2016 Kasım tüp bebek

benımde cumartesi yum topladı 6 tane dün aradılar 3 tanesi döllenmiş çarşama gunune kadar transfer olacak inşallah

benım bir kızım var dogal yollardan yaş 41 inşallah bir tane kardeşi olur inşllah

rabbim yanımızda olsun sevindirsin bizi

Kızlar Nasılsıniz transferimin 5.gunundeyim tutan arkadaşlar ne gibi belirti yaşadiniz bnm göğüs ağrım sık idrara çıkma ve akinti haricinde bi belirtti yok böyle olupta tutan varmiiiiii?????

bende beklemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Allah izin verirse cumartesi günü test yaptırıcam :)

benim de içim huzursuz kötüye yormak istemiyorum ama :) ne yapalım olan da olacak olan da belli artık bekleyişten başka çaremiz yok Rabbim ol derse olur...

Kızlar Nasılsıniz transferimin 5.gunundeyim tutan arkadaşlar ne gibi belirti yaşadiniz bnm göğüs ağrım sık idrara çıkma ve akinti haricinde bi belirtti yok böyle olupta tutan varmiiiiii?????
sende baya bişey var :)) benim hormonlardan dolayı mide bulantısı ve çarpıntım var o kadar göğüslerim bile aynı duruyo :))

Kizlar transfer sonrasi karin gurultunuz oluyomu benim normalde adetten onceki hafta karin gurultum olurdu simdide var.

Kizlar acil bakinnn Carsamba gunu yumurtalarim toplanmisti transferim 1 ay sonra doktorum 10 gun sonra regl olursun demisti ama benim bugun cok kanamam var acaba adet mi oldum yoksa farkli bisey mi

Kizlar acil bakinnn Carsamba gunu yumurtalarim toplanmisti transferim 1 ay sonra doktorum 10 gun sonra regl olursun demisti ama benim bugun cok kanamam var acaba adet mi oldum yoksa farkli bisey mi
Canım o değişiyor. Benimki ilkinde 5 gün içinde olursun dediler 13.gün oldum. Bu sefer yine 5 gün dediler 4.gün oldum. Panik yapma normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…