- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Neden umutsuzsun kac embriyo transfer edildi. Kaliteleri nasilmis? Pozitif olmaya çalış. Bende hic yatmadim evde yemek yaptim evi topladim. 2. Gunu misafielige gittim 3. Gun igneden sonra ailecek tatli yemege gittik bugun pazara gitcem poset tasimayacam ama gezecem esim taşıyacak. Aksama da yine misafirlige gitcem hafta sonu misafir agirlayacam persembe yardimci bayan gelecek temizlik yapacak ama bakalim insallah bende kendimi yormamKızlar ben nakilden sonra doktorumda pek ümitli konusmayinca olmayacak zaten diye çok dikkat etmedim merkezden çıkınca 3 saatlik yola çıktık evimize gelmek için normalde bir kaç saat arabada yatarım diyordum ama onu bile yapmadık moralimiz bozulunca.o yüzden de biraz Olumsuz um. Siz nakilden sonra hep yattiniz mi tutacak olduktan sonra her türlü tutar ama yine de merak ettim.ertesi gün evin içinde gezindim yemek yaptım
Valla tatlım ışte tutmadı adet oldum ikinci günü gittim alttan baktı aa rahim fazla kalinlasmis dedi başka da bi sebep aramadı açıkçası bakalım bu sefer napicak donduracam dedi yarın öbür gün adet olscam baslicaz yine hakkımızda hayırlısı olsunCanım 14 zaten çok değil ki toplamadan önce kontrol etmişlerdir sonra ancak 1-2 mm kalınlaşmıştır 17-18 ile transfer olup tutan var zaten transfer sırasında aynı anda rahim kalınlığını da görüyorlar ve en iyi yere yapmaya çalışıyorlar transferi doktorum bana en kalın en uygun yere koymak için bakıyorum demişti. Olmayınca olmuyor kendini yıpratma. Benimde işkl tedavimde 7.5 mm ile yapıldı aslında azmış ama bile bile yaptı tutmadı. Dondurulmuşlarda biraz uzun sürdürdü tedaviyi 9 mm ye getirdi öyle yaptı. Olmadı bazı zorunlarda yaşadım o merkezde sonra İstanbul'a gittim orda baştan dedim rahmim iyi kalınlaşmıyor diye daha tedavinin başında estrofem verdi ama vajinadan attım ben fitil gibi ve işe yaradı çatlatma iğnesi vuracağım gün 10 mm idi. Gerçi bu seferde toplanan yumurtalarım olgun çıkmadı iptal oldu aralık sonu falan yine başlıyoruz o merkezde biz de.
Bir tane orta kalite 5. gun embriyosu verildi bugün 3. günüm 9 gün sonra test yaptircam ınsallah.hepimizin ki olumlu sonuçlansin allahım nolur.Neden umutsuzsun kac embriyo transfer edildi. Kaliteleri nasilmis? Pozitif olmaya çalış. Bende hic yatmadim evde yemek yaptim evi topladim. 2. Gunu misafielige gittim 3. Gun igneden sonra ailecek tatli yemege gittik bugun pazara gitcem poset tasimayacam ama gezecem esim taşıyacak. Aksama da yine misafirlige gitcem hafta sonu misafir agirlayacam persembe yardimci bayan gelecek temizlik yapacak ama bakalim insallah bende kendimi yormam
Blast embriyo olmasi bile şans cnm Allah gonlundekini hayirlisiyla versinBir tane orta kalite 5. gun embriyosu verildi bugün 3. günüm 9 gün sonra test yaptircam ınsallah.hepimizin ki olumlu sonuçlansin allahım nolur.
