- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Canim iki asamali diyeyim sana ilk 2 dk yavas cekiyor. Gogus ucunu alistiyor gibi ayni. Cok az damla damla geliyor. Ama gogusum cok sisse sut bol ise fiskirarakta aktigi oluyor. 2 dk dan sonra sut fiskirarak geliyor. 8-10 dk suruyor bende tek gogusSut damla damla mi geliyor kaç dk sürüyor
Ben okyanus suyu kullanıyorum. bizim bebise iyi geldi. aspirator hic kullanmadim nasıl birsey onu da bilmiyorum.kizlar selam. bebishlerin burnunu nasil temizliyorsnz? pilli aspirator kullana ve memnun olan varmi?
ben bu bebegin burnunu nasil rahatlatacagmi bilemedim ya bi turlu
Bizimkinin banyo yapınca geçiyor tıkanıklığı.kizlar selam. bebishlerin burnunu nasil temizliyorsnz? pilli aspirator kullana ve memnun olan varmi?
ben bu bebegin burnunu nasil rahatlatacagmi bilemedim ya bi turlu
Gogsumun ucu yara sagarken dahada açılır mı acaba. El pompası açıyor.Canim iki asamali diyeyim sana ilk 2 dk yavas cekiyor. Gogus ucunu alistiyor gibi ayni. Cok az damla damla geliyor. Ama gogusum cok sisse sut bol ise fiskirarakta aktigi oluyor. 2 dk dan sonra sut fiskirarak geliyor. 8-10 dk suruyor bende tek gogus
Benim kizimda dogdugu ilk zamanlar bir hafta kaka yapmiyordu doktora ebeye danistim sütün yaglidir yariyodur hicbir sikinti yok 3.4 gun yapmamasinda demisti tabi sizin bebeginiz ne kadarlik bilmiorum amaKızlar ya oğlum kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve sürekli huzursuz. Kasiliyor emerken kıpkırmızı oluyor çok zor gaz çıkarıyor. Zeytinyağı ver diyorlar ağır gelir diye vermiyorum. Napcam ben yaa
Yarın 1aylik olacak inşallahBenim kizimda dogdugu ilk zamanlar bir hafta kaka yapmiyordu doktora ebeye danistim sütün yaglidir yariyodur hicbir sikinti yok 3.4 gun yapmamasinda demisti tabi sizin bebeginiz ne kadarlik bilmiorum ama
Canim yarik seklinde yaraydi benim gogusum yariklar aciliyor gogus ucum buyuyordu. Ama sagmayi biraktiktan 10 dk sonra gogus ucum kuculuyir yariklar eski haline geliyirdu. Simdi geceeleri arada sagiyorum. Duzeldi gogus uclarim. Inan oglum emmeye basladiktan sonra goguslerim cok kotu oldu sagarken Daha iyiydi. ☺☺Gogsumun ucu yara sagarken dahada açılır mı acaba. El pompası açıyor.
