2016 Kasım tüp bebek

Kızlar İzmir de ozel ege tüp bebeği tavsiye ederim.doktorum rafael leviharika bir adam.soguk durur ama her sorununu dinler anlatır.

4 denemem canim. mevlam nasip etmedi daha çocuk yok. ins busefer nasip eder.
İnşallah yavrum ya inşallah..

evet sayi az ama ben uzun suredir calisamiyorum ve harcadigimiz rakamlari biliyorsun ozel hersey ilaclarin fiyatlari tekrar is hayatima donmem lazim ruh sagligim icin ve esimde bazen sikinti yaratiyo
Tamam biz şimdi iyi tarafından bakalım inşallah güzel sonuçların olacak

Kızlar valla içimde bi ağlama var böyle bağıra bağıra beni bıraksalar bi ormana ben bağırsam çağırsam kendime gelsem bunaldık hepimiz.. herkesin kendine göre derdi büyük rabbim sağlık versin gerisi gelir.. başka topiklerde okuyorum bi ton şey herkese üzülmemesi için telkinde bulunuyorum resmen pollyanna gibi güçlü görünüp gülümsemek zor geliyor bazen.. böyle maddi açıdan deneyemeyecek olanları görünce içimde dağ gibi ateş yanıyor.. en azından bu sefer maddiyatı düşünmeyin diyorum ama geçim derdi işte ben ne desem boş rabbim hepinize yardım etsin.. olan içinde zor olmayan için çok daha zor.. çok duygusallık kusura bakmayın :(

Canım mahvettiler beni orda. Histereskopi ve tüp bebek denemem oldu. Elimden gelse kapısında durup aman gitmeyin diye yalvaricam insanlara. O kadar yani.
Ben memnun kaldım canım şükürler olsun ya.doktorun kim di orada ben levi beyin özel muayenehanesi e gittim hep orada yapti her işlemi.benim 3 arkadaşım orada önce Allahın izniyle tabi hamile kalınca ben de oraya gittim.medicali denedim ege hanımı denedim olmadı bir sey

İnşallah yavrum ya inşallah..

Tamam biz şimdi iyi tarafından bakalım inşallah güzel sonuçların olacak

Kızlar valla içimde bi ağlama var böyle bağıra bağıra beni bıraksalar bi ormana ben bağırsam çağırsam kendime gelsem bunaldık hepimiz.. herkesin kendine göre derdi büyük rabbim sağlık versin gerisi gelir.. başka topiklerde okuyorum bi ton şey herkese üzülmemesi için telkinde bulunuyorum resmen pollyanna gibi güçlü görünüp gülümsemek zor geliyor bazen.. böyle maddi açıdan deneyemeyecek olanları görünce içimde dağ gibi ateş yanıyor.. en azından bu sefer maddiyatı düşünmeyin diyorum ama geçim derdi işte ben ne desem boş rabbim hepinize yardım etsin.. olan içinde zor olmayan için çok daha zor.. çok duygusallık kusura bakmayın :KK43:
oo duygusallık hepimizde var canim. hele o estrofem bütün sinir sistemimi değiştiriyor bi kac gundur herşeye kızıyorum ve oturup ağlıyorum sonra diyorum bu hic de üzülecek bisey değil diye oturup tekrar ağlıyorum. bu sefer çok hüzün var içinde eski heyecanın yok sanki bi tuhafim ışte anlatması zor. allah hepimizin yüzlerine baksın ins tez vakitte mevlam hepimize o tarifsiz duyguyu yasatsin

oo duygusallık hepimizde var canim. hele o estrofem bütün sinir sistemimi değiştiriyor bi kac gundur herşeye kızıyorum ve oturup ağlıyorum sonra diyorum bu hic de üzülecek bisey değil diye oturup tekrar ağlıyorum. bu sefer çok hüzün var içinde eski heyecanın yok sanki bi tuhafim ışte anlatması zor. allah hepimizin yüzlerine baksın ins tez vakitte mevlam hepimize o tarifsiz duyguyu yasatsin
Estrofem mi yapıyor bunu?Bugün el frenini indirmeden gittim baya bi diskleri yakmışım.. odada ergenler gibi tek başıma oturuyorum. Evet değişik bişey anlatması zor ama doktorumla görüşücem bunu ben normalde gülünmeyecek şeyde bile gülerdim kikir kikir baş ağrısıda var bilmiyorum cumartesi kontrole gidicem bugün günde 4 almaya başladım sabah 2 akşam 2. :işsiz: Ağır ergenlik geçiriyorum bugün :))

