Neyi görecek dr acaba pek bişey anlamadjmdaİlk denemem olacak, Samsunda fakültede göreceğim tedavimi. Doktor öncesinde görmemin bir anlamı yok demiş adetli iken istemiş herhalde söylediğiniz gibi muayene sonucuna göre bir yol izlenecektir sanırım. Heyecanla ve belki de biraz korku ve endişe ile adeti bekliyorum.
Her zaman ne demek. Birbirimizi en iyi anlayan biziz sonuçtaİnşaallah desteğin için teşekkür ederim. Yüreğim hep pır pır Allahtan hayırlısı.
daha açık yazayım o halde yani muayene etmek için adet dönemini bekleyecek.Neyi görecek dr acaba pek bişey anlamadjmda
İyi hadi bakalım hayırlısı olsun aynen bende bekliyprum ayın sonu benimdaha açık yazayım o halde yani muayene etmek için adet dönemini bekleyecek.
benimde 2 cm ve 1cm cikolata kistim var cnm benim doktorum da normal yolla hamile kalmayi zorlastiriyor ama tüp bebegi etkilemez dedi. çünkü yumurtalar toplandiktan sonra yumurtaliklarla işimiz bitmis oluyorDoktorumda yastan cok sey kazandigimi soyluyor daha 23 bile tam degilim cok buyuk bi kistte degil 3 cm civarinda umutlu konusuyo ama allah bilir yinede. Izmr mediclpark a gidiyorum doktorm süleyman akarsu.
Hoşgeldin canım hadi hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar nasılsınız bende yakında tüp bebek tedavisine başlıycam dertleşmeye geldim sizlerle
Insallah bende pozitifi gorurum canim gercektn yipratici bir surec 1 tane dogal gebeligim var doktor onun bize umut olabilecegini soyledi hayirlisi olur insallah sizin neden dewam etmedi acaba ne kdar surdubenimde 2 cm ve 1cm cikolata kistim var cnm benim doktorum da normal yolla hamile kalmayi zorlastiriyor ama tüp bebegi etkilemez dedi. çünkü yumurtalar toplandiktan sonra yumurtaliklarla işimiz bitmis oluyorilk denemede pozitif sonuc aldim ben devami gelmedi ama cikolata kistinden kaynaklanmıyor dedi doktor.
bazilarinin cok büyük oluyormus kist onlar sıkıntılı olabiliyormus
Sağol canım teşekkür ederim amin inşallah hayırlısı olsun senin tedavin başladı mı?Hoşgeldin canım hadi hayırlısı olsun inşallah
1 hafta kadar sürdü. değer az artti malesef ikiye katlayarak gitmediInsallah bende pozitifi gorurum canim gercektn yipratici bir surec 1 tane dogal gebeligim var doktor onun bize umut olabilecegini soyledi hayirlisi olur insallah sizin neden dewam etmedi acaba ne kdar surdu
Bende cok stres yapiyorum surekli aklimda bas agrisi yasamaya basladim doktor stres diyo bu seklde napcam bilmiyorm ;(1 hafta kadar sürdü. değer az artti malesef ikiye katlayarak gitmedihic bi sebep bulunamadi. ben cok stres yaptim belki de o etkiledi
Benim tedavim bi 10 gün kadar başlıyacak regl bekliyorum canım sen kendini yaşadıklarını anlat zor süreç allah kimsenin umudunu hayalini yarıda bırakmasınSağol canım teşekkür ederim amin inşallah hayırlısı olsun senin tedavin başladı mı?
Canım oyun filan oyna kafanj dagıtmak için birşeyler bul puzzle filan al iyi geliyormuş çalışıyormusun evdemisin herkeste aynı stres var canım heleki uzun süre çocugu olmayanlarda daha çok malesefBende cok stres yapiyorum surekli aklimda bas agrisi yasamaya basladim doktor stres diyo bu seklde napcam bilmiyorm ;(
sana tavsiyem transferden sonra kendini hamile ilan et. hamileymiş gibi davran. keyfini çıkar. olumsuz olursa sonuc o zaman üzülürsun. biz baştan korkup üzülerek hata yapiyoruz.Bende cok stres yapiyorum surekli aklimda bas agrisi yasamaya basladim doktor stres diyo bu seklde napcam bilmiyorm ;(
Amin canım inşallah senin tedavinde güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsın inşallahBenim tedavim bi 10 gün kadar başlıyacak regl bekliyorum canım sen kendini yaşadıklarını anlat zor süreç allah kimsenin umudunu hayalini yarıda bırakmasın
. canım tüp bebekle daha garanti olur ..çok geçmiş olsun. Bizimde herşeyimiz normal yanlız bende yaş dolayısıyla artık vakit kaybetmeden olsun diye tüp bebeğe karar verdik aşılama yapalım dedi dr ama ben ısrarla tüp bebek istedim hayırlısı bakalım tatlımAmin canım inşallah senin tedavinde güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben 27 yaşındayım eşim 28 yaşında 3 yıllık evliyim ilk altı ay normal yolla korunduk ama sonra bebek istediğimde doktora gittim hormon tahlili yapıldı herşey normal çıktı sonra klomen kullanmaya başladım herşey normal gözüküyor ama gebe kalamadım 6 ay klomen tedavisi gördüm sonra hsg,spermiyogram istedi doktor sonuç herşey normal dedi doktor sonra aşılama yaptık ama tutmadı daha sonra doktor değiştirdim doktorum 6 ay dinlen dedi gel sonra Laparoskopi yapıcam dedi 1 hafta önce yaptırdım sonuç tüp bebek yolu gözüktü evlenmeden önce 2011 yılında apandisit patladı ve ben patlak apandisitle dört gün doktor doktor gezdim ama anlamadılar patlayan apandisit tüpleri yakmış yani anlayacağınız benim anne olmama engel oldu bu vaka şimdi haftaya cumartesi bir merkezle gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ay ne kadarda doğru diyosun. Bak sevdim bu fikri ben :)sana tavsiyem transferden sonra kendini hamile ilan et. hamileymiş gibi davran. keyfini çıkar. olumsuz olursa sonuc o zaman üzülürsun. biz baştan korkup üzülerek hata yapiyoruz.
Sağol canım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah sen Laparoskopi olmayı düşünmedin mi hiç bu ilk denemen mi olucak tüp bebek için. canım tüp bebekle daha garanti olur ..çok geçmiş olsun. Bizimde herşeyimiz normal yanlız bende yaş dolayısıyla artık vakit kaybetmeden olsun diye tüp bebeğe karar verdik aşılama yapalım dedi dr ama ben ısrarla tüp bebek istedim hayırlısı bakalım tatlım
Evet canım ilk tüp benim daha önce düşük oldu onun için sadece genetik test istedi eşimle kan verdik sonuc çıkmadı düşük sebebi için istedi sanırım testi inofolic verdi günde bitane şimdilik bekliyorum regl 1. Gün arıcam randevu için. Laparoskopı niçin oluyo bilgim yok tatlımSağol canım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah sen Laparoskopi olmayı düşünmedin mi hiç bu ilk denemen mi olucak tüp bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?