- 26 Kasım 2016
- 87
- 65
- 3
- 40
İnşallah Rabbim nasip kısmet etsin cumlemize.gayet rahattım ben canım.hareketlerimi kisitlamadim.okula bile yürüdüm kısa mesafe tabi.3 gün yeterli aynen.Allah yardımcımız olsun hepimizinEn iyisi bence de 3 gün: ) inşallah hepimiz pozitifi görürüz canlar
Ona güvenme arkadaşım kaçıncı gün senin.o test yanıltıcı olabiliyorarkadaşlar ben az önce test yapdım negatifdi ya kan testinde cıkarmıki ya bi umut işde ama hiç yokdu ikinci cizgi
İnşallah alırsın canım ALlahin izniyle hepsini bulentbeymi yaptionemli degil canim yardimci olursam sevinirim.bu 6.denemem 3.pozitifim digerleri 1 i dusuk 1 i kurtajla bitti ins bunu kucagima alirim
26 'da transfer oldu 8. gün oluyor bu gün, birazcık gögüslerimde hafif sızlama ,kasıklarimda hafif ağrılar vardı bu gün sbh hiç bi şey yaOna güvenme arkadaşım kaçıncı gün senin.o test yanıltıcı olabiliyor
Çok sağol canım ayrıntıyla anlatmişsin. İnşallah Rabbim bu sefer sonuna kadar korur bebişini size bağışlar, kucaginiza alırsınız. Zor bi süreç evet dikkat etmek lazim yediklerimize. Bakalım çaydan nasıl vazgeçecem :)Bu benim 6. Denemem. Sonunda pozitifi aldik. Fazla ayakta kalmamaya agir kaldirmamaya calistim. Cocuklar cok kostugu icin giris cikislar sakinlesince sinifa girdim ciktim. Saglikli beslenmeye calistim. Hazir gida yemedim. Kabiz olmamak icin incir kayisi falan yedim midem kazindikca. Bi de cay kahveyi cok sevmeme ve tuketmeme ragmen bu donemde hic icmedim. Hala da icmiyorum. Bol bol su iciyorum. Bilmeden cok nar yedim. Sonradan ogrendim ki nar zararliymis. Rabbim korudu. Hala maydanoz ve dereotu yemiyorum canim
Aminn canım sagolasinİnşallah Rabbim nasip kısmet etsin cumlemize.gayet rahattım ben canım.hareketlerimi kisitlamadim.okula bile yürüdüm kısa mesafe tabi.3 gün yeterli aynen.Allah yardımcımız olsun hepimizin
Kızlar çalışan arkadaşlar , transferden sonra ne kadar izin aldınız, yani kaç gün yattiniz?
kizlar bugun 9.gunum 51 cikti nasil sizce düşükmü deger 2 gun sonra tekrar vercem
Allahtan ümit kesilmez canım. Rabbim yardımcın olsun26 'da transfer oldu 8. gün oluyor bu gün, birazcık gögüslerimde hafif sızlama ,kasıklarimda hafif ağrılar vardı bu gün sbh hiç bi şey ya
İdrar testi yapmadin mi canim?ben olsam coktan yapmistimcanım ben 24 kasımda transfer yaptırdım yarın iş başı yapacam
dr g-bu kadar izne gerek yok dediler ama ben gerek duydum ve ev içinden hiç çıkmadan gezindim yattım dinlendim salı gunu test gunum allahım inş + sonuç alırım
İdrar testi yapmadin mi canim?ben olsam coktan yapmistim
Tovbe bismillahhadi sonu guzel olsun o zaman .bu arada kactane transfer ettiler kacinci gun emnriyosuydu?
Tovbe bismillahhadi sonu guzel olsun o zaman .bu arada kactane transfer ettiler kacinci gun emnriyosuydu?
Allahtan ümit kesilmez canım. Rabbim yardımcın olsun
Ayy tuttu kiz onlar git bi cis yapta gorelim pozitifi7 yumurta oluştu 5.gun transfer yapıldı 2 tane embrıyo yerleştırdıler ,
Ayy tuttu kiz onlar git bi cis yapta gorelim pozitifi
Hadi bakalim o zaman guzel haberlerini bekliyorum bu arada canim igneyi kac ml vurulmustun ben bir onceki denememde 225 vuruldum ama 5 tane yumurtam olmustu 3 dollenmisti 3.gun 2 tane transfer ettiler ama tutmadi simdi istiyorumki daha cok yumurtam olsun 5.gune kadar gitsin insallah.guldurdun benı canım yaaa salı gunu kısmet olursa yapılacak biraz daha sabır
Adet olmadım ama test yaptırdım sabah 0.197 negatif 10. Gün. Yıkıldım şuan.bende hala beklemedeyim bugun ilaçlarım biti diye dr gittim yapsak çıkmazmı falan dedim yok salı gunu gel ,
dedi ,
nerdeyse wc de yasamaya baslaaycam her ıslaklıga korkula wc ye gidiyorum ama ÇOK ŞÜKÜR bir şey yok
bende belirti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?