O yuzundeki cikan siwlilce gbi kucuk seyler e bn doknmuyrun we brsey surmuyrum dus alinca geciyo snra yine cikiyoo sonra yine geciuo o bebekte cildinde olan stler neden krem.werdi anlamadim.dustan sonra kaybolur onlarBndr sursem ama burda hakiki midr zeytnyaglari bilmiyrum ki ondan cekiniyorumm
Yok canim benimki göğüs umde çok durduğu için ola bilirmis emzirirken belkide seninde ondan oluyo bioderma kram yazdı iyi geldi ama hem vardirya hakikisi zeytin yağının guvenmiyosanda türkiyede iste istiycek kimsen yokmu senun oğlusun ismi neO yuzundeki cikan siwlilce gbi kucuk seyler e bn doknmuyrun we brsey surmuyrum dus alinca geciyo snra yine cikiyoo sonra yine geciuo o bebekte cildinde olan stler neden krem.werdi anlamadim.dustan sonra kaybolur onlar
Öyle yapcm artık . Uygar batın benim oğlumun adı . Senin ilk bebekmiydi bnm gbiYok canim benimki göğüs umde çok durduğu için ola bilirmis emzirirken belkide seninde ondan oluyo bioderma kram yazdı iyi geldi ama hem vardirya hakikisi zeytin yağının guvenmiyosanda türkiyede iste istiycek kimsen yokmu senun oğlusun ismi ne
Cok guzelmis canım ADIYLA yasasin inşallah yok benim ikinci canımÖyle yapcm artık . Uygar batın benim oğlumun adı . Senin ilk bebekmiydi bnm gbi
Ohhhh. Ne güzel wala 2. De olmuş Allah uzun ömürler versin tüm bebislereeeCok guzelmis canım ADIYLA yasasin inşallah yok benim ikinci canım
Ohhhh. Ne güzel wala 2. De olmuş Allah uzun ömürler inşallah
Canim
Aaa o sivilcelerden bizdede var. Banyo yapinca geciyo gibi. Bebek sakinken kayboluyo sinirlenince tekrar çıkıyo. Ben hic bisey sürmüyorumO yuzundeki cikan siwlilce gbi kucuk seyler e bn doknmuyrun we brsey surmuyrum dus alinca geciyo snra yine cikiyoo sonra yine geciuo o bebekte cildinde olan stler neden krem.werdi anlamadim.dustan sonra kaybolur onlar
Bnde öyle yapıyorum canm zaten. İstesem De burdaki Dr lar öyle hemen ilaç wermiyolar oyuzden kendi careme bakıyorum genelde :))) pişik oldu. Bzm sıpa yapamadı kakasini açıdan 1 gün sonra poposunu yıkamaya başladım rhtldi 2 kere yaptı bgun. Eğer pişik olursa yıkayın çok iyi geldi bna. Ayrıca o swlce gbi şeylere brsey sürme canm geçiyor bebek cildi etkilenip hmn öyle oluyor ama geçiyor . Önemli brsey değil o . Ama tabi enf. Falan kapr onu bilemem de öyle olmasa dokunma hiç. Eee bebiş nasıl neler yapıyorsunuz bnmki knusuyo bnmle :)))Aaa o sivilcelerden bizdede var. Banyo yapinca geciyo gibi. Bebek sakinken kayboluyo sinirlenince tekrar çıkıyo. Ben hic bisey sürmüyorum
Bizim bebeği konusmaya alıştırdilar. Simdi yaninda surekli insan olsun konussun istiyo sipa. Işimi gücümü bırakıp onunla konuşuyorum artik. Tabi anlasamadigimiz cok nokta oluyo :)) benim dediklerimi yapmiyo hep kendi istedigi olsun istiyo :)) bi ortak nokta bulamadık henüz.Bnde öyle yapıyorum canm zaten. İstesem De burdaki Dr lar öyle hemen ilaç wermiyolar oyuzden kendi careme bakıyorum genelde :))) pişik oldu. Bzm sıpa yapamadı kakasini açıdan 1 gün sonra poposunu yıkamaya başladım rhtldi 2 kere yaptı bgun. Eğer pişik olursa yıkayın çok iyi geldi bna. Ayrıca o swlce gbi şeylere brsey sürme canm geçiyor bebek cildi etkilenip hmn öyle oluyor ama geçiyor . Önemli brsey değil o . Ama tabi enf. Falan kapr onu bilemem de öyle olmasa dokunma hiç. Eee bebiş nasıl neler yapıyorsunuz bnmki knusuyo bnmle :)))
Ahahaa çok iyi bulursnz insllh o noktayı bir an önce bzmki hm emerken hem alt açtığımda sürekli gülücükler :)) konuşmalar ki görsen biseler abltyo ama nereye:)))Bizim bebeği konusmaya alıştırdilar. Simdi yaninda surekli insan olsun konussun istiyo sipa. Işimi gücümü bırakıp onunla konuşuyorum artik. Tabi anlasamadigimiz cok nokta oluyo :)) benim dediklerimi yapmiyo hep kendi istedigi olsun istiyo :)) bi ortak nokta bulamadık henüz.
