Bende iki gündür takmıyorum eldivenAy
Aynen bnde almışsın diye ellemiuorum ama artık son zaman aciyrum yine ellemiuorum kendi ikiniyo yaparsa çok nadir yapiyo bn yaptriyom masajla gnlde bide kakadan snra bn poposunu yıkıyorum artık çok rht ediyor we sewiyor . Eldiveni 1 hftdr takmıyorum kendini kesfetsin diye renk sürekli kesiyorum we torpuluyorun.suratini cizdi ikinirken bu kx kere ama ypck bişe yok öle öle aliscak. Sürekli eldwende bunaliyor bide bzi düşün onun yerinde . Hc brseye dokunamayınca. Bide öyle öğrenmeye başlıyor bebekler dokunarak.oyuzden sende takma ama daima trnklr kesilip torpulensin.:) Ona rağmen yoldu kaç kere:)
Canim ben sezeryan oldum. Ilk guSezeryanla dogum yapan anneler sütünüz ne zaman arttı.benim 3 haftam doldu ama sütüm hala az.humana still tee,hurma,tahin helvası,malt içecegı hatta motilium bile içiyorum sütüm artsın diye ama hala artmadı.acaba bu saatten sonra artar mı yoksa iyice mi azalır.
Canim ben sezeryan oldum. Sutum hemen geldi. Ilk 10 gun cok guzel geldi sutum. Oglum 1 ay benim gogusumu almadi. Surekli sagiyordum. Buz dolabina bile attim. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Sutum azaldi. Humana still tee felan kullandim fayda etmedi. Simdi oglum emiyor. Gunduzleri doyuyor aksamlari hem emziriyorum hem mama veriyorum. Umarim sutun artar. Benmkinde su an bi artma yok malesefSezeryanla dogum yapan anneler sütünüz ne zaman arttı.benim 3 haftam doldu ama sütüm hala az.humana still tee,hurma,tahin helvası,malt içecegı hatta motilium bile içiyorum sütüm artsın diye ama hala artmadı.acaba bu saatten sonra artar mı yoksa iyice mi azalır.
Bn Nrml doğum yaptı.m hmn gldi o gün ama sezeryan brazdha geç gelir cnm. Pes etme emzrdikce çoğalır başka şeyler sadece yardımcı olur artmasına öne.li olan emzrmek bol bol su iç günde 3 litre faln çok faydasını görürsün bn bu hurma bide suyla çok arttığını fark ettim . Düzenli ye iç BK nasıl artıyor bide kafana takma aksina brak azcik kafana taktın içinde olmaz haberin olsun. Bebeğini ile sana sağlıklı mutlu günler dilerim :)Sezeryanla dogum yapan anneler sütünüz ne zaman arttı.benim 3 haftam doldu ama sütüm hala az.humana still tee,hurma,tahin helvası,malt içecegı hatta motilium bile içiyorum sütüm artsın diye ama hala artmadı.acaba bu saatten sonra artar mı yoksa iyice mi azalır.
Canim akşam nasıl anlıyorsun doymadıginıCanim ben sezeryan oldum. Ilk gu
Canim ben sezeryan oldum. Sutum hemen geldi. Ilk 10 gun cok guzel geldi sutum. Oglum 1 ay benim gogusumu almadi. Surekli sagiyordum. Buz dolabina bile attim. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Sutum azaldi. Humana still tee felan kullandim fayda etmedi. Simdi oglum emiyor. Gunduzleri doyuyor aksamlari hem emziriyorum hem mama veriyorum. Umarim sutun artar. Benmkinde su an bi artma yok malesef
Canim gazini cikariyoruz her seyi yapiyoruz ciglik cigliga susmuyordu cocuk. Mama yapip verdim acaba doymuyor mu diye. Resmen saldirdi biberona. O zamandan beri her seyi yapiyorum susmuyorsa mama veriyorum. Bide emerken surekli kendini geri cektirip bagirip aglamaya basliyor oyle yaptigi zamanlarda da mama veriyorum. Genelde de aksamlari oyle yapiyor.Canim akşam nasıl anlıyorsun doymadıginı
Canim gazini cikariyoruz her seyi yapiyoruz ciglik cigliga susmuyordu cocuk. Mama yapip verdim acaba doymuyor mu diye. Resmen saldirdi biberona. O zamandan beri her seyi yapiyorum susmuyorsa mama veriyorum. Bide emerken surekli kendini geri cektirip bagirip aglamaya basliyor oyle yaptigi zamanlarda da mama veriyorum. Genelde de aksamlari oyle yapiyor.
