2016 Kasım tüp bebek

Canım ben de Aralık topicikinden.sizin başınıza geleni birebir yaşadım.Tüp bebekle pozitif oldu hergunn beta bsktrdim çok güzel artıyordu sonra disgebelik oldu iğneyle dustuuu psikolojisi çok ağırdı şimdi yeniden başladım umarım bukez güzel olur.korkular tedirginlikler çok fazla nasip tabiki.Rabbim bu derte sahip herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin tez zamanda amin.bebisiniz sağlıklı olsun insallah

Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah amin

İnşallah cnm inşallah bu kez sağlıklı bebeklere sahip olalim

Doktorla görüştüm "negatif çıktıysa ilaçları dün bırak dedi". Ben de bıraktım öğleden sonra öğrendiğim için akşam ilaçları içmedim bu sabahta Ancak göğüslerim hala büyüyor hiç bu kadar büyümedi ve sancılanmadı. Karın sancım da var ara ara saplanıyor ve regl sancısı gibi değil. Bir de yüzümde iki sivilce çıktı dün sabahtan beri. Bunlar normal mi?

Kullanılan ilaçlar göğüslerde doldunluk yapıyor ilaclari bıraktıktan 1 haftaya kadar adet olursun

Selam kizlarrrrr nedenn faal değil bu topik kimse bişey yazmıyor son 5 gün kızlar sonuç içinneler hissettiniz kızlar neler yaşadınız paylaşın lütfen

Bebeğin kalp atışlarını duymadan önce ama mecburiyetten eğer ailem akrabalarım uzak olsalardi 3 ay dolana kadar soylemezdim
İnsan çok arada kalıyor bir yanın deli gibi herkese söylemek istiyo ama bizler gibi zor hamile kalan bayanlar olunca durup beklemekte istiyo insan..tatlım sat tarihinle ultarasondaki tarih uyumlu mu senin peki

İnsan çok arada kalıyor bir yanın deli gibi herkese söylemek istiyo ama bizler gibi zor hamile kalan bayanlar olunca durup beklemekte istiyo insan..tatlım sat tarihinle ultarasondaki tarih uyumlu mu senin peki
Evet tel uygulama var ordaki ile doktorun ki uyumlu çıktı. doktora gittiğimde 6+3 du. doktor birini 6+5 - 6+2 dedi diğerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…