hadi hayırlı haberler inşallahBenim embriyo ile aynı zamanda dollenmis demek bana 3.gün transfer edildi.bugün transfer gününü saymazsak 2.gunum
İnşallah test tarihin ne olacakhadi hayırlı haberler inşallah
bilmiyorumki 5. günün ne olur dr bişey demedi gidince sorarım artıkİnşallah test tarihin ne olacak
bugün transferim varrrr
5. gün embriyosuu
amin inşallah sağolhayırlı olsun canım sağlıkla sana tutunsunlar ınşallahhh
canım çarşamba günü oldu transferim o gün sayılmıyo ya :) Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin :)Canım perşembe günümü oldun transfer bende cuma oldum hayırlısı olsun hakkında allahım dualarını kabul etsin inşallah
Canım 5. Gun embrıyosu transfer edıldı ıse transferden sonrakı gunu 1. Gun olarak sayılmak üzere 10. Gun test gunu oluyor.3. Gun embrıyosu oldugunda da aradaki 2 günlük farktan ötürü 12. Gun test gunu oluyor. 16. Gun falan gereksız, anlam veremedım ıstersen tekrar sor en erken ne Zaman yapmalıyım dıye..
benim de içim huzursuz kötüye yormak istemiyorum ama :) ne yapalım olan da olacak olan da belli artık bekleyişten başka çaremiz yokCanım ayni gün transfer olmusuz inanki ayni duyguları bende yaşıyorum ben kizimda 5 .gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı bunda da yapmayı düşünüyorum çıkar veya çıkmaz çok sabırsız biriyim ben normalde 28 kasim test tarihim seninde ayni olmalı deyilmi siz tabi yapmayın benim gibi erken hazirlikliyim negatife çünkü hic bir şey hissetmiyorum olmadı sanırım kizimda çok belim agrimisti anlamistim normal bir ağrı değildi ama bunda daha erken gerçi ama hic transfer olmamış gibiyim
sende baya bişey var :)) benim hormonlardan dolayı mide bulantısı ve çarpıntım var o kadar göğüslerim bile aynı duruyo :))Kızlar Nasılsıniz transferimin 5.gunundeyim tutan arkadaşlar ne gibi belirti yaşadiniz bnm göğüs ağrım sık idrara çıkma ve akinti haricinde bi belirtti yok böyle olupta tutan varmiiiiii?????
Canım o değişiyor. Benimki ilkinde 5 gün içinde olursun dediler 13.gün oldum. Bu sefer yine 5 gün dediler 4.gün oldum. Panik yapma normal canımKizlar acil bakinnnCarsamba gunu yumurtalarim toplanmisti transferim 1 ay sonra doktorum 10 gun sonra regl olursun demisti ama benim bugun cok kanamam var acaba adet mi oldum yoksa farkli bisey mi
Ağrı sızı hicbisey olmuyor sadece rahim ağzını açmak için bişey yerlestiriyorlar onu yerleştirirken korkma ve kendini kasma rahat olursan bebisleri de rahat olurKızlar perşembe sabah transferim var. İslem sırasında acı ağrı oluyormu.
İnşallah hakkında hayırlısı olur sonucuna da gönlün razı gelirKızlar 12 gün bekleyişin sonuna geldim çok şükür kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Ayy hadi insallah guzel haberlerKızlar 12 gün bekleyişin sonuna geldim çok şükür kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı esirgemeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?