gerçekten bu sefer benimde çok uzun sürdü gibi sonu güzel olsun bekleriz ama benim son denemem psikolojim dahasını kaldıramayacakSorma canim cumartesi kontrol var igneler ne çabuk geçti anlamadım ama bu transferi beklemek uzun zaman aldı sanki sonda birde 12 gün öyle beklehayatım beklemekle geçiyor
baş agrısı bendede var şuan ve hiç başım ağrımaz benim 9 aralık ta kontrlbendede baş ağrısı ve sinir yapiyo çok. nezaman kontrolun. benim 5 aralikta
hayırlısı artık bakalimbaş agrısı bendede var şuan ve hiç başım ağrımaz benim 9 aralık ta kontrl
Can'ım blast embriyo, 9.gun. Kimyasalı da geçtim razıyım ona.dış gebelikten korkuyorum zaten bir düşük kürtaj var ; 40 yas azalan rezervler üstüne.hayırlısıKaçıncı gün embriyosu eğer 5.gün embriyosu ise seni üzmek istemem ama Kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir o yüzden hun aşırı kan testini yaptır değer artışına bakalim
Benim doktorum çok iyi bu konuda ozaman.10.gun kanamam başladı hemen iğne verdi.onun öncesinde jel kullandım. Asilamada fitil kullandım ben.sasirdim.Allahtan umit kesilmez.insallah olur canım3 gündür coraspin içmiyorum zaten
tahlil de 8. günde 1,20 çıktı yükselmez herhalde şu saatten sonra
doktora da kızgınım aslında ilk gün kanama az başladı progestan fitil şeklinde kullanıyordum bir doz ağızdan al dedi kanama devam ederse kötü dedi
2. gün yine ben msj attım kanama devam ediyor diye
kötü haber dedi test yaptırma kesilirse yaptırırsın devam ederse zaten negatif dedi
ama şunu yap bunu yap vs demedi
yine de test yaptırdım işte 1.20 kanama da yoğun şekilde devam ediyor doktoru bir daha aramayı düşünmüyorum
Saol canım darısı basına inşallah
Canım 216.9 çıktı sonucummHadi güzel haberler alicaz inşallah
çok sevindim canım. allah kucağına almayı nasip etsin.Canım 216.9 çıktı sonucumm
Ne Mutlu size. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inş. Bende ilaç tedavisine başladım iğne oluyorum herşey normal giderse 10.11 gün sonra transfer olacak ilk tüp bebek denememiz zamanınız olduğunda süreçle ilgili yaşadıklarını yazarsanız çok sevinirim.Canım 216.9 çıktı sonucumm
Evet ilk tüp canım ,benim yaşım 35 sorunumuz yoktu daha öncede normal hamilelik ve düşük vardı.Sorun olursa kafana takılan yaz canım darısı başınaNe Mutlu size. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inş. Bende ilaç tedavisine başladım iğne oluyorum herşey normal giderse 10.11 gün sonra transfer olacak ilk tüp bebek denememiz zamanınız olduğunda süreçle ilgili yaşadıklarını yazarsanız çok sevinirim.
darısı başına inşallahhçok sevindim canım. allah kucağına almayı nasip etsin.
Aaa aynen canım ya. Ödüm kopuyo yine adet mi olacam diye. Benim zaten adetlerim düzensiz. Önce leke gelir. Çok korkuyorum son anda leke falan gelecek transfer ertelenecek diyeçok sağol inşallahhh
adet olacak gibi ağrım var bugün estrofemden sonra oldu canım
Heyyy sonucunu yesinler seninCanım 216.9 çıktı sonucumm
Hayırlı olsun canım Allah devamını getirsin inşallah :))Canım 216.9 çıktı sonucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?