Yara mi goguslerin canm hala düzelmedi miCanim yarik seklinde yaraydi benim gogusum yariklar aciliyor gogus ucum buyuyordu. Ama sagmayi biraktiktan 10 dk sonra gogus ucum kuculuyir yariklar eski haline geliyirdu. Simdi geceeleri arada sagiyorum. Duzeldi gogus uclarim. Inan oglum emmeye basladiktan sonra goguslerim cok kotu oldu sagarken Daha iyiydi. ☺☺
Yok canim.cok.sukur gecti ☺☺Yara mi goguslerin canm hala düzelmedi mi
Valla masallah oglum bugun cok.guzel uyuduu gece ☺☺☺ ama aksam yatmadan babasiyla beni sinirden deli etti. Ben geriliyorum bu cocuk aksma aglayinca. Esim ben kotu olunca o aldi. Bi baktim esim cocuga bagirmaya basladi. Kalktim geri aldim cocugu. 1 saat bile dayanamadi cocuga ben ne yapayim gece gunduz bendeKizlae bebeklerinizin uyku düzeni nasillll keyifleri nasillll bebislerinnn
Ayy cnm kiyamam ya metanetli ol lütfen yaa. Gecicek bu günler eminim. Esin neden bakmiyo çok mu agliyo onda . Sen hiç kimseye wermedin mı bebeği doğduğunda da sana alıştı tek. Bnmki öyle diil herkeste duruyo. Daha 2 aylık bebek o kadar ayırt eder mi ki yani. Biyeri ağrıyor da ve ağrı anne kokusunda rahatlatiyorsa sende daha sakinse yani. O da olabilir Dr . Gidince bu sor bakalım . Çünkü mesela çocuğun bi yeri agriyor emerken yda annedeyken sakinleşir ya onu diyorum. Esinneden öğle dawraniyor kiBen harap olmuş durumdayim. Bebegim kimsede durmuyo. Kimsede durduramiyo. Özellikle sofraya oturdugumda kıyameti kopariyo yemek yiyemiyorum. Bitek benim kucagimda susuyo. Iyice kucaga alıştı. Ne yerde ne besikte kesinlikle durmuyo. Her sabah saat 5 bucuk olmadan uyumuyo. Uykumu alamiyorum yeterli beslenemiyorum. Bazen eşim bakmak icin alıyo ama oglum aglamaya başlayınca esim cok sinirleniyo bağırıp çağırıyor bebege bende dayanamayip aliyorum hemen. Gercekten babalar anneler kadar sabirli degil. Sabahtan aksama kadar bakiyorum bide gece 4 5 e kadar bakiyorum sadece 1 saat bakmasini istiyorum ama sinirlerine hakim olamiyo. O yüzden aşırı yoruluyorum. Biz emzirirken resmen savaş yapıyoruz o ayri bi konu zaten. Bittim tükendim . Ya sabır.
Canim gercekten seni anliyorum. Benimkide yemege oturdugumuzda basliyir aglamaya. Kucagima aliyorum ama susmuyir. Hoplatilmak istiyor gezme istiyor. Babamiz seninki ile ayni. Aksamlari sadece nefes almak istiyorum. Aliyor kucagina basiyir cigligi. Susturamiyor. Cocuk susmayinca sinirleniyor cocuga kiziyor. Oyle olunca ben geri aliyorum cocugu. Oyle boyle gececek zaman su gaz problemini bi atlatsaydik insallah rahatlayacagiz. Rabbim bizlere.sabir versin. Esim hep diyor Allah bize sizinki gibi sabir vermemis. Cocuk bakmak erkek isi degil. Rabbim.bizden cok.babalara sabir verssin buna daha cok ihtiyacimiz varBen harap olmuş durumdayim. Bebegim kimsede durmuyo. Kimsede durduramiyo. Özellikle sofraya oturdugumda kıyameti kopariyo yemek yiyemiyorum. Bitek benim kucagimda susuyo. Iyice kucaga alıştı. Ne yerde ne besikte kesinlikle durmuyo. Her sabah saat 5 bucuk olmadan uyumuyo. Uykumu alamiyorum yeterli beslenemiyorum. Bazen eşim bakmak icin alıyo ama oglum aglamaya başlayınca esim cok sinirleniyo bağırıp çağırıyor bebege bende dayanamayip aliyorum hemen. Gercekten babalar anneler kadar sabirli degil. Sabahtan aksama kadar bakiyorum bide gece 4 5 e kadar bakiyorum sadece 1 saat bakmasini istiyorum ama sinirlerine hakim olamiyo. O yüzden aşırı yoruluyorum. Biz emzirirken resmen savaş yapıyoruz o ayri bi konu zaten. Bittim tükendim . Ya sabır.
