- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Hayirli olsun benimkilerde 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Grade 2a da cok kalitesiz degil ama dondurulacak kalitede de değil dedi 3unude transfer edeyim mi dedi bende edin gitsin dedim ☺ ama 3uzden korkuyorum ikize ve teke raziyimBenim perşembe günü yumurta toplanmıştı. Bugün transfer oldu. 4. Gün transferi yani. İki tanesi grade 1a bir tanesi ise geriden geliyormuş. Yani ucuncusunden pek ümit yokmuş. Rahim kalınlığı yeterli dedi doktorum ben de kaç diye sormadım ya :)
sizin yaş kaç normalde 2 bile transfer etmiyolar:)Hayirli olsun benimkilerde 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Grade 2a da cok kalitesiz degil ama dondurulacak kalitede de değil dedi 3unude transfer edeyim mi dedi bende edin gitsin dedim ☺ ama 3uzden korkuyorum ikize ve teke raziyim
Yetisir insallah saglikla buyusun lerbende bugun gittim kontrole rahim kalınlığı 7 güzel dedi yumurtalar 2 tanesi 12,5 2 taneside 9 büyüklükleri 2 tanede 6 var ama onlardan bişey olmaz tahminimce
Yaşım 28 bu 5. Tedavim butun tedavilerimde 2 transfer edildi ilk defa 3 edildi. Erken rezevr yetmezliği oldugu icin doktorum hep 2 etti 3ten hep korkmustu ama bunda 3e karar verdijsizin yaş kaç normalde 2 bile transfer etmiyolar:)
Hayirli olsun. kacinci denemendi acaba ilkmiydi. Rabbim saglikla aldirsin bebisini kucagina insallah cnm. darisi bizlere artik hayirlisi ile 10 gun sonra testim var cok heycanli ve stresli bekleyis icindeyimCanım benim Allah razı olsundua etmem mi isteyen herkese ederim tabiki. Hayırlı olsun tedavin seninde kuzum. Cuma öğrendik bizde çok şükür bin şükür
durumumuz aynı sizle benimde 29 yaş rezerv az bendede embriyolar gelişmiyor ilkinde 2 embriyoda kötüydü ikisini transfer ettiler tutmaz zaten dedi.şimdide 2 yumurta cevap vericek gibi tedaviye.Yaşım 28 bu 5. Tedavim butun tedavilerimde 2 transfer edildi ilk defa 3 edildi. Erken rezevr yetmezliği oldugu icin doktorum hep 2 etti 3ten hep korkmustu ama bunda 3e karar verdij
Hayirli olsun canim. Rabbim o embiryolara kan can versib saglikla tutunsun annislerinee ama bu bekleme surecii cok fenaaKızlar embriyolog aradı. 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuş çarşamba günü transfer dediler 3.gün transferi olmuş olacak. Allah yardım etsin.
Ayy insallah cnm dilin kalbin ne guzel soyledi Rabbim her birimize hamileyimmm demeyi nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bi evladim var Rabbim once sizlere de sonra da bana nasip etsin insallah
Doktoruma sorduğum ovitrelle isini cevaplamis ama ben anlamadim "Aslinda doktorum cok sempatik cok tatli dilli ben malum 5. Tedavi olunca herseyi soruyorum kafamda soru isareti kalmasin diye ama acikcasi doktoruma da guvendigimden işine de karismak istemiyorum o yuzden maille sordum utandigima ☺ daha cevap vermedi verirse paylasacam
ben soyleym bende dun gonapeptyl yaptm gobekten,transfer gunu hemsıre bana yrn ıgnenı yapmayı unutma dedı bende bu aonradan buyuyen yumurtalar ıcınmı dedım cnku buyumusler ve bana baskı yapıolar hayır o ıgne gebelıgı desteklemek ıcınmıs ovıtrelle de gonapeptyl gıbı aynı ıcerılklı ıgne benım kagıdımda GnRH analogu ıcın yazıo desteklesın tutunmayı dıe senınde ondandır benımde anladıgım buDoktoruma sorduğum ovitrelle isini cevaplamis ama ben anlamadim "
Eğer çatlatma ovitrelle yerine GnRH analoğu ile yapılırsa hcg desteği yapılabilir.Aksi takdirde hiçbir faydası yok." Ne demek istemis tercüme edebilecek var mi? ☺
Saol canım Allah razı olsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. İlk denememizdş şükürler olsun tuttu. Bu dönemde stres kesinlikle olmamalı ama sakin ve pozitif ol lütfen. 10 günde neymiş gelir geçer. Yeterki sonu güzel olsun. Bu anlarında tadını çıkar neticede hamilesin şuandaHayirli olsun. kacinci denemendi acaba ilkmiydi. Rabbim saglikla aldirsin bebisini kucagina insallah cnm. darisi bizlere artik hayirlisi ile 10 gun sonra testim var cok heycanli ve stresli bekleyis icindeyim
Ben de ucuzden korkuyorum ama bir yandan da fena da olmaz:)ikimiz aynı durumdayız sanırım. Sonuçlarımızı merakla bekliyorumHayirli olsun benimkilerde 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Grade 2a da cok kalitesiz degil ama dondurulacak kalitede de değil dedi 3unude transfer edeyim mi dedi bende edin gitsin dedim ☺ ama 3uzden korkuyorum ikize ve teke raziyim
Yani bu cevaba göre 5. Gun kullanmalimiyim.ki?ben soyleym bende dun gonapeptyl yaptm gobekten,transfer gunu hemsıre bana yrn ıgnenı yapmayı unutma dedı bende bu aonradan buyuyen yumurtalar ıcınmı dedım cnku buyumusler ve bana baskı yapıolar hayır o ıgne gebelıgı desteklemek ıcınmıs ovıtrelle de gonapeptyl gıbı aynı ıcerılklı ıgne benım kagıdımda GnRH analogu ıcın yazıo desteklesın tutunmayı dıe senınde ondandır benımde anladıgım bu
bılmıyorm canm ben dun yaptm belkı senın de bugundur snaa ne dedılerse bence yap kesinYani bu cevaba göre 5. Gun kullanmalimiyim.ki?
Karin ağrısı iyi ama tutundugunu gösterir ben ilk transferimde hiç karnım agrimadi tutmadı da zaten kötüye yorma şenyazarım tabıkı ınsallah guzel seylet yazarım ama cok karnım agrıo bıraz umutsuz oldum
Yani bu cevaba göre 5. Gun kullanmalimiyim.ki?
Kaçıncı günün canım seninbende bugun gittim kontrole rahim kalınlığı 7 güzel dedi yumurtalar 2 tanesi 12,5 2 taneside 9 büyüklükleri 2 tanede 6 var ama onlardan bişey olmaz tahminimce
Doktorum yapma dedi cnm ben o ilaci önceden kullandim senin için şuan kullandigin ilaclar senin icin yeterli dedi doktorum böyle dedigi icin kullanmayacagim cnmbılmıyorm canm ben dun yaptm belkı senın de bugundur snaa ne dedılerse bence yap kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?