Allhım tez zamanda versın kucagımıza almayı nasıp etsın canım cok zor bı durum ben normal olan 7.5 aylık bebegımı kaybettım rahmım parcalandı yogum bakımlarda kaldım sonra tup bebek dediler ılkı tutmadı sonra dondurulmusumu transfer ettıler 8. Gun ıdrarda gordum 10. Gun kan testınde 91 cıktı sonra 135. Sonra 154 ve sonra dususler başladı bıyokımya oldu ve tutunamadı dustu şimdi yıne dondurulmuşum var yıne 8. Gun idrarda cıktı dun ve ü. Gunumdu kan testımde 15.29 cıktı yarın tekrar kan vericem ve aynısı olcak dıye cokkk korkuyorum degerim baya dusuk inşllh benımle kalırAynen canım tuttu ilk 8gün sonra değerim 40tı 10gün sonra 120 çok sevindim çok güzel yükseldi dedi dr um kese görmeye gittim bi hafta sonra değerim 35 yani düşük ikinci için adetimi bekliyorum ve çok korkuyorum aynısı olur diye senin de mi böyle oldu ilki cnm
Evet mart topigindeydim inşallah bu kez kimseye söylemedim martta ki kızlara da söylemedim supriz olsun diye inşallah hayırlısı olurAaa canım başladın mi tedaviye hayırlı olsun inşallah seni mart topiginden biliyorum inşallah bu defa sağlıklı olur herşey Güzel olur benim de dün opu vardı bugün döllenme ile ilgili bilgi verecekler hayırlısı olsun hepimiz için heyecandan bütün gece ruyalarimdaydi
Bence sürekli yatma rahim kasılır evde kısa yavaş yuruyuş yap kesilikle ağır iş yapmaSelam arkadaşlar transferden sonraki ilk günüm. Yatıyorum sürekli, şimdiden sıkıldım. Ne kadar yatmak gerekiyor ki
Mrb canım benimde transfer sonrası ilk günüm ben pek yatmiyorum evin içinde dolaşıyorum oturuyorum sadece is yapmıyorum rahmin kanlanmasi gerekiyor zatenSelam arkadaşlar transferden sonraki ilk günüm. Yatıyorum sürekli, şimdiden sıkıldım. Ne kadar yatmak gerekiyor ki
Ararlar merak etme dua et benim de çarşamba oldu opu dün ikindi de aradilarKızlar sizi döllenme yle ilgili ne zaman aradılar benim dün sabah yumurtalar toplandı bugün kimse aramadi eşim aradı kimse bilgi vermedi biz sizi ariyacaz dediler çok korkuyorum sanırım döllenme olmadı olsaydı söylerlerdi dollendi diye allahim çok korkuyorum nolur dua edin bana da döllenmiş olsunlar
Ben 1 hafta almıştım izinben çalışıyorum ama işim oturarak ne kadar izin almalıyım acaba
İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün :)Kızlar nasılsınız
Kaç gündür keyfim yoktu sessizce bekliyordum
Anca bugüne kadar dayanabildim
3.gün embriyosu testte çıkmaz diye
Ama sabah yaptım 9.günüm idrar testi pozitif
4.denemem bu sefer Rabbim kavuşturur bana umarım.
G Gul-Can listeye bir Hamiş ekleriz belki pzt test günüm
Dualarınızı esirgemeyin nolur daha önce kaybettim bebişi bu sefer bırakmasın beni..
Allahım hepimizin yüzlerini güldürsün
İnşallah canım inşallahhhhAynı gün opu olmuşuz inşallah hayırlı haberler alırız
Canım hücre sayilari gayet iyi bence. Olacağı varsa her türlü olur :) ki inşallah olacak dakızlar hastaneyle görüştüm 3. gün embriyosu 3adet 7,8,9 hücreli gelişimlerini izlemek istiyoruz iyi olursa transfer olucak dediler yarın haber bekleyin dediler bi ilerleyip bi yavaşlıyormuş nasıl sizce bilemedim.
Insallah canim bizim embriyolar yavas gelisiyo ilkindede oyle oldu inss bu sefer 5.gune gider hayirlisiyla.Canım hücre sayilari gayet iyi bence. Olacağı varsa her türlü olur :) ki inşallah olacak da
İkinci denemen bu o zaman. Benim üç olacak canım ilk ikisinde bi sorun olmadi yumurta sayısı falan döllenmede sıkıntı yoktu. İlki tutmadi ikincisi kimyasal oldu. Bu sefer yumurta sayısı az canım niye öyle oldu bilemedik ama Rabbim hayırlısıni versin. Bi yumurta bi sperm bile yeter. Benim doktor da 5.güne götürecez dedi. İnşallah ikimizin de sağlıklı kaliteli 5.gün embriyolarimiz olurInsallah canim bizim embriyolar yavas gelisiyo ilkindede oyle oldu inss bu sefer 5.gune gider hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?