Bende de vardı kabız mi oldunKizlar ya benim transferin 3. Gunu ama sanki adet olcakmisim gibi bagirsaklar hareketli.
Yoo aksine cok rahat cikiyorum adet olmadan once bole karin gurultusu olur oyle sankiBende de vardı kabız mi oldun
Bilemeyecem o zaman ben kabız oldum gaz sancisindan oldum iki günYoo aksine cok rahat cikiyorum adet olmadan once bole karin gurultusu olur oyle sanki
hadi hayırlısı inşallah benim de 3 aralık test günüArkadaşlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz. 28 yaşındayım 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi dün 4 aralık tahlil tarihim. Çok heyecanlıyom vakit geçmiyor
Benimde pazartesi oldu transferim banada dr 12. Gün yap daha garanti dedi2. günüm
10. günden önce testin bir anlamı yok dedi akşam doktorum
Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verirArkadaşlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz. 28 yaşındayım 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi dün 4 aralık tahlil tarihim. Çok heyecanlıyom vakit geçmiyor
bana da 12 dediBenimde pazartesi oldu transferim banada dr 12. Gün yap daha garanti dedi
İnşallah sanırım aynı gün transfer oldubana da 12 dedi
dedim daha önce çıkmaz mı güldü 10 dan önce anlamı yok zaten dedi işte
bizim aceleciliğimiz 12 garanti tabi inşallahhh
hadi hayırlısıbakalımİnşallah sanırım aynı gün transfer olduçünkü benimde test tarihim 3 aralık
Yok cnm kan vermdm idrarda hep negatif gördüm sanrsam olmadıCanım senin pozitif devam ediyor inş değilmi?
Sadece bi kanda pozitif gördüm yazmışsın devamında bişi göremedim
Kullanıp 5 dk yatiyorum sonra 10 dk evde yuruyorumKızlar aranızda crinone jel kullanan varmı kullanan var ise nasıl kullanıyorsunuz yani kullandıktan sonra yatıyomusunuz yada hemen yürüyomusunuz onu merak ettim
Kimisi yarım saat yatıyomuş aklım bulandı iyice ondan merak ettimKullanıp 5 dk yatiyorum sonra 10 dk evde yuruyorum
Bende tereddüt ettim insan arada kalıyor e deneyimli olan onlar sende guveniyorsun elin kolun baglı.Doktorun neden 5. Gün diye ısrarcı ki tatlım bence 3. Gün dondurulsa daha iyi olur sanki
Bana kalsa saat bası arıcamda eşim bekleme taraftarı. Sizde ne okdu peki 3.gun mu donduruldu?Kafana takma bence
Şuana kadarki gelişimleri süperki 5.güne gidecekler
Aklına takılan çok soru varsa ara merkezini embriyoloğa bağlan onlar en açıklayıcı dille anlatıyorlar
Sormak bilmek öğrenmek hakkın çünkü tese işlemi ile çok daha zor oluyor süreç
Bizde aynı işlemlerden geçtik.
Ah cnm bizim çok karışık 2 embriyo vardı biri gayet güzek 3te donduruldu şuan onun transferinin 11.heyecanlı günündeyimBende tereddüt ettim insan arada kalıyor e deneyimli olan onlar sende guveniyorsun elin kolun baglı.
Bana kalsa saat bası arıcamda eşim bekleme taraftarı. Sizde ne okdu peki 3.gun mu donduruldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?