- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Bizimkide aksam 7 de uyaniyor gece 1 e kadar uyumuyor surekli agliyor bagiriyor. Cok huysuzlaniyor. Gunduzde uyuyor ama uyuyor denirse 5 dk uyuyor yarim saat uyanik.NapiyonuZzz kizlarrr . Bnm bebek hala geceleri uyumuyo siİnkiler nasilll???
Senin ki 3_4 gün ypmiuomus. Bnmki yptgi hlde ikiniyo we geceleri uyumuyo. Gazdan acı elma yağı sur karnına masj yp ayk altlarına.herks iyi geldi diyor bna etki etmedi.bn gaz ilacı kullanıyorum geceye başlarken.o biraz rahatlatıyor ama tamamen diil.mama mi aliuo bebeğin anne sütü muKızlar ya oğlum kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve sürekli huzursuz. Kasiliyor emerken kıpkırmızı oluyor çok zor gaz çıkarıyor. Zeytinyağı ver diyorlar ağır gelir diye vermiyorum. Napcam ben yaa
Bnmde geceleri öyle sabah kdrrr hc durmuyor hp memede snra gaz derknn altını degstr masj yp bida emzir offffffffff fena geçiyor ama gndz iyiCanim valla firsat bulamiyorum ya. Ben cok huysuz aksi uyumayan bir sipa dogurmusum. Evimin isini bile yapamiyorum. Kucagimdan inmiyor.uyutuyorum yatiriyorum hic uyumamis gozleri faltasi gibi aciyor. Sil bastan geri yapiykruz gunumuz boyle geciyir. Cok sukur rabbime emiyor artik. Goguslerim de iyilesmek uzere ☺☺☺ sizler nelerbyapiyorsunuz
Sakın verme bebekler sütü bile zor hazmederken onu nasıl hazmetsin. zeytinyağıyla karnına saat yönünde masaj yapabilirsin. bacaklarini karnina dogru ittirip cek rahatlar.kendin de günde 3 fincan rezene çayı iç hem gaz çıkarıcı ozelligi var hemde sütü artırıyor. cok gecmis olsunKızlar ya oğlum kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve sürekli huzursuz. Kasiliyor emerken kıpkırmızı oluyor çok zor gaz çıkarıyor. Zeytinyağı ver diyorlar ağır gelir diye vermiyorum. Napcam ben yaa
Bu bebeklerin hepsi mi huysuz yaa. emzir durmaz. altını al durmaz. salla durmaz bu nedir yaa offfffff canım çıkıyo vallaBnmde geceleri öyle sabah kdrrr hc durmuyor hp memede snra gaz derknn altını degstr masj yp bida emzir offffffffff fena geçiyor ama gndz iyi
Aynen öyle. Bakalım ne zaman duzelcekler dün akşam sütü sagdim.100cc . Hepsini içti snrada emdi . Sizinkiler kaç cc içiyor????Bu bebeklerin hepsi mi huysuz yaa. emzir durmaz. altını al durmaz. salla durmaz bu nedir yaa offfffff canım çıkıyo valla
Maşallah sütün yeter senin. ben iki göğsümü de sagdigimda 50 cc anca çıkıyo. tabi o da yetmiyo arkasindan 50 cc mama veriyorum. 1 saat sonra tekrar aranıyorAynen öyle. Bakalım ne zaman duzelcekler dün akşam sütü sagdim.100cc . Hepsini içti snrada emdi . Sizinkiler kaç cc içiyor????
Mama takviyesi yapiyorsun.olsun doysun daMaşallah sütün yeter senin. ben iki göğsümü de sagdigimda 50 cc anca çıkıyo. tabi o da yetmiyo arkasindan 50 cc mama veriyorum. 1 saat sonra tekrar aranıyor
Masaj yapıyor um sürekli rezene ve anason karışımı var bebekler için 2cay kaşığı veriyorum. Gaz giderici damla kullanıyorum.Sakın verme bebekler sütü bile zor hazmederken onu nasıl hazmetsin. zeytinyağıyla karnına saat yönünde masaj yapabilirsin. bacaklarini karnina dogru ittirip cek rahatlar.kendin de günde 3 fincan rezene çayı iç hem gaz çıkarıcı ozelligi var hemde sütü artırıyor. cok gecmis olsun
Anne sütü veriyorum canım. Gece bazen 60ml mama veriyorum.Senin ki 3_4 gün ypmiuomus. Bnmki yptgi hlde ikiniyo we geceleri uyumuyo. Gazdan acı elma yağı sur karnına masj yp ayk altlarına.herks iyi geldi diyor bna etki etmedi.bn gaz ilacı kullanıyorum geceye başlarken.o biraz rahatlatıyor ama tamamen diil.mama mi aliuo bebeğin anne sütü mu
Lansinoh un makinesiyle sagiyorum canim ben. Gayet iyi. Cok memnunumKızlar bir de sutunuzu hangi makineyle sagiyorsunuz benim göğüsler yara olmuştu hiç sagmadim ve ne kadar sutum geliyor tam bilmiyorum. İkinci dönem şubatta çalışmaya başlayacağım. O yüzden sağmak zorundayım.
Mama kullaniyorsaniz mamasinin icine koyabilirsin 1 cay kasigi zeytin yagi su da verebilirsin.Kızlar ya oğlum kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve sürekli huzursuz. Kasiliyor emerken kıpkırmızı oluyor çok zor gaz çıkarıyor. Zeytinyağı ver diyorlar ağır gelir diye vermiyorum. Napcam ben yaa
Bende pompayla sagiyordum ama elle daha kolay oluyoKızlar bir de sutunuzu hangi makineyle sagiyorsunuz benim göğüsler yara olmuştu hiç sagmadim ve ne kadar sutum geliyor tam bilmiyorum. İkinci dönem şubatta çalışmaya başlayacağım. O yüzden sağmak zorundayım.
Sut damla damla mi geliyor kaç dk sürüyorLansinoh un makinesiyle sagiyorum canim ben. Gayet iyi. Cok memnunum
Elle ben de sagmaya çalıştım ama damla damla çok az geliyor.Bende pompayla sagiyordum ama elle daha kolay oluyo
Elle çok az geliyor yaaBnm makinm yok cnm elle sagiyorum
Ilk başta pompayla sagiyordum ben yarim saatte 25 ml anca çıkıyordu. her emzirmeden sonra sagdim. sagdikca açılıyor canım. basta damla damla geliyo sonra süt kanallari genisledikce süt çoğalıyor. birde zeytinyagiyla önce masaj yap göğüslerine yada sıcak su tut. Böylece göğüsler gevsedigi icin daha kolay akiyo. birde gece daha cok süt çıkıyo. gündüz ayri gece ayri sagarsan aradaki farkı görürsünElle ben de sagmaya çalıştım ama damla damla çok az geliyor.
Çok teşekkür ederim canım.Ilk başta pompayla sagiyordum ben yarim saatte 25 ml anca çıkıyordu. her emzirmeden sonra sagdim. sagdikca açılıyor canım. basta damla damla geliyo sonra süt kanallari genisledikce süt çoğalıyor. birde zeytinyagiyla önce masaj yap göğüslerine yada sıcak su tut. Böylece göğüsler gevsedigi icin daha kolay akiyo. birde gece daha cok süt çıkıyo. gündüz ayri gece ayri sagarsan aradaki farkı görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?