Aaaaa bak bu guzel iste tamam ben ordan alayim recete falan istemem fiyatini sorarim.tesekkurler canimBursa Özlüce de 29 ekim eczanesi yakınımın reçetesiz ise baya indirim yapıyorlar hem de taksitte yaparlar aklınızda olsun hanımlar .
Eczaneye bilgi verdim yardımcı olacaklar, Allah rast getirsin inşAaaaa bak bu guzel iste tamam ben ordan alayim recete falan istemem fiyatini sorarim.tesekkurler canim
Sagol canim bende not aldim tedaviye baslayinca gidicem o eczaneden alicam hakkimizda hayirlisi olsun insallahEczaneye bilgi verdim yardımcı olacaklar, Allah rast getirsin inş
Kullanıyorum canım sorun neydi?Crinone jel kimse kullanmıyor mu
Siyah geri geldi bugün normal mi acaba sizdede oldu mu aynı durumKullanıyorum canım sorun neydi?
Canım ben de birkaç gün önce sormuştum bu jel nasıl kullansak iyidir diye cevap alamamıştim gören olmamıştı belki. Benim transfer olmadi henüz ama jele başladım bende ilk iki gün beyaz geliyodu gittikçe sarardi bugün dikkat ettim siyah pürtük pürtük bişeyler gelmiş.. Senin transfer oldu mu ?Crinone jel kimse kullanmıyor mu
20güne yakındır ben de kullanıyorum ama benzer bi durumla karşılaşmadım..hergün saat 16.00 da uyguluyorum ,10dk yürüyorum o kadar.Canım ben de birkaç gün önce sormuştum bu jel nasıl kullansak iyidir diye cevap alamamıştim gören olmamıştı belki. Benim transfer olmadi henüz ama jele başladım bende ilk iki gün beyaz geliyodu gittikçe sarardi bugün dikkat ettim siyah pürtük pürtük bişeyler gelmiş.. Senin transfer oldu mu ?
Maşallah çok iyi demek ki ben yanlış yapiyorum20güne yakındır ben de kullanıyorum ama benzer bi durumla karşılaşmadım..hergün saat 16.00 da uyguluyorum ,10dk yürüyorum o kadar.
Geri akma oluyor o kadar canım,sanki hareket ettikçe daha iyi emiliyor sadece..muhakkak her türlü faydası oluyordur,hiç kafana takma,bi sürü ilaç kullanıyoruz çoğu çimento görevi görüyormuş tutunması için,Allah'ın izniyle olacaktır inş..Maşallah çok iyi demek ki ben yanlış yapiyorum( çünkü çok akıntı oluyo ya kalmıyor sanki içerde çıkıyor yaa..
bende kullanıyorum şu an transfer olmadı henüz. tüpü iyice içine sok ve en az on dakka gez evin içinde. belki uçta bırakıyorsundur ilaç o yüzden geri geliyordur. bende hiç olmadıCanım ben de birkaç gün önce sormuştum bu jel nasıl kullansak iyidir diye cevap alamamıştim gören olmamıştı belki. Benim transfer olmadi henüz ama jele başladım bende ilk iki gün beyaz geliyodu gittikçe sarardi bugün dikkat ettim siyah pürtük pürtük bişeyler gelmiş.. Senin transfer oldu mu ?
Merak ettim ikinci testin benimki gibi çıkmış ya tek mi çift mi diye yazdim görmedin galiba.doktora gittin mi kontroleİkinci testim benimde böyle çıkmıştı :))
Kizlar internetgen bakabilirsiniz eczacilarin en dusuk ve en yuksek satabilecekleri fiyatlar taziyorCanim bursadayim peki bu ilaclar kargoyla falan alinmaz dimi birde tam olarak gonalf 450 yada 900 tam fiyatini soylermisin buradaki eczanelere en azindan arkadaslar bu fiyata aldilar diye pazarlik yapayim
Aa görmedim canım kusura bakma. İlki 369 du sonra 1119 çıktı. Tek bebişim canım 2 transferdi ama.Merak ettim ikinci testin benimki gibi çıkmış ya tek mi çift mi diye yazdim görmedin galiba.doktora gittin mi kontrole
Önemli değil merak ettim masallah baya artmış benim de 2 emb transfer oldu ama korkuyorum 2 tane olur diyeAa görmedim canım kusura bakma. İlki 369 du sonra 1119 çıktı. Tek bebişim canım 2 transferdi ama.
Rabbim nasıl buyurduysa öyle olacaktır canım. Benimdr gönlümden geçen 1idi şükür öylr nasip etti. Çünkü minyonum zayıfım taşımak zor olurduÖnemli değil merak ettim masallah baya artmış benim de 2 emb transfer oldu ama korkuyorum 2 tane olur diye
Bende minyonum az zayıf değilim 65 felan im hayırlısı neyse sağlıkla gelsinlerRabbim nasıl buyurduysa öyle olacaktır canım. Benimdr gönlümden geçen 1idi şükür öylr nasip etti. Çünkü minyonum zayıfım taşımak zor olurdu
Aynen canım sen yine taşırsın bi şekilde ben minyon ve 50-51kiloydum. Şimdiden 2 kilo aldım gerçiBende minyonum az zayıf değilim 65 felan im hayırlısı neyse sağlıkla gelsinler
Ben kilo verdim 3 kilo.genelde tedavi esnasında kilo veriyorum stresten inşallah sonra da kilo almam çokAynen canım sen yine taşırsın bi şekilde ben minyon ve 50-51kiloydum. Şimdiden 2 kilo aldım gerçi
Ben 2 aydır ilaçlara devam ediyorum sayelerinde iştahımda açıldı. Ama ilk 3 ay +-3 kilo diyolar. Sen vermişsin ne güzelBen kilo verdim 3 kilo.genelde tedavi esnasında kilo veriyorum stresten inşallah sonra da kilo almam çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?