2016 Kasım tüp bebek

Transferımı oldum ama 2.gun deıl 3.gun bugun oldu cok sukur ben oyle ıstedm kalıtesı 8 hucrelıymıs ama tek transfer oldu..eger olırsa belkı cumartesı bıdaha transfer olcam ardısık transfer denıycekler bende ınsallah olur

bende bugun transfer oldum bır tane 8hucrelı nasıl blmıorm grade falan bısey demedıler 1.kalıte dedı sadece 3 tanemı transfer yaptılar sana hayırlısı oolsn ınsallah..cumartesı 2tane daha dondurulmusum var ama bırını etcekler yıne transfer 2sını yapmazlarmı banada acaba

Bana da doktorum ilk defa 3 transfer etti cunku daha onceki tedavilerimde hersey yolundayken tutunma olmadi son tedavimde 2 tane blast embriyo transferi olmustu ama tutmadi bu yuzden doktorum riski goze aldi ve 3unu transfer etti. Insallah 3uz olmaz ☺

Cnm anlamadım yani bir tane transfer edildi gelişirse diğer emvriyolardan tekrar mi transfer edicek ben mi yanlış anladim farklı zamanda transfer olur mu hiç duymadım ilk transferden sonra estrifem falan veriyorlar rahim kalinlasir diğer transfere kadar onu nasıl ayarlıyor acaba merak ettim

benm ılk transferm 2 blast ıkıncısı 2 blasttı olmadı ama bundan tek oldu ıyı cesaret etmıs walla hayırlısı olsun sem yınede oyle demede hayırlısı olsun dıyelm

evet canım bıtane transfer edıldı 3.gun taze trasnfer ama2 gun sonra bırdaha olacak ama bunlardan deıl dondurulmus 2 embrıyom vardı baska yerde onları ıstedıler getırdık cozulnce durumları ıyıyse 5.gun olacak tekrar buna ardısık trasnfer dıolar basarıyı arttırıomus.estrofem evet kullanıorm ama bugun olmasa 5.gun olabılırdo zaten estrofemım zararı yokkı rahım bıryere kadar kalınlasması durur estrofem o kalınlıgı korur bende ılk defa duydum bu ıslemı ama kabul ettım ama bakalm hayırlıysa olsun

Nasıl yani aynı ayda iki transfer oluyor mu

Degısik bişey öğrendik sayende.hayirlisiyla güzel olsun sonu

evet oluyormus 2gun arayla bende ıılk defa duydum ama cok yapılıyomus duyunca bende anlamamıstm sasırdım ınsallah kotu olmaz hayırlısı olur hem kabul ettım hem zararı olırmu dıye korkuyorum
Bir zararı olacağını sanmıyorum düşününce gayet mantıklı geldi

Rabbim hayırlısı versin kalbine göre versin içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…