Hı agliyo yani benimki aglamiyo 2 gündür gece mız miz laniyo uyurken uyanmiyoda ondan sordum canimCanim gazini cikariyoruz her seyi yapiyoruz ciglik cigliga susmuyordu cocuk. Mama yapip verdim acaba doymuyor mu diye. Resmen saldirdi biberona. O zamandan beri her seyi yapiyorum susmuyorsa mama veriyorum. Bide emerken surekli kendini geri cektirip bagirip aglamaya basliyor oyle yaptigi zamanlarda da mama veriyorum. Genelde de aksamlari oyle yapiyor.
Başını geri atması süt yok ?? Anlam weeremedim.bnmkide atiyo oyun yapiyo hc de aç kaldı yok belki siz doymuyor diye memeden alıp mama weriyonuz . Hc bi 10 dk werme zorladı mı. Bazen bzmki bırakıp bna bakıyor konuşuyor bnle ben oyun yapiyom memeyi teker ağzına weriyom emiyo. Bide zaten goguslerinize elledinizde süt wR mı yok mu anlarsınız kiBenimki de emerken başını sürekli geri atıyorsa anlıyorum kı hıc sut yok.ben de gunde en az 3 kez mama vermek zorunda kalıyorum ve bu benı cok üzüyor
Göğüslerim hep yumuşak sünger gibi.sürekli emiyor.mesela bir saat emiyor yatagına koyuyorum ağlamaya başlıyor.alıp tekrar emziriyorum yine aynısı olunca ben de mama veriyorum.mamayı ıcınce hemen uyuyor.artık çok yoruldum.Başını geri atması süt yok ?? Anlam weeremedim.bnmkide atiyo oyun yapiyo hc de aç kaldı yok belki siz doymuyor diye memeden alıp mama weriyonuz . Hc bi 10 dk werme zorladı mı. Bazen bzmki bırakıp bna bakıyor konuşuyor bnle ben oyun yapiyom memeyi teker ağzına weriyom emiyo. Bide zaten goguslerinize elledinizde süt wR mı yok mu anlarsınız ki
Başını geri atması süt yok ?? Anlam weeremedim.bnmkide atiyo oyun yapiyo hc de aç kaldı yok belki siz doymuyor diye memeden alıp mama weriyonuz . Hc bi 10 dk werme zorladı mı. Bazen bzmki bırakıp bna bakıyor konuşuyor bnle ben oyun yapiyom memeyi teker ağzına weriyom emiyo. Bide zaten goguslerinize elledinizde süt wR mı yok mu anlarsınız kiBenimki de emerken başını sürekli geri atıyorsa anlıyorum kı hıc sut yok.ben de gunde en az 3 kez mama vermek zorunda kalıyorum ve bu benı cok üzüyor
Himmmm anladım canım ozamn doymuyor ewetGöğüslerim hep yumuşak sünger gibi.sürekli emiyor.mesela bir saat emiyor yatagına koyuyorum ağlamaya başlıyor.alıp tekrar emziriyorum yine aynısı olunca ben de mama veriyorum.mamayı ıcınce hemen uyuyor.artık çok yoruldum.
Malesef bende ayni sorun bende de var. Ve giderek sütüm dahada azalıyor. Süt azaldikca mama sayısı artıyor tabiBenimki de emerken başını sürekli geri atıyorsa anlıyorum kı hıc sut yok.ben de gunde en az 3 kez mama vermek zorunda kalıyorum ve bu benı cok üzüyor
Canim cok küçük ama dokununca yukarı aşağı oynuyo yağ bezesi belli baktım ınternetten enfeksiyondan ola biliyo muş seninkindede varmiO herkeste war canim sende de war
Kulağının arkasında herkeste war cnm o ama sen için rahat etsin Dr a sorCanim cok küçük ama dokununca yukarı aşağı oynuyo yağ bezesi belli baktım ınternetten enfeksiyondan ola biliyo muş seninkindede varmi
Sorucam canım perşembe günü 2 ay konturolumuz varKulağının arkasında herkeste war cnm o ama sen için rahat etsin Dr a sor
Bzmki kalkmaya çalışıyor yataktan bi oyunlar bi oyunlar bide çok konuşuyor hc susmuyo sizinkiler nasıl neler yapıyor kizlarrrrrrrSorucam canım perşembe günü 2 ay konturolumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?