Canm acaba kucaga mı alıştı neden öyle yapıyorlar seninkinden kucaktann inince agliyomus kucağa mı alıştı ki anlamadım biyeri ağrıyor olmasın hep mı böyle gece uykusu nasilCanim gercekten seni anliyorum. Benimkide yemege oturdugumuzda basliyir aglamaya. Kucagima aliyorum ama susmuyir. Hoplatilmak istiyor gezme istiyor. Babamiz seninki ile ayni. Aksamlari sadece nefes almak istiyorum. Aliyor kucagina basiyir cigligi. Susturamiyor. Cocuk susmayinca sinirleniyor cocuga kiziyor. Oyle olunca ben geri aliyorum cocugu. Oyle boyle gececek zaman su gaz problemini bi atlatsaydik insallah rahatlayacagiz. Rabbim bizlere.sabir versin. Esim hep diyor Allah bize sizinki gibi sabir vermemis. Cocuk bakmak erkek isi degil. Rabbim.bizden cok.babalara sabir verssin buna daha cok ihtiyacimiz var
Canim bizim gunduz cok sıkıntimiz yok. Uyuyor uyanikken sakin. Ne oluyorsa benimkine aksam 7 den sonra oluyor gece 12 ye 1 e kadar bas bas bagiriyor. Yatirinca sanki cocuga iskence yapiyoruz gibi agliyor. Aksam hic sabrim kalmiyor. 12 den sonra uyuyunca 4 de kalkiyor. Karnini doyurup yatiriyorum sonra 7 de kalkiyor gece uykusuda iyi duzene girdi gibi cok sukur.Canm acaba kucaga mı alıştı neden öyle yapıyorlar seninkinden kucaktann inince agliyomus kucağa mı alıştı ki anlamadım biyeri ağrıyor olmasın hep mı böyle gece uykusu nasil
Benimki emmeyi birakmak üzereydi bu nedenle hep ayakta gezerek emziriyorum. Tabi uykuyada kucagimda dalıyor. Azcık aglasin cocuk morariyo. Tabi agalatmamk icin hep kucaga aldik. Kucaga alıştı. Daha bir kez uyanirken sakin uyandığıni görmedim. Eşim sevmek istiyo bebegi ama durmuyo onda agladiginda ise eşim sinirleniyo. Hep ben kucağıma aldigim icin kokuma alıştı. Kucagima almadigim zaman durmuyo basıyor yaygarayi gözümün icine icine bakiyo beni al der gibi. Bi duzene girsin cok istiyorum artikAyy cnm kiyamam ya metanetli ol lütfen yaa. Gecicek bu günler eminim. Esin neden bakmiyo çok mu agliyo onda . Sen hiç kimseye wermedin mı bebeği doğduğunda da sana alıştı tek. Bnmki öyle diil herkeste duruyo. Daha 2 aylık bebek o kadar ayırt eder mi ki yani. Biyeri ağrıyor da ve ağrı anne kokusunda rahatlatiyorsa sende daha sakinse yani. O da olabilir Dr . Gidince bu sor bakalım . Çünkü mesela çocuğun bi yeri agriyor emerken yda annedeyken sakinleşir ya onu diyorum. Esinneden öğle dawraniyor ki
Kesinlikle katılıyorum canim bebek bakmak asla erkek isi degil 1 saat bile dayanamiyolar. Zaten sabrimizdan dolayi allah annelere cenneti vaad etmiş. Ama eşimin sabrini da görmüş oldum böylelikle. Kesinlikle ona bebek emanet etmem yoksaki allah muhafazaCanim gercekten seni anliyorum. Benimkide yemege oturdugumuzda basliyir aglamaya. Kucagima aliyorum ama susmuyir. Hoplatilmak istiyor gezme istiyor. Babamiz seninki ile ayni. Aksamlari sadece nefes almak istiyorum. Aliyor kucagina basiyir cigligi. Susturamiyor. Cocuk susmayinca sinirleniyor cocuga kiziyor. Oyle olunca ben geri aliyorum cocugu. Oyle boyle gececek zaman su gaz problemini bi atlatsaydik insallah rahatlayacagiz. Rabbim bizlere.sabir versin. Esim hep diyor Allah bize sizinki gibi sabir vermemis. Cocuk bakmak erkek isi degil. Rabbim.bizden cok.babalara sabir verssin buna daha cok ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?