- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Bizim erkek faktörlü canım. Bildiğimiz kadarıyla bende problem yok. Ilki tutmadi ikincisi 10.gün degerim 95 çıktı sonra düştü hep. Doktor kimyasal dedi. Ilk ikisi de 1.kalite 5.gün dondurulmuş embriyolardi. Neden tutmuyor yada devam etmiyor anlamadik artik rahimden şüpheleniyor doktorum. Dondurulmuşlarim kalmadığı için sil baştan başladık. Çarşamba opu oldum. Bugün aramalari gerekiyordu aramadilar yarın ararlar heralde kaçı olgundu kaçı döllendi falan diye.Cnm sorun neydi sizde ilk ikisi tutup mı düştü benim de 6 adet yumurtam vardı 5i çok ilerledi ama 3.gün donduruldu
Kanda pıhtılaşmayı engellemek için iğne kullanmışmıydın cnm kullanmadıysan pıhtılaşma da olmuş olabilirBizim erkek faktörlü canım. Bildiğimiz kadarıyla bende problem yok. Ilki tutmadi ikincisi 10.gün degerim 95 çıktı sonra düştü hep. Doktor kimyasal dedi. Ilk ikisi de 1.kalite 5.gün dondurulmuş embriyolardi. Neden tutmuyor yada devam etmiyor anlamadik artik rahimden şüpheleniyor doktorum. Dondurulmuşlarim kalmadığı için sil baştan başladık. Çarşamba opu oldum. Bugün aramalari gerekiyordu aramadilar yarın ararlar heralde kaçı olgundu kaçı döllendi falan diye.
Tahlili adetinin ikinci günü isteyecek değerlerin normalse iğne başlanacak yumurtalarını geliştirmek için göbekten yaklaşık on gün sonra yumurtaların toplanacak aynı gün eşin sperm verecek ve döllendirilecek yumurta toplamadan 3 ve ya 5 gün sonrada transfer olacak duruma göre donduruladabilir embriyoların hemen gelip geçiyor süreç sonuç güzel olur inşallahMerhaba..bende 4aralikta adet olucam ve ilk tupbebek tedavime başlıcam..bni neler bekliyor hiç bilmiyorum..biraz korku biraz heyecan varr.. doktorumda hiç bisi demedi adet ol gel dedi kafami karstrdi birazda hiç bir tahlil hiçbirşey istemedi..
Kullandim canım. Bizde genetik pihtilasma meyli var test de yapmıştık iğnemi de kullandim ama olmadiKanda pıhtılaşmayı engellemek için iğne kullanmışmıydın cnm kullanmadıysan pıhtılaşma da olmuş olabilir
O testi sadece pıhtılaşma için mi yaptırdı cnm yoksa genetik tanı da mı çıktı bende yaptırmak istiyorum da çok bilgim yok genetik tanıyla ilgiliKullandim canım. Bizde genetik pihtilasma meyli var test de yapmıştık iğnemi de kullandim ama olmadi
Cokk tesekkur ederimm..aminn inşallah tüm isteyenlere Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin.. bilmedigim için beni nelerin beklediğini hep aklımda sorular oluyo iste...Tahlili adetinin ikinci günü isteyecek değerlerin normalse iğne başlanacak yumurtalarını geliştirmek için göbekten yaklaşık on gün sonra yumurtaların toplanacak aynı gün eşin sperm verecek ve döllendirilecek yumurta toplamadan 3 ve ya 5 gün sonrada transfer olacak duruma göre donduruladabilir embriyoların hemen gelip geçiyor süreç sonuç güzel olur inşallah
Rica ederim aynı şeyleri bende yaşadım çok iyi anlıyorum insan yaşamadan bilmiyor merak ettiğin konu olursa sorabilirsin özelden de ben de sayfa sayfa kk okudum ilkinde hiç bişe bilmiyor korkuyor insanCokk tesekkur ederimm..aminn inşallah tüm isteyenlere Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin.. bilmedigim için beni nelerin beklediğini hep aklımda sorular oluyo iste...
Ayrı şeyler canım. Kan pihtilasmasi içinde ayrı genetik tani için ayri test yapildi. Genetikte bişey çıkmadı şükür normal herşey. Pihtilasmada sınırda dedi bebeği etkileyebilir de etkilemeyebilir de meyilli yani dedi kanın. Ne olur ne olmaz diye ikisinde de kullandim. Biz universite hastanesinde yaptirmistik. Gidip kendin sıra alip bu testleri yapmak istiyorum diyebilirsin ua da kendi doktorundan iste sevketsin. Kolay zaten kan veriyorsun. Genetik sonucu geç çıkıyor birazO testi sadece pıhtılaşma için mi yaptırdı cnm yoksa genetik tanı da mı çıktı bende yaptırmak istiyorum da çok bilgim yok genetik tanıyla ilgili
Korkma ve stres yapma canm. Heyecanli bi serüven seni bekliyor: ) yumurta geliştirme surecinin nasıl geçtiğini anlamiyorsun bile. Asıl mesele transfer sonrasi :) rahat ol Allah' a tevekkül ve bil dua etCokk tesekkur ederimm..aminn inşallah tüm isteyenlere Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin.. bilmedigim için beni nelerin beklediğini hep aklımda sorular oluyo iste...
