- 1 Kasım 2016
- 246
- 254
- 18
- 44
Test gunun yarin yani nasaAllah nasil dayandin ben olsam coktan test yapmıstim gibime geliyor. Rabbim hayirli guzel sonuclar versin insallah.Ah cnm bizim çok karışık 2 embriyo vardı biri gayet güzek 3te donduruldu şuan onun transferinin 11.heyecanlı günündeyim
Diğeri 3.günde geriledi ama kısa bi süre sonra gelişim göstermiş 5.güne gitmesi beklendi gitti ve öyle dondurulmuş duruyor
3.gün embriyosu olduğu için erken yapıp kendimi üzmek istemedimTest gunun yarin yani nasaAllah nasil dayandin ben olsam coktan test yapmıstim gibime geliyor. Rabbim hayirli guzel sonuclar versin insallah.
Cok iyi anliyorum seni her ay o tek çizgiyi görmek cok zor. Güzel düşünmüşsün insallah yarinda güzel bir degerin olur. Amin3.gün embriyosu olduğu için erken yapıp kendimi üzmek istemedim
Gerçi yarında ne olacağı belli değil oda var
Birde idrarda bakmak çok yanıltıyor okuduğum kadarıyla onuda kafamdan silip attım
Tedaviler öncesi her ay yapıp tek çizgi görmek kabusum o yüzden idrar testlerine karşı üzüntüm çok
Aslında hemşire pazar gününe gün verdi 15.gün olarak ama 10.günden sonra yapabilirsin dedi
Ben 12de karar kıldım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş benide ayırmasın
AminnnCok iyi anliyorum seni her ay o tek çizgiyi görmek cok zor. Güzel düşünmüşsün insallah yarinda güzel bir degerin olur. Amin
Cok iyi anliyorum seni her ay o tek çizgiyi görmek cok zor. Güzel düşünmüşsün insallah yarinda güzel bir degerin olur. Amin3.gün embriyosu olduğu için erken yapıp kendimi üzmek istemedim
Gerçi yarında ne olacağı belli değil oda var
Birde idrarda bakmak çok yanıltıyor okuduğum kadarıyla onuda kafamdan silip attım
Tedaviler öncesi her ay yapıp tek çizgi görmek kabusum o yüzden idrar testlerine karşı üzüntüm çok
Aslında hemşire pazar gününe gün verdi 15.gün olarak ama 10.günden sonra yapabilirsin dedi
Ben 12de karar kıldım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş benide ayırmasın
ayyy bende de basladi gogus uclarimdakasinti transferin 4-cu gunu bir de goguslerim doldu kasigim ve belim de agriyor. ve butun bedenim agriyor. sol tarafdan belim daha cok agriyor.Hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtilerin de göğüs usunda kaşıntı oldu mu
ben kullaniyorum canim geli koy 2 dakika uzan ve 15 dakika gez dedi doktorum banaKızlar aranızda crinone jel kullanan varmı kullanan var ise nasıl kullanıyorsunuz yani kullandıktan sonra yatıyomusunuz yada hemen yürüyomusunuz onu merak ettim
Benim de 4.günüm göğüslerde dolgunluk yok ama iste kaşıntı karın ağrısı kaşık ağrısı var inşallah hayırlısı olurayyy bende de basladi gogus uclarimdakasinti transferin 4-cu gunu bir de goguslerim doldu kasigim ve belim de agriyor. ve butun bedenim agriyor. sol tarafdan belim daha cok agriyor.
İlaç kullandığımız için olmamamız gerek ilaclari bırakınca adet olunuyor bildiğim kadariylaKizlar ader gunumuz degisicekmi benim adet takvimime gore kan testinden 4 gun once adet olmam gerek sizdede ole mi oluyo.
Ilac dedigin jelmiİlaç kullandığımız için olmamamız gerek ilaclari bırakınca adet olunuyor bildiğim kadariyla
Evet jel estrofem ve progestanIlac dedigin jelmi
Bana onlari vermedi corine jel verdi tek sabah aksam.Evet jel estrofem ve progestan
Ya bi dur canım. Kaçıncı günündü bugün?Ayy beklemek cok zor yaa ben simdiden yeni merkezler arastiriyorum
O doktora gire değişir bişey diyememBana onlari vermedi corine jel verdi tek sabah aksam.
Bugun 3. Gun canim ne biliyim olumsuz dusunmek istemiyorum ama hep olumsuz olcak gibi sürekli dua ediyorum hakkimizda hayirlisi.Ya bi dur canım. Kaçıncı günündü bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?