Ben memnun kaldım canım şükürler olsun ya.doktorun kim di orada ben levi beyin özel muayenehanesi e gittim hep orada yapti her işlemi.benim 3 arkadaşım orada önce Allahın izniyle tabi hamile kalınca ben de oraya gittim.medicali denedim ege hanımı denedim olmadı bir sey
Şimdi doktor aradı yumurtaliklar çok fazla olgunlaşmış 1 buçuk 2 ay sonra transfer yapilcak pazartesi gelin saat 8 buçukta toplayalım dedi üstelik üstüne basa basa dünde aradık dedik gonal f yetmezmi neden bu kadar fazla oldu diye vurun dediler bugünde dunku gonal f vurmamaliydik daha kesinlikle vurmayin diyolar ya yemin ederim herkes bizlerle dalga geçer olmuş haberimiz yok ben burda gonal f 450yi 650ye alıyorum hic kimsenin acimasi kalmamış yemin ederim ya
Ewt Can'ım düşük engelleyici iğne verdiler bugun test günümde değerim 93, iyi dediler ama düşük riskim varmış.pzt yeniden kan testi.ozt belli olacak .hayırlısı Can'ımBi dur hemen umutsuzluğa düşme canım belki Allah korusun düşük riski var. Bence erkenden git yap varsa bişey hemen doktorunu ara iğne falan kullanman gerekebilir
Can'ım kaçıncı haftadasın şimdi? Benim de sabah kanamam başladı pruloton verdi yarın da o meşhur progestron iğnelerimize devamValla canım ilk başta kanamam oldu benim.o gün başlattı doktor igneye. Şimdi hamdolsun kesildi kanamam ama doktor devam et dedi.pazartesi kontrol var.insallah tamam der.ya da hafta da 1 e düşürür.cok fena cokkkk
Canım Rafael Leviydi benimle ilgilenen de
5.hafta inşallah.pazartesi kese için gideceğim.insallah her şey yolundadır.hayirlisi olsun insallahhhh.Can'ım kaçıncı haftadasın şimdi? Benim de sabah kanamam başladı pruloton verdi yarın da o meşhur progestron iğnelerimize devam
Kaç haftalık senin canım.20si geç değil mjBenim doktor için ayın 20 sine randevu verdi hem kese hem kalp atışına bakacaklar
Bugün 14.günüm normal takvime göre 4+1 o zamana kadar 6 +3 olmuş olacakKaç haftalık senin canım.20si geç değil mj
Kızlar bende bugn kan testi yaptırıcam. 11. Günüm.Çok heyecanlıyım korkuyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ...
Ewt Can'ım düşük engelleyici iğne verdiler bugun test günümde değerim 93, iyi dediler ama düşük riskim varmış.pzt yeniden kan testi.ozt belli olacak .hayırlısı Can'ım
Degerin kaç çıktı canımBugün 14.günüm normal takvime göre 4+1 o zamana kadar 6 +3 olmuş olacak
korkuyorum ya hic olmazsa diye. adtik hic olmayacak gibi dusunuyorum. aglama krizlerine girdim. sakinlestirici aldim bir az sakinlestim esim. uzulmesin diye yaninda aglamiyayim. diye.Ne desek boş bu ama şükret bence ben ilk demem de dış gebelik yaşadım ne çektiğimi ben bilirim 4 ay hastanelerde dolaştım bunları yaşayacağima negatif almayı yeğlerdim 1 aya toparlarsin inşallah ama şunu unutma her nasip vaktine esir.zamanı gelince ruhu yaratilinca hiçbir kuvvet evladını senden alamaz yeterki Rabbim ol desin
svet gorustum o da ne diyecegimi bilemigkrum. dedi.. embiryolar zaten cok ta kaluteki diildi. ilk deneme olunca pek cok hayeller kurulur. ama sonra o hayellee darmadağın oluDoktorunuzla görüştünüz mü testten sonra
İlk tüp bebek miydi Can'ım
Üzme kendini çok fazla.yıkılacak bişey yok bizler sadece deniyoruz: tüp bebek denemesi adı üstünde
Çok depresifsen terapi alabilirsin bedenini termallerde hamamlarda biraz rahatlatabilirsin
Kolay bir tedavi değil
Hayırlısı olsun insallah alırsın kucağına yavrunu
Olması gerekenin 3 katından fazla 695Degerin kaç çıktı canım
Senin kac çıktı 14.gün degerinDegerin kaç çıktı canım
Maşallahçok güzel değerin galiba ikizler geliyor hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamina erdirsinKIZLAR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 11.gün kan değeri 349 hala şoktayım. Allahım herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbım tamamına erdırsın ınsallahKIZLAR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 11.gün kan değeri 349 hala şoktayım. Allahım herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?