2016 Kasım tüp bebek

canlar bacılar bakın hele ne diycem. benm cumartesi yumurta toplamam var. ya nasıl olucak o gün ben çok kötü olurmuyumki acaba? sizce yanımda eşim dışında birine ihtiyacım olurmu annem gibi?
Canım sadece eşin yeter normalde ağrılı olmuyor ama bu defa çok sancim oldu ağrı kesici iğne yapınca geçti ne kadar yumurta toplanirsa o kadar ağrin oluyor benim 14 toplandı bir o kadar da toplanmadi çok yumurta oluştu dr çok fazla var dedi ama neden hepsini toplanmadi bilmiyorum belki küçükler toplamadan sonra iğne verdi 4 gün vuruldum yumurtalar gitsin diye ayyy çok konuştum yinehakkında hayırlısı olsun

Aynen eş yeterli ,merkezde kısa duruyorsun zaten.önemli olan sonrasında evdeki bakım ,anneye çok ihtiyaç oluyor.16 yumurta toplandı,karnım su topladı ödem oldu,ağrı sancı çok zordu..serum takılıydı evde 5gün 10ünite,ilaçlarda cabası..protein tüketimi çok iyi geliyormuş o karın ağrısına,kemik suyu sakatat vs.iyi geldi çok şükür..
Allah rast getirsin sizinkini de inş

Hepsinin toplanmamasının nedeni opudan önce çok yumurta görünebilir ama hepsinin içinde yumurta olmayaliyor. Kontrol ediyorlar hangileri doluysa onları içlerinden alıyolar.

kizlar yardum edin kasim 25 te transferim oldu 5.gun 2 tane embriyo transfer edildi dun aksam 2 tane idrar testi yaptim 2.cizgi cikti.bugun sabah daha net belli olur diye tekrar yaptim tek cizgi cikti.catlatma ignesi falan yok bu niye boyle oldu bi akil verin.

Bazen erken donemde transfer oncesi kullandigimiz ilaclardan vucudumuzda belli bir miktara hcg bulunabiliyor. Idrar testi yapmak icin o yuzden acele etme. Az daha bekle bence canim. Moralini bozma ama sakin.

Valla arkadasım bende de benzer durum var;bence test gününü bekleyin. Kaçıncı gun oluyor sizin öyleyse daha 7 mi

Ben de 21inde blast transfer oldum idrar testi 8.gün pozitif çıktı ama gun geçtikçe çizgisi silikleşti. En son 10.gün kan testi yaptım duramadım ama değer 22.hamilryim ama düşük değer. Yani o kadar uğraştığına kafa yorduğuma değnedi(keza dün de dış gebelik diye epey üzüldüm) test günüm yarın ve test günümde gideceğim

Yani kafanızı yormayın hiç test gününe kadar sakince bekleyin derim. 7.gun belki bazılarında sonuç veriyor ama bazılarında vermeyebilir.şuan hamile olup olmadığını (belirsizlik varsa hala hele)hiçbir test ve doktor asla bilemez
Sabır canım

Testinde bozuk olabilir cnm sabret biraz daha 6-7 gun olmus daha

Günaydın kızlar hayırlı cumalar. 5. Gün embriyosu 10. Gün test yaptirsam olurmu sabredemiyorum ama sonuç güvenilir olurmu kararsizim
Ben yaptirdim. Cikar kesinlikle. Eski merkezimde 10. Gunu test gunu olarak vermislerdi blast transferinde. Ben de bu seferde de 10. Gun yaptirdim. Cikar.

erken degilmi test için canm, sıkma canını,
aramızda 1 gün var benimkide 26 kasım ,bende test aldım ama yapmaya korkuyom siz cesaretliymişsiniz

Ben yaptirdim. Cikar kesinlikle. Eski merkezimde 10. Gunu test gunu olarak vermislerdi blast transferinde. Ben de bu seferde de 10. Gun yaptirdim. Cikar.
Teşekkür ederim canım ozaman beklemenin anlamı yok. İnşallah yüksek cikarda 12. Tekrar yaparım

Selamun Aleyküm kızlar bugün reglimin 3.günü muayene oldum daha öncede söylemiştim dondurulmuş embriyo transfer edilecek...şimdi bana estrofem verdi nedir ne işe yarar

Arkadaslar bugun blast transferden sonra 11.gundeyim. Test günüm yarın ama 9.gun kan testi yaptırdım değer düşük ama hamileyim:22 çıktı. Fakat karnımın altındaki kasıklarımdaki ağrı (opu ağrılarıyla aynı, oysa geçmişti opu sancıları) beni kaygılandırıyor

Sizde de var mı öyle ağrılar normal mi acaba

Selamun Aleyküm kızlar bugün reglimin 3.günü muayene oldum daha öncede söylemiştim dondurulmuş embriyo transfer edilecek...şimdi bana estrofem verdi nedir ne işe yarar
A.selam canım. Hayırlı uğurlu olsun. Estrofem genelde birinci ikinci günü verilir ama demek ki rahmin iyi durumda 3.gün başlıyorsun. Estrofem rahmi kalinlastiran bi ilaç. Dozu arttirarak devam edilir içmeye. Ben ilk dört gün 2, sonra 3 sonra 4 olarak devam ettim ve ediyorum. Doktorun bi kere veya gerekirse iki kere kontrole çağırır ve transfer günü belli olur :) öyle işte

Benim de opudan sonra agrilarim hafif azaldi ama sonra ki gunlerde tekrar siddetlendi. Goguslerimin agrilari da ayni sekilde. Insallah guzel sonuc alirsin.

Benim de opudan sonra agrilarim hafif azaldi ama sonra ki gunlerde tekrar siddetlendi. Goguslerimin agrilari da ayni sekilde. Insallah guzel sonuc alirsin.
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur
Opu ağrısı bile böyle değildi soğuktan mı ki
Sen de insallah sağlıcakla kucağına alasın

Cuma cumartesi pazar günde 2 kullan sonrasında 3 3 kullan 12 aralık kontrol dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…