2016 Kasım tüp bebek

Bence bi kez daha yaptir

Oyyyyyy kıyamam canım benim haketmiştin sen hayırlı olsun çok çok çok sevindim 3.gün embriyosu olunca insan biraz korkuyor ama nasip olacaksa 3 5 kalite falan dinlemiyor tekrar hayırlı olsun cidden çok sevindim
Kurban olduğum Rabbim herkese bu sevinci yasatsin.ilk denemem dış gebelik olmuştu çok sıkıntılar çektim çok canım yandı demek herşeyi vakti zamanı varmis

Koştum geldim hemen ya strese sokucağıma kendimi veririm kanı bakarım işime
Can'ım kaçıncı gün embriyosuydu? 10.gunde dün kan testi yaptırdım ben de idrarda silik çizgileri görünce.hem de blast embriyosu diye. Değer 22 çıktı.hamileyim ama değer beni hiç rahatlatmadı; umarım yüksek çıkar değerin ama dedikleri kadar var erken yapmayın diyorlar ya; hele 2/3.gun embriyosu olur da negatif ya da sınır çıkarsa hiç moralini bozma. Erken yaptırmamak Laz'ım testleri hiç bir Anlamı olmuyor çoğu zaman.
İnsallah çok güzel bir sonuç alırsın; yine de test gününe güven

Tatlım dış gebelikte neler yaşadın nasıl anlaşıldı
Değerim çok düşük başladı bazen 2 katı arttı bazen düşük arttı 8 haftalık olduk ama rahimde kese görünmedi ayeni zamanda rahim duvarı inceydi.bu arada transferin 9.günü kahverengi kanama başladı 1 hafta sürdü sonra 1 hafta durdu sonra tekrar başladı.iyi ki de kanamam oldu yoksa anlaşılmazdi.sonra da tupte görüldü kitle şeklinde ve 2 doz kemoterapi iğnesi ile düşürüldü.Ama o kemoterapi iğnesi çok feci bir iğne Allah kimseyi o iğneye muhtaç etmesin sonra da 1 ay adet oldum sonra da 1 ay bhcg nin 0 olmasını bekledim.yani belirsizliklerle dolu 4 ay geçti son 2 ay düzene girdi adetim.o zaman da birden fsh 17ye yükseldi.zaten rezerv düşüktü doktor yüzüme karşı erken menapoza giriyorsun deyince tekrar tupe karar verdik ve çok şükür yum kaliteli çıktı. Ha şunu unutmayın tüp öncesinde Q10 ve aslan pençesi ictim bunlarda etkili oldu yum kalitesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…