2016 Kasım tüp bebek

Cuma cumartesi pazar günde 2 kullan sonrasında 3 3 kullan 12 aralık kontrol dedi
Hadi bakalım. Dikkatli kullan unutma. Bir de karin ağrısı başka ağrısı falan olabilir korkma yan etkileri bunlar. Coraspin de içiyorsundur. 12 aralik ta transfer ne zaman belli olur: )

Hadi bakalım. Dikkatli kullan unutma. Bir de karin ağrısı başka ağrısı falan olabilir korkma yan etkileri bunlar. Coraspin de içiyorsundur. 12 aralik ta transfer ne zaman belli olur: )
Yok coraspin vermedi sadece bunu verdi Karın ağrısı ve başka neler yaşanıyor 12 aralık kontrol dedi sonrasında vajinal jel verecekmiş transfer günü bakalım ne zaman olur

Bana da coraspirin verilmedi şu aşamada gereklimi acaba. Benim kontrolun 7 kasim o zamandan sonra baslatilir belki.

Merhaba arkadaslar. Dun 12 ci. gunumdu test yaptim ve neqativ. Yikildim resmen. Ne zamana kadar topralana bilirim acaba?

erken degilmi test için canm, sıkma canını,
aramızda 1 gün var benimkide 26 kasım ,bende test aldım ama yapmaya korkuyom siz cesaretliymişsiniz
6 tane test yaptim 2 sinde cikmadi 4 unde cift cizgi cikti ikinci cizgi silik ama hangisibe inanacagimi sastim

Ağrılar hala devam ediyor test gününden sonrada endiselenme

Merhaba arkadaslar. Dun 12 ci. gunumdu test yaptim ve neqativ. Yikildim resmen. Ne zamana kadar topralana bilirim acaba?
Ne desek boş bu ama şükret bence ben ilk demem de dış gebelik yaşadım ne çektiğimi ben bilirim 4 ay hastanelerde dolaştım bunları yaşayacağima negatif almayı yeğlerdim 1 aya toparlarsin inşallah ama şunu unutma her nasip vaktine esir.zamanı gelince ruhu yaratilinca hiçbir kuvvet evladını senden alamaz yeterki Rabbim ol desin

Doktorunuzla görüştünüz mü testten sonra
İlk tüp bebek miydi Can'ım
Üzme kendini çok fazla.yıkılacak bişey yok bizler sadece deniyoruz: tüp bebek denemesi adı üstünde
Çok depresifsen terapi alabilirsin bedenini termallerde hamamlarda biraz rahatlatabilirsin
Kolay bir tedavi değil
Hayırlısı olsun insallah alırsın kucağına yavrunu

Merhabalar. Mübarek Cuma günü hürmetine her isteyene Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Benim de 25 Kasım'da 5. Gün embriyosu 2 tane transferim oldu. Bugün 7. Günüm predictor early ile sabah ve az önce test yaptim çok hafif 2. kırmızı çizgi çıktı. Öglen de kan tahlili verdim 4.50 çıkmış. Erken olduğunu biliyorum, çıkmayacağını biliyorum ama yine de yaptırdım. Idrar testine guvenmeli miyim sizce? Günde 2 progestan fitil, 1 de progestan ignem var. ( önceki tüp bebek denememde 8. Gün ucuz idrar testinde belirgin çift çizgi çıkmıştı.

Reactions: zkd
6 tane test yaptim 2 sinde cikmadi 4 unde cift cizgi cikti ikinci cizgi silik ama hangisibe inanacagimi sastim
arkadaşım testi bekle 2 gün daha sabret biliyorum beklemek çokkkk zor, insan sabırsızlanıyor, duâ etcez hakkımızda hayırlısı deyip bekliyecez ,benimde içim içimi yiyor ,bende hiç bir belirti yok hiç bi şey hissetmiyom ,sadece ara ara ağlamak geliyor kendimi zor tutuyom, ilaçlarmı yapiyor yoksa sonuç bekledigimiz için galiba

Arkadaşlar bekleyin gününü mutlaka doğru cikmaz

Tam anestezi mi nasıl oluyor ya bende pazartesi yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum
Kuzum anestezi gözünü korkutmasın benim 3.deneme diye biliyordum ve hiç korkmadan girdim girerken eşimi tembihliyirum ben çıkınca uyandırma diyecokkkk tatlı bir uyku ama adam dinlemedi çıkar çıkmaz uyandırdı bu 3.deneme ama ilk defa bu kadar ağrı sancı oldu dayanamadım ağrı kesici istedim

Ben gecten geliyorum ama catlatma ignesi olmamasi mumkun degil sanki. Ymurtalar toplanmadan 35 saat once yapilan igne catlatma ignesi ve icinde hcg var. O cikabiliyor anladigim kadariyla erken test yapilirsa.

Predictor early'deki hafif silik kırmızı 2. çizgiye güvenmeli miyiz? Aynı durumu yaşayan var mi acaba?

İnşallah canm benm ya yemin ederim karın ağrısı denildiği zaman kilometrelerce uzağa kacasim geliyo inşallah çok fazla ağrım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…