- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Benimki de bugun oldu canim ☺Bebeklerimiz 2 aylık aşısını oldu mu bzmki bugün oldu
Canim kilosu boyu nasil bebisininBebeklerimiz 2 aylık aşısını oldu mu bzmki bugün oldu
Boyu 57 cm kilosu 5660 Gr senin cnmCanim kilosu boyu nasil bebisinin
Benimde 5.700 59 cm canim ☺☺ ayni masallah kuzucuklraBoyu 57 cm kilosu 5660 Gr senin cnm
Asi sonrasi nasil gecti canim. Huysuzlandi mi cok ateslenme felan oldu muBoyu 57 cm kilosu 5660 Gr senin cnm
Asi sonrasi nasil gecti canim. Huysuzlandi mi cok ateslenme felan oldu mu[/QUO
3 tane asi oldu.wala . Aşı sonrası ateş düşürücü werdim 8 saat sonrası bidaha werdim ateş olmadi hysuzluk falan hcbrsey yaşamadık. Güzel deuyudu . Sorun olmadı hiç. Sizin
Benimki 1 hafta sonra olacakBebeklerimiz 2 aylık aşısını oldu mu bzmki bugün oldu
Ayy maşallah yaa rabbim uzun ömürler versin kuzuma. Cok şükür bizimde uykumuz düzene girdi. Tabi ben beşiği degistirdim öyle düzeldi uykumuz. Emmede hala problem yaşıyoruz bide onu halletsek hic bir sorun kalmayacak. Cok sinirli bi oglum var ama olsun sinirlenmesi bile cok güzelKizlAr napiyonuz nasıl gidiyo biz düzene girdik sayılır siz girdiniz mi duzene benim sarışın ve yeşil gözlü tosbigim olmuş bana benzememis hiç hep baba
Bzimkide düzene girdi ama dün gece 1 Dr emdi sabaha kdr uynmadiiiiAyy maşallah yaa rabbim uzun ömürler versin kuzuma. Cok şükür bizimde uykumuz düzene girdi. Tabi ben beşiği degistirdim öyle düzeldi uykumuz. Emmede hala problem yaşıyoruz bide onu halletsek hic bir sorun kalmayacak. Cok sinirli bi oglum var ama olsun sinirlenmesi bile cok güzel
Mrb seyda kaçıncı haftada doğum yapmıştın? normal doğum mu oldu? öyle olduysa tüm belirtileri öncesinde yaşadın mı nişan gelmesi filan? Benim kız olacağı için çevreden herkes 10 gün önce gelir diyor 1 hafta da önden gidiyor şu anda çok sabırsızim bir an önce dogsaydi diyeNasıl gdiyor kızlar . Bnm oğlan pişik oldu bide çatlak wR galiba kakasini yapmakta zorlanıyor tr
Merhaba sizinde az kalmış ins sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi. Bnm planlı bir şekilde suni sanciylaa normal doğum oldu. 37.hfta btti alındı. 2330 Gr doğdu bebeğim . Beslenemiuodu plasenta aşağıda olduğu için . Alınmasına karar werdi Dr.um. we daha çabuk topladı dışarda. Haklıydı.. şuan taşıtlarının geçti bile nerdeyse . Erkk ti bnm çok rahat bir hamilelik geçirdim.Kız bebekler erken doğar derler ama inan değişiyor o . Ben çok bilirim kızın kaç hafta geç geldiğini.Mrb seyda kaçıncı haftada doğum yapmıştın? normal doğum mu oldu? öyle olduysa tüm belirtileri öncesinde yaşadın mı nişan gelmesi filan? Benim kız olacağı için çevreden herkes 10 gün önce gelir diyor 1 hafta da önden gidiyor şu anda çok sabırsızim bir an önce dogsaydi diye
Sagol canım inşallah:) ne güzel doğum için karar verildiği halde sezeryan ile doğum olmamış benim de plasenta 28. Haftada yukarı çıktı o zamana kadar hep aşagıdaydı.Demek ki sütün de iyi gelmiş annesi kilo almış oğluna maşaallah:))Merhaba sizinde az kalmış ins sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi. Bnm planlı bir şekilde suni sanciylaa normal doğum oldu. 37.hfta btti alındı. 2330 Gr doğdu bebeğim . Beslenemiuodu plasenta aşağıda olduğu için . Alınmasına karar werdi Dr.um. we daha çabuk topladı dışarda. Haklıydı.. şuan taşıtlarının geçti bile nerdeyse . Erkk ti bnm çok rahat bir hamilelik geçirdim.Kız bebekler erken doğar derler ama inan değişiyor o . Ben çok bilirim kızın kaç hafta geç geldiğini.
Bnm.yukari çıkmdi maalesef we bebeği besleyemedi.ama olsun oğlumla 3 hafta önce tanıştık. Bn canadadayim . Burda mecbur kalmadıkça sezeryan ypmiuolr . Ama tr yede olsam bu olayda kesin sezeryan. YaparlardiSagol canım inşallah:) ne güzel doğum için karar verildiği halde sezeryan ile doğum olmamış benim de plasenta 28. Haftada yukarı çıktı o zamana kadar hep aşagıdaydı.Demek ki sütün de iyi gelmiş annesi kilo almış oğluna maşaallah:))
Sağlıklıca doğmuş ya canımBnm.yukari çıkmdi maalesef we bebeği besleyemedi.ama olsun oğlumla 3 hafta önce tanıştık. Bn canadadayim . Burda mecbur kalmadıkça sezeryan ypmiuolr . Ama tr yede olsam bu olayda kesin sezeryan. Yaparlardi
İyi gidiyor canim hersey yolunda benimkide yardım etmeden yapmiyo kaka sini bide benimkinde yüzünde sivilce gibi şeyler oluyo doktor kram verdi ama geciyo yine geliyo ben her altını temizlemeden sonra zeytin yağı suruyorum kizarik olsa bile hemen geciyoNasıl gdiyor kızlar . Bnm oğlan pişik oldu bide çatlak wR galiba kakasini yapmakta zorlanıyor tr
Ewwt canm is. Ama imkanlari katbekat dha iyiSağlıklıca doğmuş ya canımevet o durumda kesin burda sezeeyana karar verirlerdi.iş durumundan mı ordasiniz
Bndr sursem ama burda hakiki midr zeytnyaglari bilmiyrum ki ondan cekiniyorummİyi gidiyor canim hersey yolunda benimkide yardım etmeden yapmiyo kaka sini bide benimkinde yüzünde sivilce gibi şeyler oluyo doktor kram verdi ama geciyo yine geliyo ben her altını temizlemeden sonra zeytin yağı suruyorum kizarik olsa bile hemen geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?