2016 Kasım tüp bebek

Ayy maşallah.. daha transfer yok biz böyle bi triplerdeyiz benim bugün aşırı sinir dalgınlık oldu inşallah çok şey vermezler yanında bünye zayıf diyemi bu etkisi 46 kiloyum ben ya :)) iğneler böyle etki yapmadı mutluydum o zaman :/ korkuttun şimdi gözümü yellu :KK1: daha ne verİcek acaba sabah kan ilacı ,multivitamin,balıkyağı, coraspin kullanıyorum zaten.. sabahtan bi başlıyorum ooo :kusmuk:
ek olarak pregistan iyne yada fitili ve crino jel verilveriliyo

Ayy maşallah.. daha transfer yok biz böyle bi triplerdeyiz benim bugün aşırı sinir dalgınlık oldu inşallah çok şey vermezler yanında bünye zayıf diyemi bu etkisi 46 kiloyum ben ya :)) iğneler böyle etki yapmadı mutluydum o zaman :/ korkuttun şimdi gözümü yellu :KK1: daha ne verİcek acaba sabah kan ilacı ,multivitamin,balıkyağı, coraspin kullanıyorum zaten.. sabahtan bi başlıyorum ooo :kusmuk:
Bende 50 kiloydum hemen hemen. gözünü korkutmak istemem ama zayıf kadınların süreçleri biraz zor geçiyormuş zira benimde biraz öyle oldu, opu sonrası ağrıları ve gebelik sonrası rahim kasılması falan hissediyorum hep. Folik asit verecek progestan iğne verecek yanında belkide crinone jel. Daha önce kayıp varsa kan sulandırıcı iğne ve coraspin hap verecek. Benim kanım düşük triodim yüksek çıktı onlar içinde ilaç kullanıyorum. Resmen 2 poşetle geziyorum :)

Estrofem 5 tane. folio. decavit . Coraspirin. Progestan iğne. Clexan iğne benim ilaçlar bunlar
Sabah akşam kan şurubu. Sabah aç karnına tiroid ilacı. Günde 3 kere estrofem. 1 kere folik 1 kere kan sukandırıcı hap. Hergün göbekten kan sulandırıc clexan. 3 günde bir proluton depot ve sabah akşam crinone jel. Benimde bunlar

Bende 50 kiloydum hemen hemen. gözünü korkutmak istemem ama zayıf kadınların süreçleri biraz zor geçiyormuş zira benimde biraz öyle oldu, opu sonrası ağrıları ve gebelik sonrası rahim kasılması falan hissediyorum hep. Folik asit verecek progestan iğne verecek yanında belkide crinone jel. Daha önce kayıp varsa kan sulandırıcı iğne ve coraspin hap verecek. Benim kanım düşük triodim yüksek çıktı onlar içinde ilaç kullanıyorum. Resmen 2 poşetle geziyorum :)
Coraspin şimdiden verdi daha önce kaybım yok gebelik yaşamadım.. ben buradaki arkadaşlar korkmasın diye birşey demedim ama Opuya 12 de girdim 20 dk sonra çıktım ama akşam 10 a kadar oradaydımayaga kalkamadim gozumu acamadim bünyem çok zayıf doktorlar bile dedi böyle bi zayıflık olamaz ben tedaviden 2 ay once sigarayi biraktim 43 kiloydum o zaman opuya 46 girdim 20 yumurtadan tek kaldı onu öğrendim iyice yıkıldım burada görüyorum yazmışlar kızlar çıktım falan diye şok oluyorum.. adet olduktan sonra ağrım kalmadı.. com konustum ohhh icimi doktum kitap Gibi okuyun kizlar :))

Coraspin şimdiden verdi daha önce kaybım yok gebelik yaşamadım.. ben buradaki arkadaşlar korkmasın diye birşey demedim ama Opuya 12 de girdim 20 dk sonra çıktım ama akşam 10 a kadar oradaydımayaga kalkamadim gozumu acamadim bünyem çok zayıf doktorlar bile dedi böyle bi zayıflık olamaz ben tedaviden 2 ay once sigarayi biraktim 43 kiloydum o zaman opuya 46 girdim 20 yumurtadan tek kaldı onu öğrendim iyice yıkıldım burada görüyorum yazmışlar kızlar çıktım falan diye şok oluyorum.. adet olduktan sonra ağrım kalmadı.. com konustum ohhh icimi doktum kitap Gibi okuyun kizlar :))
Ahaha iyi yaptın dök içini. Dedim işte zayıf ve minyonlarda süreç Zorlu geçiyor. Ama hepsine değiyor inan

Sen içini dök biz okuruz canım: ) şimdi şöyle kiii o coraspin var ya biliyorsun kani sulandiriyor. Bende pihtilasma problemi var doktor zaten transfer sonrası iğne verecekmiş e bu coraspin ne için dedim şimdiden ?. Dedi kii estrofemin cigerde bacakta vs. kani pihtilastirma yan etkisi var herkeste olacak diye bişey yok ama biz ne olur ne olmaz biz yine her hastaya veriyoruz. Şimdi senin kilona dönersek en acilinden gece yatmadan bişeyler yiyorsun üzerine yatiyorsun elin ağzın boş durmasin durmadan ye canım: ) bak bebisler tutunursa sağlam bünye isterler bizden. Ben de sigarayi biraktim galiba biraz da ilaçlardan iki kilo aldım

:KK12: ben igne yapmamak icin kendimi tuvalete kitliyorum 5 dakika sonea cikip yaptiriyorum mecburen bi bana mi zor bu igneler :KK22:
Igneyi yaparken yanaktan makas alır gibi göbeğini sık ne kadar sıkı olursa o kadar acımaz derin birde iğneyi batırırken düz çıkarırken düz ve hızlı olursan hiç birşey olmaz :bicak:

Back
X