çok sevindim sağlıkla gelsin bebişinAy yaptım yazmayı unuttum sabah yaptım progestan içtiğim için beni mahvediyor o yüzden gelir gelmez yattım baş dönmesi yapıyor.bu arada bende HAMILEYIMMMMMMM
Bence testlere çok güvenme kan testi ne diyorsa onu kabul et.Ya belirti kasıklarımda ara ara sancı var göğüslerim de şiş ama ilaçların yapıyor olması düşüncesi beni korkutuyor
Bence bi kez daha yaptirKızlar benim bhcg 11.gün 45 13.gün 98 15.gün 325 çıktı sizce tekrardan test yaptırmama gerek var mı...hem 11.gün değeri düşük çıkanlar umutsuzluğa kapılmasın ben kimyasal gebelik olucak diye cok korkmuştum ama değerim arttı cok şükür...
Canımmm çok sevindimm hayırlı olsun :)Kızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Kız senin hamilelik takvimini yesinler :)Belli olmaz o canım keseyi görmeden
Saol canım allah razı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder.şunu hiçbir zaman unutma herşeyi vakti zamanı varçok sevindim sağlıkla gelsin bebişin
Allah razı olsun isteyen herkese en kısa zamanda naşıp olsunCanımmm çok sevindimm hayırlı olsun :)
Çıkar canimKızlar ben dayanamıcam kan testine gidicem 10. Gün bugun varsa kanda çıkar ama dimi ??
Allah razı olsun hepimize sağlıklı sıhhatli yavrularımız gelsin insallahdeğerin çok güzel
gözün aydın hayırlı olsun
Kurban olduğum Rabbim herkese bu sevinci yasatsin.ilk denemem dış gebelik olmuştu çok sıkıntılar çektim çok canım yandı demek herşeyi vakti zamanı varmisOyyyyyy kıyamam canım benim haketmiştin sen hayırlı olsun çok çok çok sevindim 3.gün embriyosu olunca insan biraz korkuyor ama nasip olacaksa 3 5 kalite falan dinlemiyor tekrar hayırlı olsun cidden çok sevindim
İnşallah ya hastanedeyim bekliyorum şimdi 2 saate çıkar dediler de bakalım hayırlısı inşallah be kuzum nasibimde varsa olucak yoksa yapacak bişi yok rabbim 2. Denemede belki nasip ederidrar testi güven olmaz sıkma canını inşallah hayırlı haberlerin gelir
Ondan durunamadım evde geldim hastaneye verdim kanımı bekliyorum şimdiBence testlere çok güvenme kan testi ne diyorsa onu kabul et.
Koştum geldim hemen ya strese sokucağıma kendimi veririm kanı bakarım işimeÇıkar canim
Acilde verseydin 45 dk cikiyorduOndan durunamadım evde geldim hastaneye verdim kanımı bekliyorum şimdi
Tatlım dış gebelikte neler yaşadın nasıl anlaşıldıKurban olduğum Rabbim herkese bu sevinci yasatsin.ilk denemem dış gebelik olmuştu çok sıkıntılar çektim çok canım yandı demek herşeyi vakti zamanı varmis
hadi inşallah yüzün gülerİnşallah ya hastanedeyim bekliyorum şimdi 2 saate çıkar dediler de bakalım hayırlısı inşallah be kuzum nasibimde varsa olucak yoksa yapacak bişi yok rabbim 2. Denemede belki nasip eder
benim acilde 1,5 saat sonra verdi yaAcilde verseydin 45 dk cikiyordu
Can'ım kaçıncı gün embriyosuydu? 10.gunde dün kan testi yaptırdım ben de idrarda silik çizgileri görünce.hem de blast embriyosu diye. Değer 22 çıktı.hamileyim ama değer beni hiç rahatlatmadı; umarım yüksek çıkar değerin ama dedikleri kadar var erken yapmayın diyorlar ya; hele 2/3.gun embriyosu olur da negatif ya da sınır çıkarsa hiç moralini bozma. Erken yaptırmamak Laz'ım testleri hiç bir Anlamı olmuyor çoğu zaman.Koştum geldim hemen ya strese sokucağıma kendimi veririm kanı bakarım işime
Değerim çok düşük başladı bazen 2 katı arttı bazen düşük arttı 8 haftalık olduk ama rahimde kese görünmedi ayeni zamanda rahim duvarı inceydi.bu arada transferin 9.günü kahverengi kanama başladı 1 hafta sürdü sonra 1 hafta durdu sonra tekrar başladı.iyi ki de kanamam oldu yoksa anlaşılmazdi.sonra da tupte görüldü kitle şeklinde ve 2 doz kemoterapi iğnesi ile düşürüldü.Ama o kemoterapi iğnesi çok feci bir iğne Allah kimseyi o iğneye muhtaç etmesin sonra da 1 ay adet oldum sonra da 1 ay bhcg nin 0 olmasını bekledim.yani belirsizliklerle dolu 4 ay geçti son 2 ay düzene girdi adetim.o zaman da birden fsh 17ye yükseldi.zaten rezerv düşüktü doktor yüzüme karşı erken menapoza giriyorsun deyince tekrar tupe karar verdik ve çok şükür yum kaliteli çıktı. Ha şunu unutmayın tüp öncesinde Q10 ve aslan pençesi ictim bunlarda etkili oldu yum kalitesineTatlım dış gebelikte neler yaşadın nasıl anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?