5660 Gr canm ölçüldü o gün . Ben aşı sonrası werdimBende sabah doktora gidicez ilk ilaç istiycem vericem hemen aşı olmadan bide kaç kiloydu 2 aylikken
Önce verince de iyi oluyomus canım bende enson bi ay önce bakırdım kilosuna bakalım kaç oldu seninki ıyiymis baya5660 Gr canm ölçüldü o gün . Ben aşı sonrası werdim
Ozamn tam iki aylıktı şuan 3 aylık olmasına 9 gün kaldı kilo bilmiyorum baktrmadim hnuzÖnce verince de iyi oluyomus canım bende enson bi ay önce bakırdım kilosuna bakalım kaç oldu seninki ıyiymis baya
Sağlıklı olsunlar da canım önemli olan oOzamn tam iki aylıktı şuan 3 aylık olmasına 9 gün kaldı kilo bilmiyorum baktrmadim hnuz
Aynen öyle seninki kaç kilo canm pkiSağlıklı olsunlar da canım önemli olan o
1 aylikken 5 kilo 40 gram di 57 buçuk santimdiAynen öyle seninki kaç kilo canm pki
Maşallah . Anne sütü mu alıyor sdece1 aylikken 5 kilo 40 gram di 57 buçuk santimdi
Evet canım hiç mama vermedim doğalı dan beri ama seninki küçük dogdu ya seninkide iyi kilo almisMaşallah . Anne sütü mu alıyor sdece
2220 iydi ewe gldin de bnmki de tek anne sütü . Küçük tü bnmki :))Evet canım hiç mama vermedim doğalı dan beri ama seninki küçük dogdu ya seninkide iyi kilo almis
Baya küçükmüş canım iyi toplamis ama mansallah benimki küçük dogmadi canım hem sadice eve gelince 50 gram verdı o yüzden iyi2220 iydi ewe gldin de bnmki de tek anne sütü . Küçük tü bnmki :))
Ne güzel maşallah hep böyle olsunlar insalah :)))Baya küçükmüş canım iyi toplamis ama mansallah benimki küçük dogmadi canım hem sadice eve gelince 50 gram verdı o yüzden iyi
İnşallah canimNe güzel maşallah hep böyle olsunlar insalah :)))
Bn. Sagdim çok dolmuştu hc makina almdim.canim sıkıldı nekdr süt cikiyo diye mrk ettim elle sagdim 1 kreElle süt sagan var mı.pompa cok acıtıyor da
1 aylıkken 5 kilo 40 gr mı. Masallah. Benim bebegim 2 bucuk aylik ama 5 kilo 600 grm. Az mı kilosu yani1 aylikken 5 kilo 40 gram di 57 buçuk santimdi
Canım senin kide iyı mansallah benimki büyükdoğdu 3 kilo 900 giram canım bide hazla kilo vermedi 50 gram verdı sadıce bir haftalikken de 4 kilo 90 gramdı bir aydada 1 kilo almis mansallah ama bu ay okadar almadı farkındayım bugün gidicez işte iki aylik konturole görcez kaç kilo almis1 aylıkken 5 kilo 40 gr mı. Masallah. Benim bebegim 2 bucuk aylik ama 5 kilo 600 grm. Az mı kilosu yani
Canim merhaba kulanin arkasındaki sislik her bebekte oluyomus doktor oyle dediNe güzel maşallah hep böyle olsunlar insalah :)))
Dedim sana :) o oluyor nrmalCanim merhaba kulanin arkasındaki sislik her bebekte oluyomus doktor oyle dedi
Cok iyi mansallah canım senin nasilNasıl gdiyor kizlarrr bebislerlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?