2016 kasım erkek anneleriiiii

Bende iki gündür takmıyorum eldiven

Sezeryanla dogum yapan anneler sütünüz ne zaman arttı.benim 3 haftam doldu ama sütüm hala az.humana still tee,hurma,tahin helvası,malt içecegı hatta motilium bile içiyorum sütüm artsın diye ama hala artmadı.acaba bu saatten sonra artar mı yoksa iyice mi azalır.

Canim ben sezeryan oldum. Ilk gu
Canim ben sezeryan oldum. Sutum hemen geldi. Ilk 10 gun cok guzel geldi sutum. Oglum 1 ay benim gogusumu almadi. Surekli sagiyordum. Buz dolabina bile attim. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Sutum azaldi. Humana still tee felan kullandim fayda etmedi. Simdi oglum emiyor. Gunduzleri doyuyor aksamlari hem emziriyorum hem mama veriyorum. Umarim sutun artar. Benmkinde su an bi artma yok malesef

Bn Nrml doğum yaptı.m hmn gldi o gün ama sezeryan brazdha geç gelir cnm. Pes etme emzrdikce çoğalır başka şeyler sadece yardımcı olur artmasına öne.li olan emzrmek bol bol su iç günde 3 litre faln çok faydasını görürsün bn bu hurma bide suyla çok arttığını fark ettim . Düzenli ye iç BK nasıl artıyor bide kafana takma aksina brak azcik kafana taktın içinde olmaz haberin olsun. Bebeğini ile sana sağlıklı mutlu günler dilerim :)

Canim akşam nasıl anlıyorsun doymadıginı

Canim akşam nasıl anlıyorsun doymadıginı
Canim gazini cikariyoruz her seyi yapiyoruz ciglik cigliga susmuyordu cocuk. Mama yapip verdim acaba doymuyor mu diye. Resmen saldirdi biberona. O zamandan beri her seyi yapiyorum susmuyorsa mama veriyorum. Bide emerken surekli kendini geri cektirip bagirip aglamaya basliyor oyle yaptigi zamanlarda da mama veriyorum. Genelde de aksamlari oyle yapiyor.

Benimki de emerken başını sürekli geri atıyorsa anlıyorum kı hıc sut yok.ben de gunde en az 3 kez mama vermek zorunda kalıyorum ve bu benı cok üzüyor

Hı agliyo yani benimki aglamiyo 2 gündür gece mız miz laniyo uyurken uyanmiyoda ondan sordum canim

Benimki de emerken başını sürekli geri atıyorsa anlıyorum kı hıc sut yok.ben de gunde en az 3 kez mama vermek zorunda kalıyorum ve bu benı cok üzüyor
Başını geri atması süt yok ?? Anlam weeremedim.bnmkide atiyo oyun yapiyo hc de aç kaldı yok belki siz doymuyor diye memeden alıp mama weriyonuz . Hc bi 10 dk werme zorladı mı. Bazen bzmki bırakıp bna bakıyor konuşuyor bnle ben oyun yapiyom memeyi teker ağzına weriyom emiyo. Bide zaten goguslerinize elledinizde süt wR mı yok mu anlarsınız ki

Göğüslerim hep yumuşak sünger gibi.sürekli emiyor.mesela bir saat emiyor yatagına koyuyorum ağlamaya başlıyor.alıp tekrar emziriyorum yine aynısı olunca ben de mama veriyorum.mamayı ıcınce hemen uyuyor.artık çok yoruldum.

Başını geri atması süt yok ?? Anlam weeremedim.bnmkide atiyo oyun yapiyo hc de aç kaldı yok belki siz doymuyor diye memeden alıp mama weriyonuz . Hc bi 10 dk werme zorladı mı. Bazen bzmki bırakıp bna bakıyor konuşuyor bnle ben oyun yapiyom memeyi teker ağzına weriyom emiyo. Bide zaten goguslerinize elledinizde süt wR mı yok mu anlarsınız ki
Himmmm anladım canım ozamn doymuyor ewet

Malesef bende ayni sorun bende de var. Ve giderek sütüm dahada azalıyor. Süt azaldikca mama sayısı artıyor tabi

Kızlar merhaba nasıl gidiyo ya bişey sorucam bebekleriniz in kulanin arkasında yağ bezesi gibi bişey varmı derinin altında benimkinin var bi bakarmisiniz hareket ediyo elledigim zaman

Bzmki kalkmaya çalışıyor yataktan bi oyunlar bi oyunlar bide çok konuşuyor hc susmuyo sizinkiler nasıl neler yapıyor kizlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…