Yıkama cnm. Bzm burda 2 ayliik ypiyo 1aylik aasisi yok . 21 aralıkta oluck bnmki de asiKızlar merhaba nasılsınız bir aylık aşınizi vurdurdunuzmu ateslendimi bebekleriniz bide banyo yapma felan dediler mi bi kaç gün biz yarın vurdurcaz yikiycam akşam bişey olurmuki yıkasam
Ben vurdurdum canim. ateslenme falan olmadi zaten hemşire de olmaz banyo yaptirabilirsin demisti. ben yapturmadim tabi ne olur ne olmazKızlar merhaba nasılsınız bir aylık aşınizi vurdurdunuzmu ateslendimi bebekleriniz bide banyo yapma felan dediler mi bi kaç gün biz yarın vurdurcaz yikiycam bu akşam bişey olurmuki yıkasam
Tesekkurler canım biz yarın olucaz bakalım ne olcakYıkama cnm. Bzm burda 2 ayliik ypiyo 1aylik aasisi yok . 21 aralıkta oluck bnmki de asi
Bilmiyorum canım yaptırmam zaten bende cumartesi de doktor konturolumuz var kalça cikikligi varmı diye bakilcak sen baktırdınmiBen vurdurdum canim. ateslenme falan olmadi zaten hemşire de olmaz banyo yaptirabilirsin demisti. ben yapturmadim tabi ne olur ne olmaz
Yok canım bizim kontrolumuz ayın sonunda. hayırlısı insallah umarım birseyi cikmaz bebegininBilmiyorum canım yaptırmam zaten bende cumartesi de doktor konturolumuz var kalça cikikligi varmı diye bakilcak sen baktırdınmi
Bnm uyku duzenim yok. Şöyle ki gece 12-1 gbi bi uyaniyo sabah kdr 5-6 ancak uyuyo mizmizlik ypiyo aglma yok ama. Sürekli emmek istiuo ikiniyo ws. Surekli. 6 olunca uyuyo . Gundz hep uyuyo gnlde. Emme saatimiz yok bzm ne zamn isterse ozamn emiyo ama sole solim satte bir emiyo . O istiyo . Gce uyumya nasil alstrcm blmiyrum bazen uykusuzluk we vcudun dinlenememesi sinir ypiyo uyu diye sesimi yukseltebiliyrum.ama inanın 1 aydr gece uyumuyorum. Bu beni çok yıprattı. Sonrada üzülüp ozr diliyorum.boyle gdiyo ne bilim yaaaHayırlı akşamlar arkadaslar. bebeklerinizde uyku ve emzirme düzeni olusturabildiniz mi. bunu basarabilen var mi. varsa ne gibi bir yol izlediniz bana da anlatın lütfen. ne emzirme saatimiz belli nede uyuma saatimiz belli. hergün bi önceki günden farkli geciyo. belli belirsiz gecinip gidiyoruz şimdilik.
Benimde eriyen dikişlerim var bir ay oldu hala erimedi birde banyo yaparken seZeryan bandı kullan demişti doktor siz hala bant kullanıyor musunuzIlk dogumum benimde cok kolay olmustu bende cok yürümüstüm ama yinede kesik atıldı. Üstelik bir haftada dikislerim düşmüştü. ikinci ise daha zor oldu. doktor eriyen dikis dedi ama hala duruyo dikislerim. pansuman icin hic bisey verilmedi.
Bende bi düzen kuramadim canim yaa. benimki cok sinirli bide kucaga alıştı ki sorma. emerken cok huysuzlaniyo sinerleniyo. ben mama takviyesi yapiyordum biberonla veriyordum mamayi. sanırım biberona alıştı emmek istemiyo 2 gündür kaşıkla veriyorum mamayi. birde silikon göğüs ucu takmaya başladım baska türlü almiyo memeyi.uykusuzluk ve yorgunluk insani cok sinirli yapiyo gerçekten ister istemez bende bagiriyorum sonra senin gibi bende üzülüyorum. emziriyorum arkasindan mama veriyorum yine araniyo cok sinirli bir bebek gerçektenBnm uyku duzenim yok. Şöyle ki gece 12-1 gbi bi uyaniyo sabah kdr 5-6 ancak uyuyo mizmizlik ypiyo aglma yok ama. Sürekli emmek istiuo ikiniyo ws. Surekli. 6 olunca uyuyo . Gundz hep uyuyo gnlde. Emme saatimiz yok bzm ne zamn isterse ozamn emiyo ama sole solim satte bir emiyo . O istiyo . Gce uyumya nasil alstrcm blmiyrum bazen uykusuzluk we vcudun dinlenememesi sinir ypiyo uyu diye sesimi yukseltebiliyrum.ama inanın 1 aydr gece uyumuyorum. Bu beni çok yıprattı. Sonrada üzülüp ozr diliyorum.boyle gdiyo ne bilim yaaa
Canım benim dikislerim 1 ay sonra düştü doktorum bant falanda vermedi. sadece numus med diye bir sampuan verdi onu kullandim. onun dışında dikislerimi kuru tutmam gerektigini söyledi tabi bu mümkün degil benim 11 tane dikisim vardı. cok cektim gercekten otururken emzirirken cok zorlandım. simdi düzeldi ama arada sızlıyo sadeceBenimde eriyen dikişlerim var bir ay oldu hala erimedi birde banyo yaparken seZeryan bandı kullan demişti doktor siz hala bant kullanıyor musunuz
Bende bi düzen kuramadim canim yaa. benimki cok sinirli bide kucaga alıştı ki sorma. emerken cok huysuzlaniyo sinerleniyo. ben mama takviyesi yapiyordum biberonla veriyordum mamayi. sanırım biberona alıştı emmek istemiyo 2 gündür kaşıkla veriyorum mamayi. birde silikon göğüs ucu takmaya başladım baska türlü almiyo memeyi.uykusuzluk ve yorgunluk insani cok sinirli yapiyo gerçekten ister istemez bende bagiriyorum sonra senin gibi bende üzülüyorum. emziriyorum arkasindan mama veriyorum yine araniyo cok sinirli bir bebek gerçekten[/QUOTE
Emerken sinirlenip huysuzlaniyosa gazi olabilir. Gece kolik olduğu için emerken bi sinir yapiyo memeyi bi çekiyor bi çekiyor nasıl kawga ediyor snra bi ciyaklama:))) snra yatisiuo bnmki aglamiyo kucak da çok aramaz ama kolik ya gece hc uyumuyo seninki gece nasıl
Nerdesin melek yaa yoksun bayadir. ufaklık nasıl. emiyormu artikIyi aksamlar kizlar.. Nasilsiniz? ☺☺
NapiyonuZzz kizlarrr . Bnm bebek hala geceleri uyumuyo siİnkiler nasilll???Nerdesin melek yaa yoksun bayadir. ufaklık nasıl. emiyormu artik
Bizimki de gece uyumuyor gündüz de kısa süreli uykularla yetiniyoruzNapiyonuZzz kizlarrr . Bnm bebek hala geceleri uyumuyo siİnkiler nasilll???
Canim valla firsat bulamiyorum ya. Ben cok huysuz aksi uyumayan bir sipa dogurmusum. Evimin isini bile yapamiyorum. Kucagimdan inmiyor.uyutuyorum yatiriyorum hic uyumamis gozleri faltasi gibi aciyor. Sil bastan geri yapiykruz gunumuz boyle geciyir. Cok sukur rabbime emiyor artik. Goguslerim de iyilesmek uzere ☺☺☺ sizler nelerbyapiyorsunuzNerdesin melek yaa yoksun bayadir. ufaklık nasıl. emiyormu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?