Canım ben de Aralık topicikinden.sizin başınıza geleni birebir yaşadım.Tüp bebekle pozitif oldu hergunn beta bsktrdim çok güzel artıyordu sonra disgebelik oldu iğneyle dustuuu psikolojisi çok ağırdı şimdi yeniden başladım umarım bukez güzel olur.korkular tedirginlikler çok fazla nasip tabiki.Rabbim bu derte sahip herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin tez zamanda amin.bebisiniz sağlıklı olsun insallahCanım ağla içini boşalt rahatla kendini sakın kasma gez toz rahatla ama şunu sakın unutma her nasip vaktine esir.martta tüp yaptırdım ve dış gebelik yaşadım sürekli bcg testi yaptırdım sürekli artınca bi kat daha umudum artıyordu ama arkadaşlarım keşkelerin görüp ben görmeyince yıkılıyordum.ve en sonunda kemoterapi iğnesi ile düşürdüler o ignenin acısı o kadar emek sonunda elimin boş kalması hayal krikligi hicbisey de yaşamadım.şimdi ise hamileyim.demem o ki nasip hersey.Rabbim zamanı gelene kadar sabır versin ve mucizenin verdiğinde bu üzüntünu unutursun sana
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah aminMerhaba Hanımlar bu gün (11. gün) test yaptırdım 2,0 çıktı yani negatif. Üzüldüm tabide dünya başıma yıkılmadı. Çok tutup yapamadığım çay kahvemi içtim gevşedim. gebelik için sakladığım aralık sonuna kadar almak zorunda olduğum iznimi de alacağım bu hafta gezip tozarak bu durumu atlatırım diye düşünüyorum. Şu an bekleyen arkadaşlar çok üzülmeyin benim şansım zaten düşüktü. Hormon seviyem çok kötüydü. tek yumurta falan. 12 gün boyunca bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim....
İnşallah cnm inşallah bu kez sağlıklı bebeklere sahip olalimCanım ben de Aralık topicikinden.sizin başınıza geleni birebir yaşadım.Tüp bebekle pozitif oldu hergunn beta bsktrdim çok güzel artıyordu sonra disgebelik oldu iğneyle dustuuu psikolojisi çok ağırdı şimdi yeniden başladım umarım bukez güzel olur.korkular tedirginlikler çok fazla nasip tabiki.Rabbim bu derte sahip herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin tez zamanda amin.bebisiniz sağlıklı olsun insallah
Aminnnnnİnşallah cnm inşallah bu kez sağlıklı bebeklere sahip olalim
Kullanılan ilaçlar göğüslerde doldunluk yapıyor ilaclari bıraktıktan 1 haftaya kadar adet olursunDoktorla görüştüm "negatif çıktıysa ilaçları dün bırak dedi". Ben de bıraktım öğleden sonra öğrendiğim için akşam ilaçları içmedim bu sabahta Ancak göğüslerim hala büyüyor hiç bu kadar büyümedi ve sancılanmadı. Karın sancım da var ara ara saplanıyor ve regl sancısı gibi değil. Bir de yüzümde iki sivilce çıktı dün sabahtan beri. Bunlar normal mi?
İnşallah hayırlı güzel haberler alirsinKızlar transfer sonrası 5.günüm ve maşallah çok iyiyim sadece hafif bi karın kasık ağrısı var o kadarhaftaya salı sonuç alicam inşaAllah nasip olur bu sefer...
Kaçıncı gün emriyosu idi hiç yapmadın mi test hayırlı haberler al insallahSelam kizlarrrrr nedenn faal değil bu topik kimse bişey yazmıyorson 5 gün kızlar sonuç için neler hissettiniz kızlar neler yaşadınız paylaşın lütfen
Canim ya 3. ya da 5. gün embriyosu dondurulmusum vardı Hayır hiç test tahlil bişey yapmadım yapmayıda düşünmedim...Kaçıncı gün emriyosu idi hiç yapmadın mi test hayırlı haberler al insallah
Çok sabirlisin maşallah istediğin gibi olur insallahCanim ya 3. ya da 5. gün embriyosu dondurulmusum vardı Hayır hiç test tahlil bişey yapmadım yapmayıda düşünmedim...
Amin inşaAllah evet diğerinde çok şeyler yapmıştım sonu hüsran oldu şimdiyse beklemeyi tercih ettimÇok sabirlisin maşallah istediğin gibi olur insallah
Bebeğin kalp atışlarını duymadan önce ama mecburiyetten eğer ailem akrabalarım uzak olsalardi 3 ay dolana kadar soylemezdimMerhaba bayanlar ...gebe kaldığınızı sevdiklerinizle ne zaman paylaştınız
İnsan çok arada kalıyor bir yanın deli gibi herkese söylemek istiyo ama bizler gibi zor hamile kalan bayanlar olunca durup beklemekte istiyo insan..tatlım sat tarihinle ultarasondaki tarih uyumlu mu senin pekiBebeğin kalp atışlarını duymadan önce ama mecburiyetten eğer ailem akrabalarım uzak olsalardi 3 ay dolana kadar soylemezdim
Evet tel uygulama var ordaki ile doktorun ki uyumlu çıktı. doktora gittiğimde 6+3 du. doktor birini 6+5 - 6+2 dedi diğeriniİnsan çok arada kalıyor bir yanın deli gibi herkese söylemek istiyo ama bizler gibi zor hamile kalan bayanlar olunca durup beklemekte istiyo insan..tatlım sat tarihinle ultarasondaki tarih uyumlu mu senin peki
Günlerde bir gün ileri veya geri olsa önemli olmaz herhalde dimi haftasıyla uyumlu olması yeterli galibaEvet tel uygulama var ordaki ile doktorun ki uyumlu çıktı. doktora gittiğimde 6+3 du. doktor birini 6+5 - 6+2 dedi diğerini
Günlerde bir gün ileri veya geri olsa önemli olmaz herhalde dimi haftasıyla uyumlu olması yeterli galibaEvet tel uygulama var ordaki ile doktorun ki uyumlu çıktı. doktora gittiğimde 6+3 du. doktor birini 6+5 - 6+2 dedi diğerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?