2016 Kasım tüp bebek

Ne güzel bir yürek Rabbim güzel evlatlar nasip etsin sana insallah kat kat katlanır degerlerin.
Benim yarin toplaniyor canim bakalim neler olcak dondurcaklar sanirim, doktorum oyle demisti
Bana da doktor cumartesi opu dedi ve donduracaz dedi ben tabi sok oldum hiç beklemiyordum biz daha beklicez yani dua edelim birbirimize yarınıda kolaylıkla atlat insallah
Kızlar donmus bebekleri mi aldım şimdi evdeyim dinlenmeye geçtik ben olcak hissediyorum hepimizin hakkin da hayırlısı olsun Rabbim ol desin
Hayırlısıyla tutunsunlar insallah
Bende simdi geldim opudan 10 adet yumos toplandi hakkimizda hayirlisi .
Hayırli olsun çok zor olmadı insallah ben cok korkuyorum

Bendeki son durumu aktarayım. Bugun kontrole gittim kan degerlerim yuksek cikti yunurtalarımda fazlaymış bu yüzden cumartesi opu olacak ama transfer olamayacam bu ay malesef. Yine araniza katılamadım listeye giremedim üzüldüm ama hayırlısı boyleymiş.

Saol canim ikinci oldugu icin alistim artik gulerek girdim iyi uykular dedi hemsireyle doktorum en son uyaninca gozumu actim odaya geldim az bi kanamam oldu agrim sizim yok dinleniyorum evde hic korkma bisey anlamiyosun.

Uzulme canim, rabbim hayirlisiyla guzel sonuclari versin hepimize, benimkinide dondurcaklar. Bu surecte birbirimize destek oluruz. Herseyde vardir bi hayir

Mrb kızlar benide bugün embriyolok aradı iki embriyom oluşmuştu zaten iyi gelişimleri dedi yarinida boyle götürürse dedi perşembe günü transfer yaparız dedi yani besinci gün embroyosu hakkımızda.hayırlısı perşembe transferi olan yokmu acaba

Ben canım bugun aradı benide embriyolog perşembe yada cuma dedi yarın belli olacak bakalım canım. Hakkımızda hayırlısı

Saol canim ikinci oldugu icin alistim artik gulerek girdim iyi uykular dedi hemsireyle doktorum en son uyaninca gozumu actim odaya geldim az bi kanamam oldu agrim sizim yok dinleniyorum evde hic korkma bisey anlamiyosun.
Bende gülerek girerim büyuk ihtimal ama sadece dışımdan insallah benimkide dedigin gibi olur sagol destek için.
Uzulme canim, rabbim hayirlisiyla guzel sonuclari versin hepimize, benimkinide dondurcaklar. Bu surecte birbirimize destek oluruz. Herseyde vardir bi hayir
Amin hepimize insallah beklemek zor sıkacaz dişimizi hersey güzel olacak.
Cok güzel insallah gelisimleri devam eder ve kavusursun onlara

6inci gun ultrasonuna gittik dun, sadece 2 tane yumurta buyumeye baslamis, digerlerinde bir kipirti yok dediler. Gonal F dozunu arttirdilar,acayip moralim bozuk. Sebepsiz infertilite deniyordu ama boylece sebep anlasildi herhalde. Benim yumoslar buyumuyor

canım yumurta rezervi azlığı olabilir. Olmuş sonucta 2 tane onlar tutunsun inşallh sana cnm

canım yumurta rezervi azlığı olabilir. Olmuş sonucta 2 tane onlar tutunsun inşallh sana cnm
Daha onlar ancak buyumeye baslamis. Bakalim buyuyecekler mi tam, sonra basariyla alinmalari ve de dollenmeleri lazim. Insallah bu yuksek dozla kalanlar da buyumeye baslar yoksa korkuyorum sadece 2 tane diye iptal bile edebilriler tedaviyi

