2016 Kasım tüp bebek

Kızlar sonucum 328
İlk defa böyle yüksek değer gördüm.
3.gün embriyosu tek embriyo 12. Gün
Normal mi sizce
Hayirli olsun bugun aldigim haberden sonra cok iyi geldi bu
Kızlar sonucum 328
Normal mi sizce
Bugun aldigim kotu haberden sonra cok iyi geldi bu. Hayirli olsun tatlim Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Kızlar sonucum 328
Normal mi sizce
Oohh maşallah çok çok güzel bi değer
İnan bana umut oldun
Benimde 3.gün embriyosu tek embriyo ile 9.günüm çok heyecanlıyım bende 12.günde yapıcam tahlil
Hiç belirti bişeyin oldumu?
Birde sizin sorun neydi tüp bebekte?

birinci sayfamız bu şekilde arkadaslar

Cok Saol bilgi icin valla zaten 1 tanecik vardi embriyo hiç umudum yoktu
Burdaki arkadaşlarda üzülmesin sayı az olanlar tek embriyo inatçı çıktı Rabbim istesin yeterki olacaksa oluyor.

Kızlar transfer gunuyle birlikte bugün 5 .günüm idrar testi yaptım çok silik çıktı ama dun lucrin yapmıştım onun etkisi olabilirmiki ya lucrin HCG icerirmi acaba

Kızlar transfer gunuyle birlikte bugün 5 .günüm idrar testi yaptım çok silik çıktı ama dun lucrin yapmıştım onun etkisi olabilirmiki ya lucrin HCG icerirmi acaba
Neden lucrin yaptın hcg içermemesi lazım bi de 5.gün transferi ve 2 embriyo mu transfer edildi

Bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsler acidi ama belirti olmadan da pozitif gördüm daha önce.
Bizim sorunumuz iş güç yüzünden eşimle ayrı yerlerde olmamizdi

Bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsler acidi ama belirti olmadan da pozitif gördüm daha önce.
canım tebrik ederim, darısı başımıza inşallah, Rabbim bundan sonraki süreci de sağlıklı keyifli geçirmeyi nasip etsin

Belirtilere takılmak istemiyorum kesinlikle evet ama ara ara düşünmedende edemiyorum
Peki bu belirtiler sende gün içinde hep varmıydı
Yoksa ara ara olan bi belirtilermiydi
Şu perşembe bi gelsede bende rahatlasam

Canim kalitesi nasildi bilgi vermislermiydi.
Valla arkadaşım kontrollerde 6-7 tane yumurta gözükürken opu da 3 yumurta çıktı moralim bozuldu bir de transfer günü tek embriyo kaldı dediler ben iyice çöktüm hatta transfere gitmeden evde çok ağladım sonra transfere gidince de sormadım kalitesini falan. Bu 4. denemem her seferinde öğreniyorum da noluyo ki dedim herşey Allah a bıraktım yapacak bişey yoktu çünkü.

Bi tane kalmis ama seninle en azindan masallah hayirlisi hakkinda benimde tek embriyom kaldi 10 yumurtadan bakalim benimkide inatci cikar inss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…