Genetik değilde pıhtılaşma için kan vereyim o zaman çok sağol ya birileriyle konuşmak iyi geliyor kimseye bişe soramıyorum artık eşim yasakladı :)Ayrı şeyler canım. Kan pihtilasmasi içinde ayrı genetik tani için ayri test yapildi. Genetikte bişey çıkmadı şükür normal herşey. Pihtilasmada sınırda dedi bebeği etkileyebilir de etkilemeyebilir de meyilli yani dedi kanın. Ne olur ne olmaz diye ikisinde de kullandim. Biz universite hastanesinde yaptirmistik. Gidip kendin sıra alip bu testleri yapmak istiyorum diyebilirsin ua da kendi doktorundan iste sevketsin. Kolay zaten kan veriyorsun. Genetik sonucu geç çıkıyor biraz
Öyle yap canım genetige gerek duymuyorlar zaten bi sorun da çıkmıyor büyük çoğunlukta. Pihtilasmayi yaparsin. Hiç deme ya benim de eşim kulübü yasakladi normalde :) transfer sonrasi kesinlikle telefonu senden alacam diyo :) bir de bizimkini pek kimse bilmiyor sadece anneler kiz kardeşler. Gerçekten burda insan rahatlıyor konuşarakGenetik değilde pıhtılaşma için kan vereyim o zaman çok sağol ya birileriyle konuşmak iyi geliyor kimseye bişe soramıyorum artık eşim yasakladı :)
Bizimde aynı ilkinde çok az kişi biliyordu bunda hiç kimseye söylemiycem inş sürpriz olsun devam ederse inşallah ya telefonda olmasa vakit geçmiyor ki şu işin en zor kısmı transfer sonrası bekleme süreciÖyle yap canım genetige gerek duymuyorlar zaten bi sorun da çıkmıyor büyük çoğunlukta. Pihtilasmayi yaparsin. Hiç deme ya benim de eşim kulübü yasakladi normalde :) transfer sonrasi kesinlikle telefonu senden alacam diyo :) bir de bizimkini pek kimse bilmiyor sadece anneler kiz kardeşler. Gerçekten burda insan rahatlıyor konuşarak
Aynennn ben de senin gibi düşünüyorum. Tüp bebek tedavisinden haberi olan olmayan herkese hamileyim dedim 4 haftalik :) düştü gitti. En iyisi söylememek hiç ilk iki ay demicem kimseye ben de.Bizimde aynı ilkinde çok az kişi biliyordu bunda hiç kimseye söylemiycem inş sürpriz olsun devam ederse inşallah ya telefonda olmasa vakit geçmiyor ki şu işin en zor kısmı transfer sonrası bekleme süreci
Ayhhh hayali bile güzel. Inşallahhhh o günleri görürüz enn yakin zamanda bu seferde :) tabii kii burdan yazarız. Kimsenin kimseye zarari yok herkesin derdi ayni :) neyse canım benim yarin dersim var sabahciyim bir de. Aklim embriyolarda kaldığından heyecan yaptim uyuyamadim ama artık uyuyayim :) bu başlıkta oluruz hep haberlesirik görüşürüz canım iyi geceler: )Ben göbek yapana kadar saklamak istiyorum Allah nasip ederse :) ama burdan biz bize haberleşelim
İyi geceler tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah görüşmek üzere :)Ayhhh hayali bile güzel. Inşallahhhh o günleri görürüz enn yakin zamanda bu seferde :) tabii kii burdan yazarız. Kimsenin kimseye zarari yok herkesin derdi ayni :) neyse canım benim yarin dersim var sabahciyim bir de. Aklim embriyolarda kaldığından heyecan yaptim uyuyamadim ama artık uyuyayim :) bu başlıkta oluruz hep haberlesirik görüşürüz canım iyi geceler: )
Aynı gün opu olmuşuz inşallah hayırlı haberler alırızBizim erkek faktörlü canım. Bildiğimiz kadarıyla bende problem yok. Ilki tutmadi ikincisi 10.gün degerim 95 çıktı sonra düştü hep. Doktor kimyasal dedi. Ilk ikisi de 1.kalite 5.gün dondurulmuş embriyolardi. Neden tutmuyor yada devam etmiyor anlamadik artik rahimden şüpheleniyor doktorum. Dondurulmuşlarim kalmadığı için sil baştan başladık. Çarşamba opu oldum. Bugün aramalari gerekiyordu aramadilar yarın ararlar heralde kaçı olgundu kaçı döllendi falan diye.
Aaa canım başladın mi tedaviye hayırlı olsun inşallah seni mart topiginden biliyorum inşallah bu defa sağlıklı olur herşey Güzel olur benim de dün opu vardı bugün döllenme ile ilgili bilgi verecekler hayırlısı olsun hepimiz için heyecandan bütün gece ruyalarimdaydiMerhaba ben de bu ay tüp yaptırdım opu oldum ve kuzucuklarimin gelişmesini bekliyoruz.bende kimşeye söylemedim yaptırdığımızi eğer olumlu olursa da yine karnım belli olana kadar kimseye söylemeyeceğiz öyle karar aldık.inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?