2016 kasım erkek anneleriiiii

Iyi aksamlar kizlarrrr. Nasilsiniz bebisleriniz nasil. Uzun zamandir giremiyirdum ozledim valla sizleri. ☺☺

Masallah kuzucuga. Bende cildirmak uzereyim ;( kucagimdan hic gitmiyor yatmayi hic sevmiyor baskasinda da durmuuyor. Hep oyun istiyor.
Aynen yaa benimkide öyle yatmayi hic sevmiyo hep kucaga gelmek istiyo. Bide cok sinirli yaa. Istwdigi olmayinca basıyor yaygarayi. Kendini bi sıkıyor morariyor falan hele bu sıralar cok huysuzlasti. Sürekli emzigi geveliyo agzinda salyalari akiyo sanırım erken diş cikaracak benimki

Bnmkinn salyasi 2.5 aylikkke başladı acaba erken mı çıkaracaklar bde parmağımı alıp agznia gtrmeye çalışıyor kalkmaya çalışıyor habire kafa ayakta. Yastikta yatmıyor kafası :)))

Bnmkinn salyasi 2.5 aylikkke başladı acaba erken mı çıkaracaklar bde parmağımı alıp agznia gtrmeye çalışıyor kalkmaya çalışıyor habire kafa ayakta. Yastikta yatmıyor kafası :)))

Benimki sürekli ellerini emiyo. Emzik veriyorum onu geveliyo. Cok huysuz. Durumu ebeye anlattim disleri erken cikabilir diş kaşıyıcı al dedi bana. Birde sizin bingildaklar ne durumda. Bizimkisi kapanmak üzere belli bile olmuyo cok zor bulunuyo. Doktorumuz devit 3 ü kesti bu yuzden

Ayni seyleri yasiyoruz valla. Cok bunaltiyor bu beni. Parmaklarini emiyor surekli. Agzinda emzik varken bile elini sokmaya calisiyor o derce yani. Surekli elini cektiriyorum agzindan Salyasi cok akiyor. Umarim disimiz erken cikmaz. Bingildak yumsak daha elimle dokundugumda hissediyirum. Hatta doktorumuz gunese cikar biraz dedi. Hava guzel okdukca cikariyorum.

İyi canim oyun istiyor artık sürekli seninki nasıl ya bişey sorucam özel aşı varmış Sen yaptirdinmi bebeğine 3 aylıkken oluyomus
Özel asi ?? Ne ki adı acaba . 2 aylıkken 3 tane asi oldu . Geçen De 3 tane yine 4 aylık aşıları oldu . Arada asi olmadı hiç . Bizimki acayip konuşuyor anlat durum bi başlıyor ooo susturabilene askolsun

Kizlar sesiniz çıkmıyor hiç ya napiyosunuz bebisler nasıl keyfler nasillll
Bizimki cok şımarık yaa her önüne gelene gülüyor. Anlatiyorum; oğlum erkek dedigin ciddi olur herkese Gülmez diyorum basıyor kahkahayi. Artik kendi başına dönebiliyor. Bide dil çıkarmayı ogrendi ki sormayin gitsin

İyi canim oyun istiyor artık sürekli seninki nasıl ya bişey sorucam özel aşı varmış Sen yaptirdinmi bebeğine 3 aylıkken oluyomus
Merhaba canim. Dedigin asi rota virusu asisi. Biz yatirdik 2 aylikken devlet karsilamiyor. Dr muz onerdi bizde yaptrdik. Bu hafta 2. Dozunu yaptiracagoz insallah

Merhaba canim. Dedigin asi rota virusu asisi. Biz yatirdik 2 aylikken devlet karsilamiyor. Dr muz onerdi bizde yaptrdik. Bu hafta 2. Dozunu yaptiracagoz insallah
Evet canım bizde 3 aylıkken yaptırdık doktorumuz 3 aylıkken yapiyomus ikinci dozda 5 aylıkken olucak

Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl artık oturmaya basladiniz mi bide az az bişeyler tatdiriyomusunuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…