Ben raporla yaptım tüpü ama benden dolayı ciki netten araştır canım belli bir sayının altında olduğunda rapor cikiyorSelam arkadaşlar;
bu topiğe yeni katıldım :)
3,5 yıllık evliyiz ama 1 yıldır ilişki yaşıyoruz ve bir yıldır bebek istiyoruz.eşim değerlerinin düşük olması nedeniyle varikosel ameliyatı oldu mayısta.sayı olarak yükseldi ama ileri hareketli kısmı sadece %5.aşılama denemeden tüp bebeğe geçmemeiz gerekiyor.bu değerlerle sperm düşüklüğünden devletten rapor çıkaran destek alanınız var mı?
araştırdım ama bulamadım cnmBen raporla yaptım tüpü ama benden dolayı ciki netten araştır canım belli bir sayının altında olduğunda rapor cikiyor
Yanlış hatırlamıyorsam 5 milyondan az sperm varsa azo sperm oluyor ve rapor cikiyor bunaaraştırdım ama bulamadım cnm
En az 15 gün aralarla yapılan üç ayrı spermiyogramın hepsinde total motil sperm sayısının 5 milyondan az olması gereklidir. Motil sperm sayısı aşağıdaki formül ile hesaplanmalıdır.araştırdım ama bulamadım cnm
ay cnm çok sağol benim kaç onu bilmiyorum işte bu değerlerEn az 15 gün aralarla yapılan üç ayrı spermiyogramın hepsinde total motil sperm sayısının 5 milyondan az olması gereklidir. Motil sperm sayısı aşağıdaki formül ile hesaplanmalıdır.
Yıkama öncesi semen örneğinde; Volüm (ml) x konsantrasyon (sayı / ml) x motilite (%)
Bunu buldum senin için
3 yıldan fazla evli olmanız gerek bi de fakülte ye gidip ordan rapor cikariyorsunuzay cnm çok sağol benim kaç onu bilmiyorum işte bu değerler
3,5 YILDIR EVLİYİZ CNM MANİSADA OLDUĞUM İÇİN CBÜ YE GİDİCEM AMA ÇALIŞTIĞIM İÇİN YILLIK İZİN ALMAM GEREKİR Mİ UĞRAŞLI MI GÜNLERCE GİTMEME GEREKİYOR MU? BİLMİYORUM.3 yıldan fazla evli olmanız gerek bi de fakülte ye gidip ordan rapor cikariyorsunuz
Senin kadın doğuma eşinin de üroloji ye gidip tahlilleri yaptırmanız lazım sonra ssk dökümü ikametgah gibi belgeler gerekli ama öyle uzun işlemler değil hastane işini halletseniz 1 günde diğer resmi kayıtları alabilirsiniz3,5 YILDIR EVLİYİZ CNM MANİSADA OLDUĞUM İÇİN CBÜ YE GİDİCEM AMA ÇALIŞTIĞIM İÇİN YILLIK İZİN ALMAM GEREKİR Mİ UĞRAŞLI MI GÜNLERCE GİTMEME GEREKİYOR MU? BİLMİYORUM.
Tahlillerimiz yeni tarihli elimizde var cnm.hsg de çekildim bu hafta.sgk dökümleri de netten bile çıkarabiliyoruz.Senin kadın doğuma eşinin de üroloji ye gidip tahlilleri yaptırmanız lazım sonra ssk dökümü ikametgah gibi belgeler gerekli ama öyle uzun işlemler değil hastane işini halletseniz 1 günde diğer resmi kayıtları alabilirsiniz
Fakültede rapor çıkarmak istediğinizi söylerseniz onlar sizi yonlendirirTahlillerimiz yeni tarihli elimizde var cnm.hsg de çekildim bu hafta.sgk dökümleri de netten bile çıkarabiliyoruz.
devlet desteği var mı onu bilmiyorum pazartesi belli olur cnm.ama bu değerlerle aşılamada sonuç olmayacağı kesin.kesin olan bişeye de tüp desteği vardır inş.
çok sağol cnm.
fakultede normal bir kadın doğumcuya gitsem yeterlidir dimi?profa ya da infertilite uzmanına gerek yoktur.Fakültede rapor çıkarmak istediğinizi söylerseniz onlar sizi yonlendirir
Evet normal bir kadın doğumcuya gittim ordan yonlendirdilerfakultede normal bir kadın doğumcuya gitsem yeterlidir dimi?profa ya da infertilite uzmanına gerek yoktur.
Evet normal bir kadın doğumcuya gittim ordan yonlendirdiler
Kasımda yaptırdım raporlu olunca ilaçlar 850 tuttu hastane dondurma 3000 tuttune zaman yaptırdın cnm sana kaça mal oldu?
devlette mi özelde mi yaptırdın?
Daha çok yeniymisKasımda yaptırdım raporlu olunca ilaçlar 850 tuttu hastane dondurma 3000 tuttu
Oldu canım çok şükür 2.denemem benim ilkinde de fakültede ilaçlar dahil 2500 ciçeri tutmustu ama özelde daha güzelmiş en azından operasyon yapılan yerde hep bayan vardiDaha çok yeniymisolmadi mi cnm.baska embriyoda vardı dondurdunuz sanirim.rabbim kucaklarimizi boş birakmasin inş.
Ay çok sevindim :)umut oldun bana :) Rabbim bizede nasip etsin ama sayilarimiz çok dusuk inş olurOldu canım çok şükür 2.denemem benim ilkinde de fakültede ilaçlar dahil 2500 ciçeri tutmustu ama özelde daha güzelmiş en azından operasyon yapılan yerde hep bayan vardi
Operasyon zor mu cnm ben vajinismusluyum da atlattım ama yinede korkuların varOldu canım çok şükür 2.denemem benim ilkinde de fakültede ilaçlar dahil 2500 ciçeri tutmustu ama özelde daha güzelmiş en azından operasyon yapılan yerde hep bayan vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?