2016 Kasım tüp bebek

Arkadaşlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz. 28 yaşındayım 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi dün 4 aralık tahlil tarihim. Çok heyecanlıyom vakit geçmiyor
Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir

bana da 12 dedi
dedim daha önce çıkmaz mı güldü 10 dan önce anlamı yok zaten dedi işte
bizim aceleciliğimiz 12 garanti tabi inşallahhh
İnşallah sanırım aynı gün transfer oldu çünkü benimde test tarihim 3 aralık

Kızlar aranızda crinone jel kullanan varmı kullanan var ise nasıl kullanıyorsunuz yani kullandıktan sonra yatıyomusunuz yada hemen yürüyomusunuz onu merak ettim

Doktorun neden 5. Gün diye ısrarcı ki tatlım bence 3. Gün dondurulsa daha iyi olur sanki
Bende tereddüt ettim insan arada kalıyor e deneyimli olan onlar sende guveniyorsun elin kolun baglı.
Bana kalsa saat bası arıcamda eşim bekleme taraftarı. Sizde ne okdu peki 3.gun mu donduruldu?

Bende tereddüt ettim insan arada kalıyor e deneyimli olan onlar sende guveniyorsun elin kolun baglı.

Bana kalsa saat bası arıcamda eşim bekleme taraftarı. Sizde ne okdu peki 3.gun mu donduruldu?
Ah cnm bizim çok karışık 2 embriyo vardı biri gayet güzek 3te donduruldu şuan onun transferinin 11.heyecanlı günündeyim
Diğeri 3.günde geriledi ama kısa bi süre sonra gelişim göstermiş 5.güne gitmesi beklendi gitti ve öyle dondurulmuş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…