- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Hadi bakalım. Dikkatli kullan unutma. Bir de karin ağrısı başka ağrısı falan olabilir korkma yan etkileri bunlar. Coraspin de içiyorsundur. 12 aralik ta transfer ne zaman belli olur: )Cuma cumartesi pazar günde 2 kullan sonrasında 3 3 kullan 12 aralık kontrol dedi
Yok coraspin vermedi sadece bunu verdi Karın ağrısı ve başka neler yaşanıyor 12 aralık kontrol dedi sonrasında vajinal jel verecekmiş transfer günü bakalım ne zaman olurHadi bakalım. Dikkatli kullan unutma. Bir de karin ağrısı başka ağrısı falan olabilir korkma yan etkileri bunlar. Coraspin de içiyorsundur. 12 aralik ta transfer ne zaman belli olur: )
Bana da coraspirin verilmedi şu aşamada gereklimi acaba. Benim kontrolun 7 kasim o zamandan sonra baslatilir belki.Hadi bakalım. Dikkatli kullan unutma. Bir de karin ağrısı başka ağrısı falan olabilir korkma yan etkileri bunlar. Coraspin de içiyorsundur. 12 aralik ta transfer ne zaman belli olur: )
6 tane test yaptim 2 sinde cikmadi 4 unde cift cizgi cikti ikinci cizgi silik ama hangisibe inanacagimi sastimerken degilmi test için canm, sıkma canını,
aramızda 1 gün var benimkide 26 kasım ,bende test aldım ama yapmaya korkuyom siz cesaretliymişsiniz
Ağrılar hala devam ediyor test gününden sonrada endiselenmeArkadaslar bugun blast transferden sonra 11.gundeyim. Test günüm yarın ama 9.gun kan testi yaptırdım değer düşük ama hamileyim:22 çıktı. Fakat karnımın altındaki kasıklarımdaki ağrı (opu ağrılarıyla aynı, oysa geçmişti opu sancıları) beni kaygılandırıyor
Sizde de var mı öyle ağrılar normal mi acaba
Kaçıncı günün canım6 tane test yaptim 2 sinde cikmadi 4 unde cift cizgi cikti ikinci cizgi silik ama hangisibe inanacagimi sastim
Ne desek boş bu ama şükret bence ben ilk demem de dış gebelik yaşadım ne çektiğimi ben bilirim 4 ay hastanelerde dolaştım bunları yaşayacağima negatif almayı yeğlerdim 1 aya toparlarsin inşallah ama şunu unutma her nasip vaktine esir.zamanı gelince ruhu yaratilinca hiçbir kuvvet evladını senden alamaz yeterki Rabbim ol desinMerhaba arkadaslar. Dun 12 ci. gunumdu test yaptim ve neqativ. Yikildim resmen. Ne zamana kadar topralana bilirim acaba?
Doktorunuzla görüştünüz mü testten sonraMerhaba arkadaslar. Dun 12 ci. gunumdu test yaptim ve neqativ. Yikildim resmen. Ne zamana kadar topralana bilirim acaba?
arkadaşım testi bekle 2 gün daha sabret biliyorum beklemek çokkkk zor, insan sabırsızlanıyor, duâ etcez hakkımızda hayırlısı deyip bekliyecez ,benimde içim içimi yiyor ,bende hiç bir belirti yok hiç bi şey hissetmiyom ,sadece ara ara ağlamak geliyor kendimi zor tutuyom, ilaçlarmı yapiyor yoksa sonuç bekledigimiz için galiba6 tane test yaptim 2 sinde cikmadi 4 unde cift cizgi cikti ikinci cizgi silik ama hangisibe inanacagimi sastim
Arkadaşlar bekleyin gününü mutlaka doğru cikmazarkadaşım testi bekle 2 gün daha sabret biliyorum beklemek çokkkk zor, insan sabırsızlanıyor, duâ etcez hakkımızda hayırlısı deyip bekliyecez ,benimde içim içimi yiyor ,bende hiç bir belirti yok hiç bi şey hissetmiyom ,sadece ara ara ağlamak geliyor kendimi zor tutuyom, ilaçlarmı yapiyor yoksa sonuç bekledigimiz için galiba
Tam anestezi mi nasıl oluyor ya bende pazartesi yumurta toplama işlemim var çok korkuyorumHiç kimseye ihtiyaç olmuyor.ben sadece eşimle gittim.anestezi aldım zaten uyandım. Sonrasında 2 saate cikardilar
Tam anestezi aldım kendim giyindim kendim yaptım her seyimi.hichuzursuz olma çok basit bir şey.Tam anestezi mi nasıl oluyor ya bende pazartesi yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum
Ilk defa olacak ağrı deyince korkuyorum dayanamadığım tek ağrı karın ağrısı çünkü annemin olması iyi olacak sanırım:/Tam anestezi aldım kendim giyindim kendim yaptım her seyimi.hichuzursuz olma çok basit bir şey.
Kuzum anestezi gözünü korkutmasın benim 3.deneme diye biliyordum ve hiç korkmadan girdim girerken eşimi tembihliyirum ben çıkınca uyandırma diyeTam anestezi mi nasıl oluyor ya bende pazartesi yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum
Ben gecten geliyorum ama catlatma ignesi olmamasi mumkun degil sanki. Ymurtalar toplanmadan 35 saat once yapilan igne catlatma ignesi ve icinde hcg var. O cikabiliyor anladigim kadariyla erken test yapilirsa.kizlar yardum edin kasim 25 te transferim oldu 5.gun 2 tane embriyo transfer edildi dun aksam 2 tane idrar testi yaptim 2.cizgi cikti.bugun sabah daha net belli olur diye tekrar yaptim tek cizgi cikti.catlatma ignesi falan yok bu niye boyle oldu bi akil verin.
İnşallah canm benm ya yemin ederim karın ağrısı denildiği zaman kilometrelerce uzağa kacasim geliyoKuzum anestezi gözünü korkutmasın benim 3.deneme diye biliyordum ve hiç korkmadan girdim girerken eşimi tembihliyirum ben çıkınca uyandırma diyecokkkk tatlı bir uyku ama adam dinlemedi çıkar çıkmaz uyandırdı bu 3.deneme ama ilk defa bu kadar ağrı sancı oldu dayanamadım ağrı kesici istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?