2016 Kasım tüp bebek

Test gunun yarin yani nasaAllah nasil dayandin ben olsam coktan test yapmıstim gibime geliyor. Rabbim hayirli guzel sonuclar versin insallah.

Test gunun yarin yani nasaAllah nasil dayandin ben olsam coktan test yapmıstim gibime geliyor. Rabbim hayirli guzel sonuclar versin insallah.
3.gün embriyosu olduğu için erken yapıp kendimi üzmek istemedim
Gerçi yarında ne olacağı belli değil oda var
Birde idrarda bakmak çok yanıltıyor okuduğum kadarıyla onuda kafamdan silip attım
Tedaviler öncesi her ay yapıp tek çizgi görmek kabusum o yüzden idrar testlerine karşı üzüntüm çok
Aslında hemşire pazar gününe gün verdi 15.gün olarak ama 10.günden sonra yapabilirsin dedi
Ben 12de karar kıldım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş benide ayırmasın

Cok iyi anliyorum seni her ay o tek çizgiyi görmek cok zor. Güzel düşünmüşsün insallah yarinda güzel bir degerin olur. Amin

Cok iyi anliyorum seni her ay o tek çizgiyi görmek cok zor. Güzel düşünmüşsün insallah yarinda güzel bir degerin olur. Amin

Hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtilerin de göğüs usunda kaşıntı oldu mu
ayyy bende de basladi gogus uclarimdakasinti transferin 4-cu gunu bir de goguslerim doldu kasigim ve belim de agriyor. ve butun bedenim agriyor. sol tarafdan belim daha cok agriyor.

Kızlar aranızda crinone jel kullanan varmı kullanan var ise nasıl kullanıyorsunuz yani kullandıktan sonra yatıyomusunuz yada hemen yürüyomusunuz onu merak ettim
ben kullaniyorum canim geli koy 2 dakika uzan ve 15 dakika gez dedi doktorum bana

ayyy bende de basladi gogus uclarimdakasinti transferin 4-cu gunu bir de goguslerim doldu kasigim ve belim de agriyor. ve butun bedenim agriyor. sol tarafdan belim daha cok agriyor.
Benim de 4.günüm göğüslerde dolgunluk yok ama iste kaşıntı karın ağrısı kaşık ağrısı var inşallah hayırlısı olur

Kizlar ader gunumuz degisicekmi benim adet takvimime gore kan testinden 4 gun once adet olmam gerek sizdede ole mi oluyo.

1. de tutan arkadaşım var
6. kez negatif sonuç alan arkadaşım da var
ne düşüneceğimi bilmiyorum
Allah nasip ettiyse her şekilde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…