayakta salliyom daldığı gibi hemen yastıkla yerine koyyom ne kadr uyursa artikCanım hic karnına ve topuklarina masaj yapmayi denedin mi. benimkide cok ıkınıyo masaj yaptığım zaman rahatliyo.
Canim ben ilk çocuğum da bunlarin hic birini yaşamadım. sanki ilk kez anne olmuşum gibi hissediyorum. Çünkü herseyi farklı cok acemilik cekiyorum. işin güzel tarafı araştırmacı oldum çıktım. en ufak birseyde doktora kosmuyorum artık. Kafama takilan birsey olursa once araştırıyorum sorup sorusturuyorum sonra doktora gidiyorum bak en azından sen sağlıkcısın bizlerden daha tecrubelisin. anlaşılan bizim bebekler böyle huysuz ve yaramaz olacakBebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı
Yapmam mi yaa çok güzel gaz çıkarıyor sonra tekrar ikinmaya dewam . Kucagimda uyuyor yatağına koyunca hemn bi ikinmalar başlıyor . Pusete koyuyorum gundz bnde onda daha iyi duruyo salliyom. Bn bide ayakta salliyom daldığı gibi hemen yastıkla yerine koyyom ne kadr uyursa artik
Cnm kaka kac kere yapiyor gunde? Bnm bebegim bir kere 2 gun boyunca kaka yapamadi ve surekli ikindi. Gaz cikardigi halde ikinmaya devam etmisti kaka yapinca rahatladi. Simdi duzeldi, yine ikiniyor ama kisa sureli gaz ve kaka yapinca normale donuyor.Bebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı
Yapmam mi yaa çok güzel gaz çıkarıyor sonra tekrar ikinmaya dewam . Kucagimda uyuyor yatağına koyunca hemn bi ikinmalar başlıyor . Pusete koyuyorum gundz bnde onda daha iyi duruyo salliyom. Bn bide ayakta salliyom daldığı gibi hemen yastıkla yerine koyyom ne kadr uyursa artik
Ne guzel sen ikinciyi yaptin kurtuldun :) bizm daha ilk ve bn ikinciyi dusunmem artik sanirim cok zormus cunku :) bebegim sakin olmasina ragmen insan bir anda eve bagli kalinca ozgurlugu gitmis gibi oluyorCanim ben ilk çocuğum da bunlarin hic birini yaşamadım. sanki ilk kez anne olmuşum gibi hissediyorum. Çünkü herseyi farklı cok acemilik cekiyorum. işin güzel tarafı araştırmacı oldum çıktım. en ufak birseyde doktora kosmuyorum artık. Kafama takilan birsey olursa once araştırıyorum sorup sorusturuyorum sonra doktora gidiyorum bak en azından sen sağlıkcısın bizlerden daha tecrubelisin. anlaşılan bizim bebekler böyle huysuz ve yaramaz olacak
Kac gunluk oldu seninki. Merak etme 3 ay boyle olur en fazla sonra rahatlarsin.Bebeğimgece sürekli ikiniyo we uyuuaamiyo koliik anlicanizz.ben bittimmmm kızlar . Dün kırkı çıktı. Ama ben iflas ben iptal
Bende ikinciyi yapmam demistim. tam 10 sene sonra arkadaslarin baskısıyla ancak cesaret edebildim ve ikna olmam hic kolay olmadi. ama simdi düşünüyorum da keşke daha önce davransaydim bu kadar ara vermeseydim ilk de olsa ikinci de olsa o heycan hep ilk günkü gibi taze duruyoNe guzel sen ikinciyi yaptin kurtuldun :) bizm daha ilk ve bn ikinciyi dusunmem artik sanirim cok zormus cunku :) bebegim sakin olmasina ragmen insan bir anda eve bagli kalinca ozgurlugu gitmis gibi oluyor
42 günlük cnm bnm bebekKac gunluk oldu seninki. Merak etme 3 ay boyle olur en fazla sonra rahatlarsin.
Aynen öyle yaaaaa wala çok zormussss ama o bnm canimmmmKizlar bebek dogsun dogsun diye sabirsizlaniyorduk simdi ise o gunler ne rahatmis diyorum ben
Benim icin değişen birsey yok hamileligimde de uyutmuyodu bizim paşa simdi de öyleKizlar bebek dogsun dogsun diye sabirsizlaniyorduk simdi ise o gunler ne rahatmis diyorum ben
Hamileliğinde gece bni de uyutmuyo du şuanda oyleeee :)Benim icin değişen birsey yok hamileligimde de uyutmuyodu bizim paşa simdi de öyle
Yakın olsaydık bizim bebekler güzel arkadas olurlardi kesin. baksana yaa herseyleri aynıHamileliğinde gece bni de uyutmuyo du şuanda oyleeee :)
Ne güzelll olurdu wala yaaa :)Yakın olsaydık bizim bebekler güzel arkadas olurlardi kesin. baksana yaa herseyleri aynı
Benim yaramaz dün sabahtan beri uyumadi cok huzursuzdu onu banyo yaptırdım şimdi uyutmaya çalışıyorum. bu arada ayakta duracak halim kalmadı uykusuzluk yorgunluk ben bittim. sende durumlar nasılNapiyosunuz kizlarrrrr:)
Al benden de o kadar benimkide hc uyumuuilooooooo bakisiyzzzz oyleBenim yaramaz dün sabahtan beri uyumadi cok huzursuzdu onu banyo yaptırdım şimdi uyutmaya çalışıyorum. bu arada ayakta duracak halim kalmadı uykusuzluk yorgunluk ben bittim. sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?