2016 kasım erkek anneleriiiii

Anladim canim. Insallah da kullanmaya gerek kalmaz. Ben cok antibiyotik kullanmak zorunda kaldim umarim bebegim etkilenmemistir. Mide yanmasina leblebi iyi geliyor rahatlatiyor biraz. Dene bir insallah faydasini gorursun

Anladim canim. Insallah da kullanmaya gerek kalmaz. Ben cok antibiyotik kullanmak zorunda kaldim umarim bebegim etkilenmemistir. Mide yanmasina leblebi iyi geliyor rahatlatiyor biraz. Dene bir insallah faydasini gorursun
bna allah yardım ettı ya. tonsıllıt olurdum ben ıllakı 3 , 4 ayda bır ama hamılelıgım byunca olmadım bıde benım serumlar falan hawada ucusuyor kolay atlatmıyrum. allah dan hc tonssııılııt olmadım olsam war ya btmıstım beeen . brsey olmamıstr bnce bebegıne canm cok saglıklı br bebek olur ınsallah hayrlısı ıle alsak kucagımıza

Insallah canim benim. Hastaliklar bizden uzak dursun su dogumu yapana kadar insallah. Rabbim bebeklerimizi korusun insallah

Insallah canim benim. Hastaliklar bizden uzak dursun su dogumu yapana kadar insallah. Rabbim bebeklerimizi korusun insallah
ammmııııııııınnnnnnnnnnnn ınsallah saglıkla . ama warya su kılo olayına cok takılıyrum elımde degıl ya kılo alamazsa da 1700 cwarı dogarsa naparım ben

Adiyla yasasin insallah cok guzel bir isim bulmussunuz. Bizimki de ÇInar Aydin olacak insallah ☺
tesekkurler teyzesııı :))) cınar ısmını cok sewerımdaha ewk-lenmeden once cocugum olrsa cnar koyucam dıyordum snra esımı kırmadım uygar oldu :) batın da allah ın 99 ısmınden bırı .. sızınkı de cok gzel bır ısım allh uzun omurler wersınn hepsınee

ammmııııııııınnnnnnnnnnnn ınsallah saglıkla . ama warya su kılo olayına cok takılıyrum elımde degıl ya kılo alamazsa da 1700 cwarı dogarsa naparım ben
Korkma canim daha doguma 1 ay var. Bebis zaten en cok kiloyu son ay aliyor. Sol tarafina yat yatarken. Bebis daha iyi besleniyormus. Ve zayif dogsa bile insallah cabucak toparlanir insallah sagligi yerinde olsun insallah yetr

Korkma canim daha doguma 1 ay var. Bebis zaten en cok kiloyu son ay aliyor. Sol tarafina yat yatarken. Bebis daha iyi besleniyormus. Ve zayif dogsa bile insallah cabucak toparlanir insallah sagligi yerinde olsun insallah yetr
ya hyr kılo alsın dye yıyrum wtamınlı proteınlı seyler hepsı bna yarıyo bebege hc gtmıyor ona sınırlerım bzuluyor

Amin canim. Benimde esim aydin ismini istedi. Kayinbabamin ismi. Esim babasina cok duskun ve vefat ettigi icin cok istiyor. Bende hep aydina uyacak bir isim aradim cinar en iyi geldi. Insallah saglikla kucagimiza alir sever oper koklariz.

Amin canim. Benimde esim aydin ismini istedi. Kayinbabamin ismi. Esim babasina cok duskun ve vefat ettigi icin cok istiyor. Bende hep aydina uyacak bir isim aradim cinar en iyi geldi. Insallah saglikla kucagimiza alir sever oper koklariz.
benım esımın babası da wefat ettı.allah hepsıne rahmet eylesın. ne guzel uymus ıstee :)

Sen elinden geleni yapiyorsun. Gerisi Allah a kaliyor. Insallah bundan sonrakiler bebisine yarar.
aynen oyle de anne yuregıı ıstee :)) gecen ultrasonda bıldıgın bakıstık oglusumla yaaaaaa superdı :)) okdr tuaf oldum kı bıde kucagıma alsamm allahım hayal edemyrummmmm

aynen oyle de anne yuregıı ıstee :)) gecen ultrasonda bıldıgın bakıstık oglusumla yaaaaaa superdı :)) okdr tuaf oldum kı bıde kucagıma alsamm allahım hayal edemyrummmmm
Bizimki de opucuk atiyor. ☺☺☺ harika bir sey ya. Her ultrasona girdigimde heyecandan kalp atisim degisiyor. Doktor hic birakmasin hep baksin istiyorum. Ölürum onun her seyine. Saglikla kucagimizda gorseydik bi de insallah

Bizimki de opucuk atiyor. ☺☺☺ harika bir sey ya. Her ultrasona girdigimde heyecandan kalp atisim degisiyor. Doktor hic birakmasin hep baksin istiyorum. Ölürum onun her seyine. Saglikla kucagimizda gorseydik bi de insallah
ahhh yerım ben onuuuuu :))) bzım mınnaklarımızz o annesııı kurban olsun annesı onaaa o gunlerde gelıcek ınsallah . ama sana tawsıyem bol bol uyu mumkun olursa agrılardan daa.. ben temzlık ws cantasını herseyını hazrladım ewde smdı tek yatıp kalkıp yıyorum oglumu beklıyrum .

Canim calisiyordum. Dogum iznine yeni ayrildim. Bundan sonra uyurum diyecegim ama olmuyir pek uyuyamiyirum. Su an benim uyuyor olmam lazim. Ama uyku yok hayirlisi bakalim. Bebis olunca da uyku gelir gitmeez jesin ☺

Canim calisiyordum. Dogum iznine yeni ayrildim. Bundan sonra uyurum diyecegim ama olmuyir pek uyuyamiyirum. Su an benim uyuyor olmam lazim. Ama uyku yok hayirlisi bakalim. Bebis olunca da uyku gelir gitmeez jesin ☺
ewet onu sorcaktım sen neden ayaktasın bu satte dye. ben yrtdısındayım we saat canadada 23:00 trkıyede 06:00 . smdıden senı ayaga dkmeye alıstryor . hos bnmkı cok farklı degıl senden merk etme bu mıde yanmasından uyuyamyrum. aynen bebek dogar bız canlı cenaze gezerız ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…