2016 Kasım tüp bebek

Yaaaaa Allah razı olsun mart topigi deki kızlar doğuruyor onlara daha söylemedim inşallah kalp atışını duyunca hamilelik takvimi yapacam.
Sürpriz olacak onlara darısı senin de doğurmana bak ne güzel vakti gelince oluyor darısı benim de pozitif almama bütün topiktekilere inşallah

Selam arkadaşlar, ben cumartesi kanda pozitif olduğunu öğrendim, iki günde bir kanda baktırıyoruz, üçüncü testte iki kat artmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Değerin kaç tatlım iki günde bir tekrarlıyormusun kan testini
Can'ım blast transferiydi;10.gun değeri 22. Aslında test günüm cmt siydi; doktor olmaz merkezde cmt diye arayıp yarın yaptırabilir miyim diye soracağım. Yoksa cmt. Yarın ya da cmt belli olur Can'ım artık. Hatta o zaman bile belli olmayabilir değil mi
Sabırla bekleyeceğim artık

Değerin kaç tatlım iki günde bir tekrarlıyormusun kan testini
biraz karışık yazmışım yani dün yaptırdım testi 10.gun. Yarın merkeze gideyim diyorum; ya da test günüm bu cmt . Yarından sonra giderim

Hakkınızda hayırlısı olsun canım kucaklarınız bebişle dolsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım transferden sonraki 9. Gün 147, 11. Gün 292, 13. Gün 473 şeklinde.
Canım maşallah çok güzel artmış yüzde 50 artış normal sayılıyor sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeeee

canlar bacılar bakın hele ne diycem. benm cumartesi yumurta toplamam var. ya nasıl olucak o gün ben çok kötü olurmuyumki acaba? sizce yanımda eşim dışında birine ihtiyacım olurmu annem gibi?

canlar bacılar bakın hele ne diycem. benm cumartesi yumurta toplamam var. ya nasıl olucak o gün ben çok kötü olurmuyumki acaba? sizce yanımda eşim dışında birine ihtiyacım olurmu annem gibi?
Hiç kimseye ihtiyaç olmuyor.ben sadece eşimle gittim.anestezi aldım zaten uyandım. Sonrasında 2 saate cikardilar

Ben annemide götürdüm özellikle. Çünkğ giyinmene soyunmana yardım etti. Erkekler kadın gibi anlamıyor. Ben tabsiye ederim annenide götürmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…