2016 Kasım tüp bebek

banada 6 aralık için gun verdiler , bugünler geçermi bilmiyorum. sen nerede yaptırdın canım kaça mal oldu
hayırlısı olsun ınsallah
Bursa euro fertil tüp bebek merkezinde yaptırdım 7500 u buldu ilaclarla. Hic vakit gecmiyor insan düsünmeden edemiyo sürekli yazılanları okuyorum yinede bu 12 gecmezz. İnş o haber herseye değecek. Az önce haberde iki günlük bebegi arabanin tekerleginin onune koyup gitmis anasi görünce daha cok içim parçalandı. Rabbim isteyen bütün kullarina versin içinde bizede versin

aynı merkeze yaptırmışız ama bınımkı antep eurofertil , başarı oranları baya yüksek ,
rabbım bızede nasıp etsın inşllahh,

ameliyat hanede transfer anında kk evlat istyen butun kadınlara hayırlı bir evlat nasip etsin diye dua ettim
rabbım dualarımızı kabul etsin.

Kızlar merhaba:
Herkese tedavisinin hayırlı olmasını gönlündekinin hakkında hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum, kızlar benim dün transferim oldu bu 3. Denemem,siz nelere dikkat ettiniz özellikle hamile kalan arkadaşlar bu süreci nasıl geçirdiniz? Kızlar benm içimde hep bir korku oluyor embriyolar dışarı çıkar mı diye böyle bir şey olur mu? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun hep yatma günlük islerini yap ağır kaldırma kabak cekirdegi badem ceviz fındık atıştır çiğ olarak ...ve emriyoları disari çıkmaz korkma onlar ve hep pozitif düşün dua et onlar sana tutunmaya başladılar bile

Maşallah nazar değmesin.
Benim test gününden 10 gün sonra cagirdi dr. ama ben 12 gün sonra ayın 3 ünde gidebileceğim tam 6 hafta olmuş olacak.geçen denemede nasip olmadı bu sefer duyarım inşallah
Sizede maşallah. İnşallah görürsün be duyarsın canım benim. Ayın 3üne de bişey kalmadıki. Bizde 6sında görüşe gidicez :KK46:

Hoşgeldin canım hayırlı olsun hep yatma günlük islerini yap ağır kaldırma kabak cekirdegi badem ceviz fındık atıştır çiğ olarak ...ve emriyoları disari çıkmaz korkma onlar ve hep pozitif düşün dua et onlar sana tutunmaya başladılar bile
Çok teşekkür ederim canım, inşallah bu defa sağlıkla olur, Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dikkat etmeye çalışıyorum ama normal hayata devam ederken mutlaka ki eğilip kalkıyoruz bir şey olmaz inşallah

Vardı csnimda varsa çıkar dedim 9. gündü 5. gün embriyosuydu
Benim de yarın 9. Gün, hastane test günü olarak yarını verdi. Olumsuz olursa bakalım tekrar ettirirler mi. Rabbim hayırlısını versin, ben de öğrenmeden paniklemeye üzülmeye başladım ama sabretmek gerek, inşallah üzüntülerimizin, sabrımızın mükafatını çok beklemeden alırız

• Beğen
Reactions: zkd
Evet canım yarın, kaygılı ve gerginim. Hiç belirtim bişeyim yok. Olumsuz düşünerek kan vermeye gidicem
Benim lekelenmelerim oldu bi korktum bi hayra yordum :) bide ağrım var adet olacak gibi böyle alt tarafımda ara ara gelip geçiyo... ama hiçbişeyi belirti sayamayız bence çok ilaç kullanıyoruz ilacın yan etkisi olabilir sonuçta... yarın bizim için en hayırlı olan olmuş olacak inşallah... yumurtaya can veren Rabbim rahimlerimizdeki bebeklerimizn bize tutunmasını nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucağımıza almamızı...

Benim lekelenmelerim oldu bi korktum bi hayra yordum :) bide ağrım var adet olacak gibi böyle alt tarafımda ara ara gelip geçiyo... ama hiçbişeyi belirti sayamayız bence çok ilaç kullanıyoruz ilacın yan etkisi olabilir sonuçta... yarın bizim için en hayırlı olan olmuş olacak inşallah... yumurtaya can veren Rabbim rahimlerimizdeki bebeklerimizn bize tutunmasını nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucağımıza almamızı...
canım kan verdin mi ne yaptın?

Canımm sabah idrar testi yaptım :) pozitif çıktı kan verdim kanda da pozitif :) Rabbime binlerce kez şükürler olsun galiba oldu :)
Hayırlı olsun çok sevindim.biri daha çok şükür annelik özlemini sona erdiriyor.kaç çıktı değerin bugün kaçıncı günün canim

Hayırlı olsun çok sevindim.biri daha çok şükür annelik özlemini sona erdiriyor.kaç çıktı değerin bugün kaçıncı günün canim
Ayyyy şoktayım ya :) 428 çıktı 10. Günüm ama tabi şuanda katlanması çok önemli inşallah katlanır... babam sevindirtmedi bile durun bi ikinci üçüncü test çok önemli diye.... üç yıllık hasret Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Ayyyy şoktayım ya :) 428 çıktı 10. Günüm ama tabi şuanda katlanması çok önemli inşallah katlanır... babam sevindirtmedi bile durun bi ikinci üçüncü test çok önemli diye.... üç yıllık hasret Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ayyyy canım çok güzel cikmis değerin sevin bence kaç embriyo transfer edilmişti 10.güne göre baya yüksek ikiz veya 3uz olma ihtimali yüksek

Back
X