2016 kasım erkek anneleriiiii

Kızlar ya oğlum kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve sürekli huzursuz. Kasiliyor emerken kıpkırmızı oluyor çok zor gaz çıkarıyor. Zeytinyağı ver diyorlar ağır gelir diye vermiyorum. Napcam ben yaa
Senin ki 3_4 gün ypmiuomus. Bnmki yptgi hlde ikiniyo we geceleri uyumuyo. Gazdan acı elma yağı sur karnına masj yp ayk altlarına.herks iyi geldi diyor bna etki etmedi.bn gaz ilacı kullanıyorum geceye başlarken.o biraz rahatlatıyor ama tamamen diil.mama mi aliuo bebeğin anne sütü mu

Bnmde geceleri öyle sabah kdrrr hc durmuyor hp memede snra gaz derknn altını degstr masj yp bida emzir offffffffff fena geçiyor ama gndz iyi

Kızlar ya oğlum kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve sürekli huzursuz. Kasiliyor emerken kıpkırmızı oluyor çok zor gaz çıkarıyor. Zeytinyağı ver diyorlar ağır gelir diye vermiyorum. Napcam ben yaa
Sakın verme bebekler sütü bile zor hazmederken onu nasıl hazmetsin. zeytinyağıyla karnına saat yönünde masaj yapabilirsin. bacaklarini karnina dogru ittirip cek rahatlar.kendin de günde 3 fincan rezene çayı iç hem gaz çıkarıcı ozelligi var hemde sütü artırıyor. cok gecmis olsun

Aynen öyle. Bakalım ne zaman duzelcekler dün akşam sütü sagdim.100cc . Hepsini içti snrada emdi . Sizinkiler kaç cc içiyor????
Maşallah sütün yeter senin. ben iki göğsümü de sagdigimda 50 cc anca çıkıyo. tabi o da yetmiyo arkasindan 50 cc mama veriyorum. 1 saat sonra tekrar aranıyor

Masaj yapıyor um sürekli rezene ve anason karışımı var bebekler için 2cay kaşığı veriyorum. Gaz giderici damla kullanıyorum.

Anne sütü veriyorum canım. Gece bazen 60ml mama veriyorum.

Kızlar bir de sutunuzu hangi makineyle sagiyorsunuz benim göğüsler yara olmuştu hiç sagmadim ve ne kadar sutum geliyor tam bilmiyorum. İkinci dönem şubatta çalışmaya başlayacağım. O yüzden sağmak zorundayım.

Lansinoh un makinesiyle sagiyorum canim ben. Gayet iyi. Cok memnunum

Mama kullaniyorsaniz mamasinin icine koyabilirsin 1 cay kasigi zeytin yagi su da verebilirsin.
Sadece anne sutu aliyirsa hicbirsey yapmana gerek yok.

Elle ben de sagmaya çalıştım ama damla damla çok az geliyor.
Ilk başta pompayla sagiyordum ben yarim saatte 25 ml anca çıkıyordu. her emzirmeden sonra sagdim. sagdikca açılıyor canım. basta damla damla geliyo sonra süt kanallari genisledikce süt çoğalıyor. birde zeytinyagiyla önce masaj yap göğüslerine yada sıcak su tut. Böylece göğüsler gevsedigi icin daha kolay akiyo. birde gece daha cok süt çıkıyo. gündüz ayri gece ayri sagarsan aradaki farkı görürsün

Çok teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…