2016 Kasım tüp bebek

Bi dur hemen umutsuzluğa düşme canım belki Allah korusun düşük riski var. Bence erkenden git yap varsa bişey hemen doktorunu ara iğne falan kullanman gerekebilir
Ewt Can'ım düşük engelleyici iğne verdiler bugun test günümde değerim 93, iyi dediler ama düşük riskim varmış.pzt yeniden kan testi.ozt belli olacak .hayırlısı Can'ım

Valla canım ilk başta kanamam oldu benim.o gün başlattı doktor igneye. Şimdi hamdolsun kesildi kanamam ama doktor devam et dedi.pazartesi kontrol var.insallah tamam der.ya da hafta da 1 e düşürür.cok fena cokkkk
Can'ım kaçıncı haftadasın şimdi? Benim de sabah kanamam başladı pruloton verdi yarın da o meşhur progestron iğnelerimize devam

Ewt Can'ım düşük engelleyici iğne verdiler bugun test günümde değerim 93, iyi dediler ama düşük riskim varmış.pzt yeniden kan testi.ozt belli olacak .hayırlısı Can'ım

hayırlı olsun canım değerin güzel rabbim tamamına erdirsin kendine dikkat et inşallah bebişin seninle kalacak kendine stres yapma

korkuyorum ya hic olmazsa diye. adtik hic olmayacak gibi dusunuyorum. aglama krizlerine girdim. sakinlestirici aldim bir az sakinlestim esim. uzulmesin diye yaninda aglamiyayim. diye.
svet gorustum o da ne diyecegimi bilemigkrum. dedi.. embiryolar zaten cok ta kaluteki diildi. ilk deneme olunca pek cok hayeller kurulur. ama sonra o hayellee darmadağın olu

Arkadaslar merhaba, pozitifi gorenleri rabbim saglikla tamamina erdirsin..
Bu hafta aranizdan sevdaluk11 arkadas sagolsun gonal f yolladi bana ama tedavim uzuyor çarşambaya kadar ilac bulmam lazim bulamaz yoksa eczaneden yuksek fiyat odemem gerekecek
Pozitifi goren arkadaslardan eline Gonal f 450 toz ve su karisim olan ve merionel 75 olan arkadaslar
Ücretini de yazarak bana ozel mesajla ulasabilirlermi
Kargo ile elden nasil olursa alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…