Bzmde iyi neler yapiyo bebeklerimiz bklim??? Bn kendimden baslim çok simarikkkk sürekli oyun istiyor kendi kendine konuşuyorCok iyi mansallah canım senin nasil
Allahım allahim öyle şeker seyler yapiyo ki benim yaramazim sevmelere doyamiyorum. Bide o kadar hızlı büyüyor ki aksamdan sabaha değişmiş gibi geliyo bana. Beni görünce naz yapmalar mi dersin, kucaga almamiz icin aglamalar mi dersin, hele bi sevinmesi var sanırsın kanatlanip uçacak. Bana bu duyguyu yeniden yaşattığı icin Allaha ne kadar şükür etsem az. Evlat sevgisi bambaska bi duyguymus. Allah hepimizin evlatlarini annelerine babalarina bagislasin uzun ömürler versin insallahNasıl gdiyor kizlarrr bebislerlee
Aslinda onu bende düşündüm ama site kurallari izin verir mi acabaKızlar merak ediyoruz yaaaaaa keşke bebişlerinizin fotosunu atsanizzz
Bence bişey olmaz kiiii atsanizaaaaAslinda onu bende düşündüm ama site kurallari izin verir mi acaba
Evet ya watsap gurubumu kursak acabaBence bişey olmaz kiiii atsanizaaaa
Amin canm bnm aminnn :))) şımarık seylerrrrrr çok fenalar bide yalandan ağlamaları yok mu ölüyorum :))))Allahım allahim öyle şeker seyler yapiyo ki benim yaramazim sevmelere doyamiyorum. Bide o kadar hızlı büyüyor ki aksamdan sabaha değişmiş gibi geliyo bana. Beni görünce naz yapmalar mi dersin, kucaga almamiz icin aglamalar mi dersin, hele bi sevinmesi var sanırsın kanatlanip uçacak. Bana bu duyguyu yeniden yaşattığı icin Allaha ne kadar şükür etsem az. Evlat sevgisi bambaska bi duyguymus. Allah hepimizin evlatlarini annelerine babalarina bagislasin uzun ömürler versin insallah
Olabilir neden olmasınEvet ya watsap gurubumu kursak acaba
Senin ilk bebeğin mı canmKızlar merak ediyoruz yaaaaaa keşke bebişlerinizin fotosunu atsanizzz
Ne güzel olur vallaOlabilir neden olmasın
Eşimle konuşayım canım yazarim sana belki ben kurarımBn yurtdışında oldum için numaraları kaydederken sorun olabilir birisi üstlendim ona numaraları mesaj atalım o grup kursun??
Evet canım ama coookkkkk heyecanlıyım mm nasıl bişey olcak diye :)Senin ilk bebeğin mı canm
Evet canım ama coookkkkk heyecanlıyım mm nasıl bişey olcak diye :)[/
Oyyyy ne güzel bir duygu bilseeennnnn :)) sağlıkla kucağına al i sallah sende birşey sormak istersen hepimiz tecrübeliyiz ilk defa da olsaa canm
Tamm cnm ama öyle herkesi almayalım yani belli kişiler olsunEşimle konuşayım canım yazarim sana belki ben kurarım
Canım sarışın mı senin ki esmer mı nasıl bisseeyyy
Kumral bnmki :)))Canım sarışın mı senin ki esmer mı nasıl bisseeyyy
Ayyyy ne tatlı yaaaaaa valla çok merak ediyorum bebişleriniziK
Kumral bnmki :)))
Foto koymaya çalıştım ama başaramadım:))Ayyyy ne tatlı yaaaaaa valla çok merak ediyorum bebişlerinizi
Bn ilk canawr çıkar diyordum hc böyle gzel brsey çıkacağını tahmin etmedim acaba nasıl brsey olur falan diyordum:)Ayyyy ne tatlı yaaaaaa valla çok merak ediyorum bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?