Bide avizeleri cok seviyo uyandiginda avizelere bakarak gülücükler saciyo. Sabah uyandiginda çok tatli oluyo yaa. Sevmelere doyamiyorum. Sanki özlemiş gibi kucagima aldığımda başlıyor gülmeye. Bebeklerin her anı cok özel ve güzel. Ben sürekli video ve resim cekiyorum ilerde bu günleri hatirlamak icinAhahaa çok iyi bulursnz insllh o noktayı bir an önce bzmki hm emerken hem alt açtığımda sürekli gülücükler :)) konuşmalar ki görsen biseler abltyo ama nereye:)))
Aynnbizimkide tawanlara bakilguluyo bnce mlekleri görüyorlar yoksa tawanda ne war ki:)))) bnde çok crkyrum wdeo fln bide TW izliyor ki gorseeennBide avizeleri cok seviyo uyandiginda avizelere bakarak gülücükler saciyo. Sabah uyandiginda çok tatli oluyo yaa. Sevmelere doyamiyorum. Sanki özlemiş gibi kucagima aldığımda başlıyor gülmeye. Bebeklerin her anı cok özel ve güzel. Ben sürekli video ve resim cekiyorum ilerde bu günleri hatirlamak icin
Ahh o tv izlemeyi bende alıştırabilsem cok iyi olacak. Ilk cocugum alışmıştı cok rahat etmiştim. Insallah buda öyle olurAynnbizimkide tawanlara bakilguluyo bnce mlekleri görüyorlar yoksa tawanda ne war ki:)))) bnde çok crkyrum wdeo fln bide TW izliyor ki gorseeenn
Çok dikkatini çekiyor bildin büyük insan gbi izliyorAhh o tv izlemeyi bende alıştırabilsem cok iyi olacak. Ilk cocugum alışmıştı cok rahat etmiştim. Insallah buda öyle olur
Benimki de ayni canim. Beyfendi hic yalniz kalmayacak. Yaninda hep biri olacak. Yaninda olmak da yetmiyor artik konusmamizi istiyor. Konustugumuzda gulucukler saciyor. Babamiz saz kursuna basladi evde calmak icin ugrasiyor. Saz sesini cok sevdi babasini dinliyor. Ilk defa sesli bir sekilde bildigin kahkaha atti babasi saz calarken. Şok olduk. O gun bugundur oyle gulmesini bekliyorum gulmuyor oyle sipa. Masallah cok gulec bi sipam oldu ☺☺☺☺Bizim bebeği konusmaya alıştırdilar. Simdi yaninda surekli insan olsun konussun istiyo sipa. Işimi gücümü bırakıp onunla konuşuyorum artik. Tabi anlasamadigimiz cok nokta oluyo :)) benim dediklerimi yapmiyo hep kendi istedigi olsun istiyo :)) bi ortak nokta bulamadık henüz.
Kızlar bzmki gunde1 kere kaka yapar oldu ama rengi sarı we sulu yaptığında 2 bez dolduruyor ama 1 kere yapıyor sizde nasıl???????Benimki de ayni canim. Beyfendi hic yalniz kalmayacak. Yaninda hep biri olacak. Yaninda olmak da yetmiyor artik konusmamizi istiyor. Konustugumuzda gulucukler saciyor. Babamiz saz kursuna basladi evde calmak icin ugrasiyor. Saz sesini cok sevdi babasini dinliyor. Ilk defa sesli bir sekilde bildigin kahkaha atti babasi saz calarken. Şok olduk. O gun bugundur oyle gulmesini bekliyorum gulmuyor oyle sipa. Masallah cok gulec bi sipam oldu ☺☺☺☺
Benimki 5 gündür yapmadı. Fitil verdim öyle yaptı. Simdi yine 4 gün gecti hala tık yok. Emen bebek Kabiz olur mu yaa zaten sıvı alıyo bol miktarda. Ben çözemedim bu işiKızlar bzmki gunde1 kere kaka yapar oldu ama rengi sarı we sulu yaptığında 2 bez dolduruyor ama 1 kere yapıyor sizde nasıl???????
Biomiyrum cnm bnmki hergun ypiyor ama siwi oluyor. Bya araştırdım annesutu alan bebk int de yaziyor 10 güne kdr nrmalmiss.bzmki akşama kdr ypmyinca ikiniyo rhtsz oluyor 10 gün nasi dayanır Allah ım anlamadınnBenimki 5 gündür yapmadı. Fitil verdim öyle yaptı. Simdi yine 4 gün gecti hala tık yok. Emen bebek Kabiz olur mu yaa zaten sıvı alıyo bol miktarda. Ben çözemedim bu işi
Canim benim kide oyle günde bikere yapiyo sabah 5 de basliyo ıkınma ya yapana kadar benim altını açmamı bekliyo bende açmıyorum kendi yapsın diye tem bel aliscak sonra zor zor yapiyo kendi bide sen hala eldiven takiyomusunBiomiyrum cnm bnmki hergun ypiyor ama siwi oluyor. Bya araştırdım annesutu alan bebk int de yaziyor 10 güne kdr nrmalmiss.bzmki akşama kdr ypmyinca ikiniyo rhtsz oluyor 10 gün nasi dayanır Allah ım anlamadınn
Aynen bnde almışsın diye ellemiuorum ama artık son zaman aciyrum yine ellemiuorum kendi ikiniyo yaparsa çok nadir yapiyo bn yaptriyom masajla gnlde bide kakadan snra bn poposunu yıkıyorum artık çok rht ediyor we sewiyor . Eldiveni 1 hftdr takmıyorum kendini kesfetsin diye renk sürekli kesiyorum we torpuluyorun.suratini cizdi ikinirken bu kx kere ama ypck bişe yok öle öle aliscak. Sürekli eldwende bunaliyor bide bzi düşün onun yerinde . Hc brseye dokunamayınca. Bide öyle öğrenmeye başlıyor bebekler dokunarak.oyuzden sende takma ama daima trnklr kesilip torpulensin.:) Ona rağmen yoldu kaç kere:)Canim benim kide oyle günde bikere yapiyo sabah 5 de basliyo ıkınma ya yapana kadar benim altını açmamı bekliyo bende açmıyorum kendi yapsın diye tem bel aliscak sonra zor zor yapiyo kendi bide sen hala eldiven takiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?