2016 Kasım tüp bebek

Kızlar çalışan arkadaşlar , transferden sonra ne kadar izin aldınız, yani kaç gün yattiniz?
Kızlar çalışan arkadaşlar , transferden sonra ne kadar izin aldınız, yani kaç gün yattiniz?
ben 2 gün izin aldım yattım, karın ağrısı oluyor ,opu şişliğin devam ediyor.ertesi gün de gidilebilir işinin durumuna yoğunluğuna göre..ama riske atamıyor insan.

Bant da hormon yine,tutunması için. 4 gün antibiyotik,kan sulandırıcı iğne,jel,dostinex kullanmıştım ben de ek olarak..Allah gönlünüzdekini en hayırlı şekilde versin inş dualarım hepiniz için

gözün aydın canim. ins ikizlerin sana sıkı sıkı tanırlar. dualarim seninle. bantti estrofemin yerine veriyorlar aslında rahim kalinlastirmak için sana ikisini birden vermiş. adetin kaçıncı gunu transfer olmuş oluyosun

ben 2 gün izin aldım yattım, karın ağrısı oluyor ,opu şişliğin devam ediyor.ertesi gün de gidilebilir işinin durumuna yoğunluğuna göre..ama riske atamıyor insan.
Canım çok sağol cevabin için ama opu 'dan sonrasi için değil transfer sonrası için sormuştum. 12 gün boyunca yatmamizin anlami yok bence ama en az kaç gün dinlensek acaba? Öğrenmenim ben. Rapor almam lazım yoksa sürekli ayakta oluyoz

1. Denememde 4 gun dinlendim 5. Gun isr basladim normal hayatima devam ettim agir falan kaldirmadim ama calistim sonuc pozitif.2.denememde hep yattim calismiyordum ilkindeki gibi ayni belirtileri yasadim ama sonuc negatif.simdi tekrar denicem ve bu deenememde 3 gun evde bir is yapmadan genelde uzanip dinlenerek 4. Gun hayatima devam ederek denicem sanirim:)

Transfer sonrası canım benim de bahsettiğim,opu ağrıları devam etmişti ben de transfer sonrası da..Ben de öğretmenim,yarım gün olduğu için 2gün yatıp 3.gün gitmiştim..dr 2gün yat demişti ama ne kdr evde dinlenilse kardır,riski azaltmış oluruz.Allah rast getirsin inş..

Ben de ogr3tmenim ertesi gün gittim okula hocam.doktorum gidebilirsin dedi.sadexe ağır kaldırma ve spor yapma dedi.fakat gidince arkadaşlar kızdı. Ben de 3 gün rapor aldım sonra 5 günün sonunda okula gittim.

kizlar bugun 9.gunum 51 cikti nasil sizce düşükmü deger 2 gun sonra tekrar vercem
Bence iyi düzenli katlanirsa bir sıkıntı olmaz arkadaşım Dr kimdi bende başkentte yaptırdım negatif canım birde seni sikmiyacaksam hangi ilaçları kullandin şimdiden tesejjurler

Bence iyi düzenli katlanirsa bir sıkıntı olmaz arkadaşım Dr kimdi bende başkentte yaptırdım negatif canım birde seni sikmiyacaksam hangi ilaçları kullandin şimdiden tesejjurler
baskentte bülent bey doktorum.benim donmus oldugu icin coknilac kullanmadim.jel kullandim estofrem bide coraspin kullandim.

Ben de ilk iki denemede aynı şeyleri yaptim 4 gün dinlendim 5.gün iş başı: ) ilki negatif ikincisi düşük. Bu sefer ne yapsam acaba diye karar veremedim. Galiba dediğin mantıklı canım 3 gün yeter gibi

Ha şimdi anladim canım pardon :) benim dondurulmuş olacak opu etkisi yok ama işte tutunması için 3 gün yeter galiba

Ben de ogr3tmenim ertesi gün gittim okula hocam.doktorum gidebilirsin dedi.sadexe ağır kaldırma ve spor yapma dedi.fakat gidince arkadaşlar kızdı. Ben de 3 gün rapor aldım sonra 5 günün sonunda okula gittim.
En iyisi bence de 3 gün: ) inşallah hepimiz pozitifi görürüz canlar

baskentte bülent bey doktorum.benim donmus oldugu icin coknilac kullanmadim.jel kullandim estofrem bide coraspin kullandim.
Teşekürler peki Bülent bey nasıl yani memnunmusun hastaya yaklaşımı birde kaç kez denedin ve kaçıncı pozitifin canım kusura bakma hakkini helal et

Ben de ogretmenim canim. Iki gun bilemedin 3 gun yeterli

Teşekürler peki Bülent bey nasıl yani memnunmusun hastaya yaklaşımı birde kaç kez denedin ve kaçıncı pozitifin canım kusura bakma hakkini helal et
onemli degil canim yardimci olursam sevinirim.bu 6.denemem 3.pozitifim digerleri 1 i dusuk 1 i kurtajla bitti ins bunu kucagima alirim

Ben de ogretmenim canim. Iki gun bilemedin 3 gun yeterli
Değil mi.. Bence de yeter çarşamba transferim var. Çarşamba ile birlikte 3 gün rapor alayım hafta sonu ile yeter.. Ekstradan nelere dikkat ettin canım ne yedin ne içtin vs. Hayırla sağlıkla kucağına almani nasip etsin Allah' im

Bu benim 6. Denemem. Sonunda pozitifi aldik. Fazla ayakta kalmamaya agir kaldirmamaya calistim. Cocuklar cok kostugu icin giris cikislar sakinlesince sinifa girdim ciktim. Saglikli beslenmeye calistim. Hazir gida yemedim. Kabiz olmamak icin incir kayisi falan yedim midem kazindikca. Bi de cay kahveyi cok sevmeme ve tuketmeme ragmen bu donemde hic icmedim. Hala da icmiyorum. Bol bol su iciyorum. Bilmeden cok nar yedim. Sonradan ogrendim ki nar zararliymis. Rabbim korudu. Hala maydanoz ve dereotu yemiyorum canim

arkadaşlar ben az önce test yapdım negatifdi ya kan testinde cıkarmıki ya bi umut işde ama hiç yokdu ikinci cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…