2016 Kasım tüp bebek

Sorma canim cumartesi kontrol var igneler ne çabuk geçti anlamadım ama bu transferi beklemek uzun zaman aldı sanki sonda birde 12 gün öyle bekle hayatım beklemekle geçiyor
gerçekten bu sefer benimde çok uzun sürdü gibi sonu güzel olsun bekleriz ama benim son denemem psikolojim dahasını kaldıramayacak

Kaçıncı gün embriyosu eğer 5.gün embriyosu ise seni üzmek istemem ama Kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir o yüzden hun aşırı kan testini yaptır değer artışına bakalim
Can'ım blast embriyo, 9.gun. Kimyasalı da geçtim razıyım ona.dış gebelikten korkuyorum zaten bir düşük kürtaj var ; 40 yas azalan rezervler üstüne.hayırlısı
Cmt test günü:12.gun. Ama cumadan gideyim diyorum .yarın verir de yükselme göremezsem cmt ye kadar içim içimi yer

Benim doktorum çok iyi bu konuda ozaman.10.gun kanamam başladı hemen iğne verdi.onun öncesinde jel kullandım. Asilamada fitil kullandım ben.sasirdim.Allahtan umit kesilmez.insallah olur canım

Evet ilk tüp canım ,benim yaşım 35 sorunumuz yoktu daha öncede normal hamilelik ve düşük vardı.Sorun olursa kafana takılan yaz canım darısı başına

çok sağol inşallahhh
adet olacak gibi ağrım var bugün estrofemden sonra oldu canım
Aaa aynen canım ya. Ödüm kopuyo yine adet mi olacam diye. Benim zaten adetlerim düzensiz. Önce leke gelir. Çok korkuyorum son anda leke falan gelecek transfer ertelenecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…