Csnım nasıl ya inşallah tutunur bebeğin sana yüzde elli az bi ihtmal değil ne zaman bi dahaki kontrolünBende bugun dr gittim benimkide bir hafta geriden geliyor kalbi yavaş çalışıyo. yüzde 50 dedi ya düşer yada kendini toparlar dedi moralim çok bozuldu benim bebek beni bırakacak sanırım
Moral bozmak yok canım ben 6 haftalık gittiğimde kalp atışını bile duymadik o kadar korktum ki Dr 1 hafta sonra tekrar gel dedi hep dua ettim bide ya Müsavvir çektim bebeğim beni bırakmasin diye sen onu birakmaki oda seni birakmasin bir dahaki kontrolün ne zaman olmadı başka bir Dr görün istersenBende bugun dr gittim benimkide bir hafta geriden geliyor kalbi yavaş çalışıyo. yüzde 50 dedi ya düşer yada kendini toparlar dedi moralim çok bozuldu benim bebek beni bırakacak sanırım
Bir hafta sonra tekrar gel dedi. 7:6 normalde 6/6 görünüyomuşMoral bozmak yok canım ben 6 haftalık gittiğimde kalp atışını bile duymadik o kadar korktum ki Dr 1 hafta sonra tekrar gel dedi hep dua ettim bide ya Müsavvir çektim bebeğim beni bırakmasin diye sen onu birakmaki oda seni birakmasin bir dahaki kontrolün ne zaman olmadı başka bir Dr görün istersen
Bende bugun dr gittim benimkide bir hafta geriden geliyor kalbi yavaş çalışıyo. yüzde 50 dedi ya düşer yada kendini toparlar dedi moralim çok bozuldu benim bebek beni bırakacak sanırım
Saol canımAllahım korusun bebeğini canım
lütfen sen duanı oku sabret önce kendi üzme ona inan ki annesinin onu ne kadar çok ıstedıgını bılsın
Allahım en hayırlısını verecektır hakkında inşallah tatlım
Allahım mucizeni kismetinden eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bolca dinlen merak etme bebeğin seninle kalacak inşallah canım benimBir hafta sonra tekrar gel dedi. 7:6 normalde 6/6 görünüyomuş
Saol canım benimmmmAllahım mucizeni kismetinden eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bolca dinlen merak etme bebeğin seninle kalacak inşallah canım benim
Canım takvim niye ugursuz gelsinki ne kadar gün kaldı gelişimi herşeyi yazıyor gün günn ben hergün heyecanla okuyordum bu olaydan önceben bir daha gebe kalırsam bu hamilelik takvimini yapmayacağım
2009 dan beri hayal ediyordum gebelik olursa yapıcam diye
yaptım uğursuz geldı
ben artık öyle inanıyorum
ilk üç ay bitince yapacağım
Canım naptın merak ediyorum seni iyi misinCanım takvim niye ugursuz gelsinki ne kadar gün kaldı gelişimi herşeyi yazıyor gün günn ben hergün heyecanla okuyordum bu olaydan önceama ilk şoku atlattım daha iyiyim bende artık nelere alışmıyoruz bu dünyada biliyorsun allah sabır veriyo yüreğe su serpiyor vardır onunda bildiği ne yapalım kısmet
Geçmiş olsun kaç haftalıksın inşallah bebeğin seninle kalırKızlar benim de bebeğin eşinin arkasında kanama başladı şu anda hastane de yatıyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.Rabbim yardımcımız olsun
9 haftalık inşallah.yarin doktor kontrol edecek. Hayırlı haberler duyalım inşallah. Hala hastanedeyim.Geçmiş olsun kaç haftalıksın inşallah bebeğin seninle kalır
İnşallah canım9 haftalık inşallah.yarin doktor kontrol edecek. Hayırlı haberler duyalım inşallah. Hala hastanedeyim.
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberler ver bizlere insallahKızlar benim de bebeğin eşinin arkasında kanama başladı şu anda hastane de yatıyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberler ver bizlere insallah[/Q ALLAHİM inşallah hayırlı haberler duyurur.Doktor sızıntı kesilirse iyi demişti inşallah bakalım. Birazdan gelir doktorum muayeneye.Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.karsi odada bebekler ağlıyor ben de burada ağlıyorum. Doğmamış bebeğim için ağlıyorum.Allah kimsenin hakedenlerin kucağını boş bırakmasın insallah
Muayene etmedi canım. Tehlikeli olur dedi.simdilik kanamam azaldığı için iyi dedi.insalalh sızıntı önlenmistir dedi.kesildigi an kanama bakacak inşallah. Hayırlısı diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimdenCanım çok geçmiş olsun ne dedi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?