Daha onlar ancak buyumeye baslamis. Bakalim buyuyecekler mi tam, sonra basariyla alinmalari ve de dollenmeleri lazim. Insallah bu yuksek dozla kalanlar da buyumeye baslar yoksa korkuyorum sadece 2 tane diye iptal bile edebilriler tedaviyi
Anlatsana yaşadıklarını kısaca canım yaş kaç yenimi düşünüyorsun bebiş. Sonucta 2 tane olmuş canım dr ona göre ilaç verir yada dediğin gibi iptal edebilir hayırlısı inşallah

Uzulme canim benimde sebepsiz infertilite ayrica rezervde az onden iki yumurtan gidiyo olabilir biz onun icin on hazirlik bant tedavisi yaptik onden buyuyenler baskilandi kucuklere sans vermek icin doz arttirilinca onlarda buyudu bendede ilk 2 yumurta gozuktu ilacla seyri degisir doza bagli bozma moralini.

Anlatsana yaşadıklarını kısaca canım yaş kaç yenimi düşünüyorsun bebiş. Sonucta 2 tane olmuş canım dr ona göre ilaç verir yada dediğin gibi iptal edebilir hayırlısı inşallah
Tesekkurler canim. 36 yasindayim ben, ilk deneme bu. Problemin ne oldugunu bir turlu anlayamamislardi. Simdi aciga cikiyor buyuk ihtimalle rezerv azligindan oldu.

Insallah oyledir canim. Hemsire bunlar daha ilk gunler, otekiler arkasindan gelir gibi birseyler dedi ama korkuyorum acikcasi. Yarina az kaldi ama nasil bekleyecegim bilmiyorum. dun gece ruyamda 2 yumurtaniz olustu, tedaviye devam edemeyiz dedi doktor bana. Bir uyandim gece 2.30 ve uyuyamadim belki 5e kadar. Bugun iste baska birsey yapamiyorum bunu dusunmekten. Keske kendimi hazirlasaydim bunlara ama dusunmedim bile herhangi bir problemle karsilasacagimi

Bisey sorcam sebepsiz dediler amh testi yaptilarmi sonucun nasil ?

Tesekkurler canim. 36 yasindayim ben, ilk deneme bu. Problemin ne oldugunu bir turlu anlayamamislardi. Simdi aciga cikiyor buyuk ihtimalle rezerv azligindan oldu.
Bende 35 aralıkta 36 olcam aynı yaştayız. Bende ilaçsız yumurtlama olmuyordu adetlerim düzensizdi ve tüp bebege karar verdik ilaçlara çok şükür cvp verdim dua et canım allah yardımcın olsun inşallah . Olsun rezv azlıgı sonucta yumoşlar oluşuyo sana 1 tane lazım canım inşallah saglıklı olurlar gelişmeleri hep yaz haberleşelim

Yediklerine içtiklerine dikkat et canım internette kürler var araştır başarırsın emin ol
Cok tesekkur ederim. Insallah sen de basarili olursun. Ne kadar stresli ismis yahu. Dun aksam 2 saat esimle kavga ettim. O ilk 2 sene cocuk istemedi (bu yasta) . Hepsi senin sucun idiye getirip bir suru soylendim. Sanki sonucu degistirecekmis gibi :)

Cok tesekkur ederim. Insallah sen de basarili olursun. Ne kadar stresli ismis yahu. Dun aksam 2 saat esimle kavga ettim. O ilk 2 sene cocuk istemedi (bu yasta) . Hepsi senin sucun idiye getirip bir suru soylendim. Sanki sonucu degistirecekmis gibi :)
Kısmet canım bu zamanaymış rahat ol stres yapma

Ben canım bugun aradı benide embriyolog perşembe yada cuma dedi yarın belli olacak bakalım canım. Hakkımızda hayırlısı
Aaa çok iyi canım birlikte bekleriz test zamanını senin 3 gün mu oluyor perşembe yoksa 5. gün mu ne zaman toplanmıştı yumoslar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…