2016 Kasım tüp bebek

15 yumurta toplandı 11 i döllendi dün pgt (Embriyolara genetik tanı)işlemi yapıldı bugün arayacaklar kaç embriyo kaldı kac hucreli oldu yarın kaçta gidelim hepsini soyleyecekler bekliyorum 5. Gün transferlerinde başarı daha fazla dedi doktorum gerçi allah istedikten sonra 3.5 farketmiyor senin durum ne canim
Ben bugun transferimin 2. Gunundeyim 3 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Bakalim sonuc nasil olacak. Gecen sene 2015 haziran ayinda 2 tane blast 5. Gun embriyosu transfer edilmişti ama ne yazikki tutmadi nasipte ne varsa o Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Kizimda 3. Gun embriyosu idi. Hadi hayirlisi. 5 gun embriyosu şansı hep yuksektir insallah guzel haberler alirsiniz

Merhaba, birşey sormak istiyorum.Kaç tane transfer yapılacağını doktor mu belirliyor yoksa biz mi?Çünkü benim doktorum tek embriyo dedi aklıma takıldı
Benim kizimdan sonra 2 tedavim daha oldu her iki tedavimde de 2 embriyo transfer edildi ama hic biri tutmadi. Benim bu 5. Tedavim 4 tedavimde de 2 uygulandi. Kizimda da 2 kondu tek tuttu. Bu tedavimde de doktor odasina cagirdi. 2 tane grade1a bir tane grade2a var dedi. Grade2a dondurulacak kalitede de degil 3unu de transfer edeyim mi yoksa çöpe gitcek dedi bende edin dedim 3 tane transfee etti ama bazi hastaneler ozellikle devlet hastaneleri 35 yas altina 1 embriyo transferi yapiyor. Ama bende erken menopoz oldugu icin 22 yasindaki ilk tedavimde bile 2 tane transfer edildi.

Benimde 2. Gunum hic birsey yok hemde normal hayatima da döndüm nasipte ne varsa o bekleyecez görcex ☺

Ben de bugun normal hayatima dondum :) hayirlisi olsun tum bekleyen arkadaslara....
KIzlar benimde transferimin 4. Günü hem korku hem heyecan var hemde hiç bir belirti hissetmiyorum sizde de öyle mi

Bende de durum ayni, pek birsey hissetmiyorum. Benim 2. Gunum :) hayirlisi bakalim.

kuzununannesi kuzununannesi Sabah igne vurulmak icin evden ciktim cok iyi geldi. Oneririm şöyle bir yuruyus yapmak cok gzuel. Artik normal hayatimiza devam :)

evet 1. de dondurlumuştu benim doğum kontrol hapıyla baskılanıyor daha sonra bu takvim benim için 10 gün sonra rahim kalınlığı arttırmak için iğne kullanılacak ismini yazarım şuan hatırlamıyorum daha sonra estrofem ve progestan haplarıyla devam edilecek genel hatları böyle
bende dondurulmus transferi olucam. suan dogum kontrol hapi kullaniyorum. surecinuz aynı olucak sanırım hakkımızda hayırlısı. anlatsana biraz kendini yaş kaçıncı deneme sorun falan. bu arada izmirlimusin nerde tedavi görüyorsun?

Benim kizimdan sonra 2 tedavim daha oldu her iki tedavimde de 2 embriyo transfer edildi ama hic biri tutmadi. Benim bu 5. Tedavim 4 tedavimde de 2 uygulandi. Kizimda da 2 kondu tek tuttu. Bu tedavimde de doktor odasina cagirdi. 2 tane grade1a bir tane grade2a var dedi. Grade2a dondurulacak kalitede de degil 3unu de transfer edeyim mi yoksa çöpe gitcek dedi bende edin dedim 3 tane transfee etti ama bazi hastaneler ozellikle devlet hastaneleri 35 yas altina 1 embriyo transferi yapiyor. Ama bende erken menopoz oldugu icin 22 yasindaki ilk tedavimde bile 2 tane transfer edildi.
Teşekkür ederim cevap için.35 yaşındayım, tedavimin daha 3. günü.Kaç tane embriyom olur bilmiyorum ama daha önce iki bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybetmiştim.O yüzden bu ay toplanan embriyolar genetik tanıya gidecek ve transfer bir sonraki ay yapılacak.O an heyacandan soramadım ama tek transfer diyince şaşırdım.Sağlık bakanlığının onayladığı yasal prosüdür 35 yaş altı için tek yumurta.Memorialda yaptırıyoruz.O gün gelince tekrar konuşurum artık.Allah herkesin kucağını hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah

bende dondurulmus transferi olucam. suan dogum kontrol hapi kullaniyorum. surecinuz aynı olucak sanırım hakkımızda hayırlısı. anlatsana biraz kendini yaş kaçıncı deneme sorun falan. bu arada izmirlimusin nerde tedavi görüyorsun?
hayırlısı inşallahh evet izmir medikal park 32 yaşım 2nci kez sizde izmir sanırım

Ben de bugun normal hayatima dondum :) hayirlisi olsun tum bekleyen arkadaslara....

Bende de durum ayni, pek birsey hissetmiyorum. Benim 2. Gunum :) hayirlisi bakalim.

kuzununannesi kuzununannesi Sabah igne vurulmak icin evden ciktim cok iyi geldi. Oneririm şöyle bir yuruyus yapmak cok gzuel. Artik normal hayatimiza devam :)
Benim igne saatim aksam uzeri dun gittim bugun yok bide yarin gidecem ama eşimi ikna edebilirsem biraz disari cikalim dicem

hayırlısı inşallahh evet izmir medikal park 32 yaşım 2nci kez sizde izmir sanırım
evet izmir medical park. medical park topiginede yazmismiyidin konustukmu daha önce bilmiyorum. medical parkta 2 transferin toplamda 4 cu olucak. yaa 32 pko başka sorun gozukmuyo.

Benim igne saatim aksam uzeri dun gittim bugun yok bide yarin gidecem ama eşimi ikna edebilirsem biraz disari cikalim dicem

Benim ignem gun asiri test tarihine kadar dedi doktorum :( cok acitiyor zaten. Ben biraz saatini erkene kaydirdim daha rahat ederim aksama diye. Zaten bir poset ilac var benim bir de kan sulandirici ignem var :( kesinlikle disari cikmak iyi gelecek

evet izmir medical park. medical park topiginede yazmismiyidin konustukmu daha önce bilmiyorum. medical parkta 2 transferin toplamda 4 cu olucak. yaa 32 pko başka sorun gozukmuyo.
yok ben bugün ilk kez girdim medikal park topiğinide inanki görmedim :)
bende kan pıhtılaşması çıktı hep birlikte yaşayıp görcez burdan da yazıcam çünkü diğer başlıklar bana çok faydalı olmuştu neler yapılıyor yaşanıyor diye şimdi totem yaptım her aşamasını yazıcam buraya inşallah güzel şeyler olur bebeklerimize kavuşuruz

yok ben bugün ilk kez girdim medikal park topiğinide inanki görmedim :)
bende kan pıhtılaşması çıktı hep birlikte yaşayıp görcez burdan da yazıcam çünkü diğer başlıklar bana çok faydalı olmuştu neler yapılıyor yaşanıyor diye şimdi totem yaptım her aşamasını yazıcam buraya inşallah güzel şeyler olur bebeklerimize kavuşuruz
hayırlısı olsun canim ins bebuslerimiz bizimle olur. izmir medical parkta tedavi görenler diye topigimuz var orda da yardımcı olacak ve bu süreci yaşayanlar var istersen bakabilirsin. pihtilasma için ilac kullaniyormusun ve adı ne?

hayırlısı olsun canim ins bebuslerimiz bizimle olur. izmir medical parkta tedavi görenler diye topigimuz var orda da yardımcı olacak ve bu süreci yaşayanlar var istersen bakabilirsin. pihtilasma için ilac kullaniyormusun ve adı ne?
aminnn inşallahhhh bakarım tabi şuan coraspirin daha sonra iğne olacak diye biliyorum

aminnn inşallahhhh bakarım tabi şuan coraspirin daha sonra iğne olacak diye biliyorum
bende pihtilasmada çok büyük sorun gozukmuyo diye vermemişti geçen transferimde ama 6 haftalık düşük yaptim. busefer bende kullanmak istiyorum. kac tane kaldı dogum kontrol hapindan. benim 10 tane kaldı ve 11 kasımda iyne olmak için gidicem hastaneye

Back
X