2016 kasım erkek anneleriiiii

Bzmki kalkmaya çalışıyor yataktan bi oyunlar bi oyunlar bide çok konuşuyor hc susmuyo sizinkiler nasıl neler yapıyor kizlarrrrrrr
Benimki de öyle canım çok uslu mansallah bitek sabaha karşı kaka yapmak için ikiniyo sonra kendisi yapiyo artik

Emziren anneler size bir sorum olacak.benim sutum cok az ama artsin diye surekli emziriyorum.bebegim de mememi hic birakmiuor.gogus ucumda gorunen yara yok ama cok sizliyor.lansinoh kullaniyorum ama sızı hiç geçmiyor.sızde de oldu mı aynısı.ne zaman gectı acaba.sırf bu yuzden emzirmek işkence.bir yandan emsin istiyorum bir yanfan da uyanıp beni emecek canım cok yanacak diye hep bir korku içindeyim.

Bnm hc o

Bnm hc o

Bnm hc öyle olmadı acaba neden öyle açıyor çektikçe açıyor demek ki. Dr a bi sor bakalım tatlım bnde olmadı bide süt için bol bol su iç çok etkisi oluyor

Bnm hc öyle olmadı acaba neden öyle açıyor çektikçe açıyor demek ki. Dr a bi sor bakalım tatlım bnde olmadı bide süt için bol bol su iç çok etkisi oluyor
Bol su içiyorum denemediğim şey kalmadı.artık depresyon aşamasına kadar geldim.

Bol su içiyorum denemediğim şey kalmadı.artık depresyon aşamasına kadar geldim.
Ah ahh benimde denemedigim şey kalmadi ama bi türlü sütüm artmadi. Hatta psikolojim o kadar bozuldu ki oturup bebegimle birlikte bende aglamıştım. Hala emziriyorum sütüm yetmedigi icin günde 4 kez mama veriyorum ben. Kendinizi boş yere uzmeyin bence. Bebek doymuyosa günde 2 kez mama verebilirsiniz. Zaten bu kadarına doktorlarda izin veriyo. Ama once emzirin sonra mama verin. Ben birde genis biberon kullaniyorum. Başlığı göğüs ucuyla aynı oldugu icin emmeyi bırakmıyor bebek

Canim kişiden kişiye degisiyo sutun çoğalması hayatında hiç yemediğin şey bile süt getire biliyo benim encok tatlı sütümü getiriyo

Canim bu arada benim oldu yara felan yok ama aciyo demi içten aciyo yani ben gittim doktora genel cerrahiye intihap başlangıcı dedi antibiyotikle ağrı kesici verdi öyle emzirdim çok zor oldu ağladım bile sende git doktora geciktirme bana da çocuk emerken geçer dediler alakası yok geçmiyo ilaçlarla geçti hem bu arada acısa da emzir

Canım bebeğin kaç günlük.sezeryan mı senin de.kaç cc sütün çıkıyor sagdıhında.ben de önce emzirip sonra mama veriyorum.yaşadıklarımız aynı.ben de dün o ağlarken ağladım hüngür hüngür.mama veriyorum sonra kafama takıyorum neden diye. Tüm neşem kaçıyor.

Be
bebeğim 2 aylik canim. Normal dogum yaptım ben. Ornegin gece sabaha kadar emzirmiyorum sağdığımda ise 75 ml çıkıyo.tabi gündüz iş güç derken yoruluyorum sütüm geceye oranla daha az oluyo. Bebegim bastan güzel emiyo ama süt bitince kafasını geri atıyo eliyle beni itiyo
başlıyor aglamaya. Iki göğsümüde emzirip mama veriyorum ben.

Bnde hx oyle yapmiyor neden kiii ???????? Anca oynucagi zaten kendini atar falan

Bnde hx oyle yapmiyor neden kiii ???????? Anca oynucagi zaten kendini atar falan
Bizim sütümüz yetmedigi icin atıyo canim. Eger sakin ve durgun sekilde bana bakarak memeyi birakiyosa anliyorum ki oynamak istiyo.Cünkü bastan guz3l emiyo süt azaldikca huzursuzlaniyo belli bi süre sonra insan bebegin dilinden anlamaya başlıyor.

Ewet dimi:) anlıyorsun artık. Bn aglayis tarzından bile anliueum ne istedini :)) annelik isteee farklı duygular çok güzel duygular

KizlAr nApiyosunuz iki aylik aşınizi yaptırdınız mi ateş oldumu biz yarın yaptircaz inşallah ateslanmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…