- 12 Kasım 2016
- 47
- 41
- 18
- 41
Hayırlı olsun gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsinKIZLAR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 11.gün kan değeri 349 hala şoktayım. Allahım herkese nasip etsin inşallah
özelden mesj atıyorumArkadaslar merhaba, pozitifi gorenleri rabbim saglikla tamamina erdirsin..
Bu hafta aranizdan sevdaluk11 arkadas sagolsun gonal f yolladi bana ama tedavim uzuyor çarşambaya kadar ilac bulmam lazim bulamaz yoksa eczaneden yuksek fiyat odemem gerekecek
Pozitifi goren arkadaslardan eline Gonal f 450 toz ve su karisim olan ve merionel 75 olan arkadaslar
Ücretini de yazarak bana ozel mesajla ulasabilirlermi
Kargo ile elden nasil
KIZLAR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 11.gün kan değeri 349 hala şoktayım. Allahım herkese nasip etsin inşallah
396 çıktı benim 14. GünOlması gerekenin 3 katından fazla 695
Hayırlı olsun canımmmAmin.Allah razı olsun hepinizden .Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. Hepimizin gönlüne göre versin
Kaşık ve adet ağrısı çok oldu bende bi de afedersin göğüs ucu kasiniyor duBugün transferimin 8. günü, kasığımda ara ara seyirme gibi kıpırtı oluyo. Gebe olan arkadaşlar sizde de oldu mu? Yoksa hareket azlığımızdan dolayı, kaslardan mı oluyo ki? Kan testini beklemek ne zormuş. Günler geçmiyo...
O bende de oluyordu göğsüme ağrı giriyordu sanki kalbime ağrı giriyor gibi ama göğsüm sismedi hasşaş olmadı daha yeni yeni olmaya başladı bi de omuz ile göğüs arasında yeşil yeşil damarlar belirginlestiBenim göğsümün ucu degil de üst tarafinda hassasiyet, sızlama oluyo ara ara. Tabi gebelik belirtisi de olabilir?
Hayırlı olsun gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin
Yarın yapacağım inşallah. Sen ne yaptınesin merhba ne yaptın canım aynı gunde trnsfer yapmıştık ,test yapacam yazmışsın merak ettim seni canım inşallah guzel hberler verriz
Yarın yapacağım inşallah. Sen ne yaptın
Canim benim 2. Denemem omer faruk bey medicana 1. Deneme medical park goztepe sedat kadanaliydiizmir medical parkta olan benim canim. doktorum suleyman bey. senin doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?