2016 Kasım tüp bebek

Orası öyle ama 12 yıl bekledim. İkinciyide kolay kolay deneyemem para biriktirmem lazim calisip. Çok üzgünüm şuan
Ben senin kadar beklemedim ama inan ilkini yaptıktan sonra çalıştım giymedim gezmedim hep biseyler den kıstım ve tedavi parasını biriktirdim yeniden denedim ve bu ay inan o kadar sıkıştık ki ama nasip olunca bi şekilde rabbim zamanını olusturur

Yapacak birsey yok hayırlısı diyelim daha vakti gelmemiş demek ki (

Nar tutunmayi kolaylastirir diye biliyorum canim ben. Sasirdim okuyunca.

ilk 5 gun 375 vuruldum sonra 300 vuruldum ve hergun 3-4 tane incir yedım cnm inşallah benımkıde sennkıde herkesın kı tutar

İşte aslında doktorlar ertesi günü bile normal hayatınıza dönün diyorlar da bizim içimiz rahat etmiyor. Ben 3gün alacm bakalım. İnşallah canım senin de benim de hepimizin pozitif olur :)

Bende senin gibi hergün oluyordum meğer 3 günde bir olunanı varmış proluton depot ondan iste doktorundan

Bende senin gibi hergün oluyordum meğer 3 günde bir olunanı varmış proluton depot ondan iste doktorundan
Banada proluton depot verdi doktor. Agirtmiyor evet. Benim 22 yumurta toplandi 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu ama sonuc yine negatif. Olmayinca olmuyor. Rabbim isteyen herkese versin

Nerde tedavi yaptırıyorsun? Çok pahalıya alıyorsun 300e satıyordu benim aldığım yer. Ben 900lük hazır kalemden almıştım o bile 680di ben pazarlık yaptım 480e aldım tanıdıkta ordan almıştı

Merhabalr.daha oncede yazmistim.24 kasimda transferim oldu.bugun transferim 9.gunu idrar testi yaptim cok cok silik cikti bole bisey yasayan var mi.ya kullanilan ilaclarda yapar mi boyle yani idrarda olumlu sonuca yol acarmi nette ole yaziyoda
9.gününse ilaçların etki yapması pek mümkün değil. Akşam mı yaptınız testş sabah mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…