Estrofem mi yapıyor bunu?Bugün el frenini indirmeden gittim baya bi diskleri yakmışım.. odada ergenler gibi tek başıma oturuyorum. Evet değişik bişey anlatması zor ama doktorumla görüşücem bunu ben normalde gülünmeyecek şeyde bile gülerdim kikir kikir baş ağrısıda var bilmiyorum cumartesi kontrole gidicem bugün günde 4 almaya başladım sabah 2 akşam 2. :işsiz: Ağır ergenlik geçiriyorum bugün :))
Anam bu estrofem hepimizi mahvetmiş. Bende de bi karın ağrısı bacak ağrısı baş dönmesi var ki sormayın gitsin.. Benim de günde 4 artik kontrol cuma :( ah ahhhh.. Rabbim kucaklarimizi doldursun da kurtulalim bu bunalimlardan :) pozitif alan arkadaşlar dokturunuz estrofemi ne kadar daha kullanacaksiniz bişey dediler mi

Anam bu estrofem hepimizi mahvetmiş. Bende de bi karın ağrısı bacak ağrısı baş dönmesi var ki sormayın gitsin.. Benim de günde 4 artik kontrol cuma :KK43: ah ahhhh.. Rabbim kucaklarimizi doldursun da kurtulalim bu bunalimlardan :) pozitif alan arkadaşlar dokturunuz estrofemi ne kadar daha kullanacaksiniz bişey dediler mi
Baş dönmesi benim yataktayken oluyor bacak ağrısını yağmur falan diye yormuştum :/ sen cuma söyle şikayetlerini canım bende söyleyeceğim bu ne ama böyle aaaaa :))) bak sinirim geldi :)

Baş dönmesi benim yataktayken oluyor bacak ağrısını yağmur falan diye yormuştum :/ sen cuma söyle şikayetlerini canım bende söyleyeceğim bu ne ama böyle aaaaa :))) bak sinirim geldi :)
Bence de çekilir dert mi bu ya huu.. Bak sen deyince ben de sinir oldum :)) ben de bilmiyordum estrofem kaynakli olduğunu. Allah' im diyorum bu ne karın ağrısı bacaklar fena. Adet olacam die korkuyorum o derece yani. Bi başka başlıkta denk geldim yan etkilerini okuyun diye. Okumaz olaydim o kadar çokmuş ki insan neden bu ilacı verir doktorlar diyo. Bant varmış mesela aynı işlevi gören. Gerçi doktorlar daha iyi bilir vardır bildikleri... Bak durup dururken kendime muhalefet oldum :)) söyleyelim bakalım ne dicekler

Anam bu estrofem hepimizi mahvetmiş. Bende de bi karın ağrısı bacak ağrısı baş dönmesi var ki sormayın gitsin.. Benim de günde 4 artik kontrol cuma :KK43: ah ahhhh.. Rabbim kucaklarimizi doldursun da kurtulalim bu bunalimlardan :) pozitif alan arkadaşlar dokturunuz estrofemi ne kadar daha kullanacaksiniz bişey dediler mi
8.haftamı dolduracağım transferden beri günde 3 tane kullanıyorum. Daha bu başlangıç kızlar. Estrofemin yanına eklenecek çok şey var.

8.haftamı dolduracağım transferden beri günde 3 tane kullanıyorum. Daha bu başlangıç kızlar. Estrofemin yanına eklenecek çok şey var.
Hadi yaa o kadar kullanilacak mi :(( gerçi olsun da razıyız tabii 10 çeşit ilaca :) Allah bebişini kucağına almani nasip etsin canım sagolasin cevap verdiğin için

çünkü suan ben sadece onu kullaniyorum ve bu belirtilerine onun yaptığını düşünüyorum. sen kaçıncı gündesin transfer tarihin belli okdumu

Ayy maşallah.. daha transfer yok biz böyle bi triplerdeyiz benim bugün aşırı sinir dalgınlık oldu inşallah çok şey vermezler yanında bünye zayıf diyemi bu etkisi 46 kiloyum ben ya :)) iğneler böyle etki yapmadı mutluydum o zaman :/ korkuttun şimdi gözümü yellu :KK1: daha ne verİcek acaba sabah kan ilacı ,multivitamin,balıkyağı, coraspin kullanıyorum zaten.. sabahtan bi başlıyorum ooo :kusmuk:

Hadi yaa o kadar kullanilacak mi :KK43:( gerçi olsun da razıyız tabii 10 çeşit ilaca :) Allah bebişini kucağına almani nasip etsin canım sagolasin cevap verdiğin için
Allah razı olsun canım darısı sizlerin başınıza inşallah. 10.haftaya kadar kullanacağım ben. Ama bazı arkadaşlarım 6-7. Haftalarda bıraktı. Bebiş olsunda kullanır dayanırız hepsinr

Back
X