yazarım tabıkı ınsallah guzel seylet yazarım ama cok karnım agrıo bıraz umutsuz oldumSenin sonucunu çok merak ediyorum açıkçası ardisik transfer olarak gördüğüm ilksin test falan yaparsan yazar misin
Bence karninin agrisini takma kafana şuan adet belirtisi icinde erken hem zaten kullandigimiz ilaclardan dolayi adet olamayacaz bence belirtiside olmaz. Karninij agrisi bagirsak problemi olabilir icini ferah tutyazarım tabıkı ınsallah guzel seylet yazarım ama cok karnım agrıo bıraz umutsuz oldum
yazarım tabıkı ınsallah guzel seylet yazarım ama cok karnım agrıo bıraz umutsuz oldum
bence snın ıcın hepsını transfer etmesı ıyı olmus cunku 3.sunu bekletseydı gelısmeyebılırdı benım 2.sını beklettıler o gelısememıs ama ogun koysalardı belkı ıcımde gelısırdı benım 5.gun olan oncekı dondurulms olandı kalıtesı ortaydı cok ıyı deıldı belkıde ılk ıkısını verseydı bılemıorm..bnce sen hamıle kalacaksın ıcıme dogru bırdenM Maya_06 bana da doktorum ardisik transfer yapacakti 2 tanesi 8 hucreli grade 1 a diger 1 taneside 6 hucreli grade 2 a imis. Eger 3. Embriyoda iyi olsaydi onu 5. Gune bekletip hem 3 hem 5. Gun embriyosu transfer edecekti sonra hepsini transfere karar verdi bakalim.sonuclar ne olacak hayirlisi Allahtan
Bence karninin agrisini takma kafana şuan adet belirtisi icinde erken hem zaten kullandigimiz ilaclardan dolayi adet olamayacaz bence belirtiside olmaz. Karninij agrisi bagirsak problemi olabilir icini ferah tut
Bence karninin agrisini takma kafana şuan adet belirtisi icinde erken hem zaten kullandigimiz ilaclardan dolayi adet olamayacaz bence belirtiside olmaz. Karninij agrisi bagirsak problemi olabilir icini ferah tut
Herkesin cok farkli olabiliyormus, benim de biraz kasik agrim var. Diger forum basliklarinda da yazilmis, kisiden kisiye gore degisiyormus. Bence agrinin olmasi da normal olmamasi da :) biz biraz hassasiz ve kendimizi dinliyoruzBen de benzer durumdayim. Bu yuzden takilmamaya calisiyorum.
anladım suanda kontrollere gidiyorum muhtemelen haftasonu olucak toplama işlemi.Bence 1 hafta kadar almanda fayda var ama rapor uzadikca insan strese giriyor eger işin cok yorucu değilse 1 hafta al sonrasinda dikkat ederek baslayabilirsin bende son 2 gun baslamis sayilacam 10 gun rapor verdi doktorum
Kacinci günün bugun hersey yolunda gider insKızlar kontrol den geldim rahim 6.6 olmuş estrofemi günde 3 çıkardı coraspirine başlattı perşembe tekrar kontrol hakkımızda hayırlısı...stresten hiç uyuyamadim karışık rüyalar gördüm güya transfer günü gelmiş çok sıkışmışim wc gidiyorum falan
Ayy insallah cnm dilin kalbin ne guzel soyledi Rabbim her birimize hamileyimmm demeyi nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bi evladim var Rabbim once sizlere de sonra da bana nasip etsin insallahbence snın ıcın hepsını transfer etmesı ıyı olmus cunku 3.sunu bekletseydı gelısmeyebılırdı benım 2.sını beklettıler o gelısememıs ama ogun koysalardı belkı ıcımde gelısırdı benım 5.gun olan oncekı dondurulms olandı kalıtesı ortaydı cok ıyı deıldı belkıde ılk ıkısını verseydı bılemıorm..bnce sen hamıle kalacaksın ıcıme dogru bırden
aminnnnn hepımız ıcınAyy insallah cnm dilin kalbin ne guzel soyledi Rabbim her birimize hamileyimmm demeyi nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bi evladim var Rabbim once sizlere de sonra da bana nasip etsin insallah
Benim 5 gorunuyordu 4 tanesi toplandi 3 tanesi dollendi ve 3u trasfer edildi. Rahim kalinligimda son kontrolde 13tu transferde 16 olmustu. Hayirli olsun insallah saglikli kaliteli embriyolarin olurKizlar öncelikle hamile arkdslarm tebrik ediyorum drsi bsmza inşallah ben pek sık gremym netw grdkce yazyrm sizde bsey.sorcm bugün son kontrolümdu 6 tane yumurta saydı Dr m rahm kalınlığı 9 mm olms çarşamba opum var sızce nasl sizin son kontrolde kaç saylyrdu kaç toplanyrdu bilgi verrmsnz
Amin inşallah ya benm dha öncede 5 6 gornyrdu 8 toplanyrdu baklm bu nasl olckBenim 5 gorunuyordu 4 tanesi toplandi 3 tanesi dollendi ve 3u trasfer edildi. Rahim kalinligimda son kontrolde 13tu transferde 16 olmustu. Hayirli olsun insallah saglikli kaliteli embriyolarin olur
Benim de 5 yumurta toplandı 4 u döllenme 3 u bugün transfer edildi. Sizin sonuç daha belli değil değil miBenim 5 gorunuyordu 4 tanesi toplandi 3 tanesi dollendi ve 3u trasfer edildi. Rahim kalinligimda son kontrolde 13tu transferde 16 olmustu. Hayirli olsun insallah saglikli kaliteli embriyolarin olur
Bugun transfer gununu saymazsak 4. Gunum. Sabirsizlikla bekliyorum sonucu Allahim hayirlara cikarsin. Sizin kaliteleri hakkinda bi bilgi verdiler mi? Rahim kalinliginiz neydi? 3. Gun embriyosu siiznde demi?Benim de 5 yumurta toplandı 4 u döllenme 3 u bugün transfer edildi. Sizin sonuç daha belli değil değil mi
Oyleyse daha iyi kat kat artsin sagliklaAmin inşallah ya benm dha öncede 5 6 gornyrdu 8 toplanyrdu baklm bu nasl olck
Benim perşembe günü yumurta toplanmıştı. Bugün transfer oldu. 4. Gün transferi yani. İki tanesi grade 1a bir tanesi ise geriden geliyormuş. Yani ucuncusunden pek ümit yokmuş. Rahim kalınlığı yeterli dedi doktorum ben de kaç diye sormadım ya :)Bugun transfer gununu saymazsak 4. Gunum. Sabirsizlikla bekliyorum sonucu Allahim hayirlara cikarsin. Sizin kaliteleri hakkinda bi bilgi verdiler mi? Rahim kalinliginiz neydi? 3. Gun embriyosu siiznde demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?