Kızlar ben nakilden sonra doktorumda pek ümitli konusmayinca olmayacak zaten diye çok dikkat etmedim merkezden çıkınca 3 saatlik yola çıktık evimize gelmek için normalde bir kaç saat arabada yatarım diyordum ama onu bile yapmadık moralimiz bozulunca.o yüzden de biraz Olumsuz um. Siz nakilden sonra hep yattiniz mi tutacak olduktan sonra her türlü tutar ama yine de merak ettim.ertesi gün evin içinde gezindim yemek yaptım
İnşallah shelaam. sen ümitli ol benim ki 11 den 1 e düşünce herseyi olumsuz düşünmeye başladım.böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. bizde doktorumla diyorduk ki 11 tane embriyo var bunun en az 5 tanesi sağlıklı çıksa 2 si nakil olsa 3 tane de dondururuz diyorduk ama olmadı işte hayırlısı olsun artık. ınsallah burdan hamileyim diye yazmak bizede nasip olurbugun 5.gunm benımde genetık tanı falan yapılmadı bana sadece 3 yumurtam oldu ve 2 embrıyom dollendı benim bırı gelısmedı bır tanesı transfer edıldı bende cok uuzlmustum belkıde genetık tanı yapılsa neolur bılemem suan yarı umutlu yarı umutsuz beklıyorum bugun 5.gunum 15 kasım test gunum ınsallah olur
Evet sürekli yatmak çok zor.en iyisi aslında yavaş yavaş dolaşmak birseyler yapmak. hepimiz için hayırlısı olsun test günü yaklaşan yok mu bize ümit olsaBence hic moralinizi bozmayin, hayirlisi ile dua edelim. Ben ilk 2 gun yattim ama evde bolca wc ye gittim ve yemege kalktim. Bugun 5. Gunum artik normal hayatima dondum. Hatta kucuk capta carsi alisverisimi bile yaptim. 2-3 kilo kadar birseyler alarak geldim eve. Cok mutlu oldum bunlari yaptigim icin :) hayirli olsun hepimiz icin.
Bir tane orta kalite 5. gun embriyosu verildi bugün 3. günüm 9 gün sonra test yaptircam ınsallah.hepimizin ki olumlu sonuçlansin allahım nolur.
Evet orta kalite olduğu için.bencede kalma imkanın varsa kal.senin yerinde olsam ilk 3 günden sonra çıkar gezeriz kendimi fazla yormadan tabiiDoktor ne sebeple olumsuz konuştu ki canım orta kalite olduğu için mi? tüp yaptıran herkesin embriyosu mükemmel değil ki zaten ayrıca embriyon 5. güne kadar gitmiş labaratuar ortamında bu iyi bir şey ve en çok tutanlar 5. gün embriyosudur çünkü o gün rahim duvarına tutunma günüdür embriyosunun daha çok şans vardır ümidini kaybetme ne mucizeler oluyor ama kasmaman iyi olmuş gerek de yok. Ben de İstanbul'da önceki merkezimde yaptırıcam 3 saat mesafe Eskişehirdeyim ama dönmeyeceğim izin kullanıcam sonuç alana kadar ama iznim yetmezse sonuca birkaç gün kala dönebilirim de Allah kısmet etsin yeter ki benim daha Aralık sonu.
Hepinize ediyorum. Rabbim hayırlı olanlara nasip etsin inşallahdua et bana da canım hamilelerin duası kabul olur
Canım bugun kontrol vardı. 12.5 m 2 tane ve 3tanede 10m varmış digerleri küçük 6 m filanmış .cuma tekrar gidicem inşallah kalitelidirÇok teşekkürler Allah razı olsun. Darısı sizlere inşallah
İnsallah hepsi kalitelidir yumoslarin :) Benimde bugun kontrol vardi canim ama boyutlarini soylemedi doktor, iyi gidiyor gelisim dedi. Benide persembeye tekrar cagirdi.bakalim neler olacakCanım bugun kontrol vardı. 12.5 m 2 tane ve 3tanede 10m varmış digerleri küçük 6 m filanmış .cuma tekrar gidicem inşallah kalitelidir
İğne vermedimi canım sanaİnsallah hepsi kalitelidir yumoslarin :) Benimde bugun kontrol vardi canim ama boyutlarini soylemedi doktor, iyi gidiyor gelisim dedi. Benide persembeye tekrar cagirdi.bakalim neler olacak
Canım iğnelerin kaçıncı günündesin kaç günde böyle oldu büyüklüğü benim bugün ikinci günüm cuma ilk günü kontrole çağırdı inşallahCanım bugun kontrol vardı. 12.5 m 2 tane ve 3tanede 10m varmış digerleri küçük 6 m filanmış .cuma tekrar gidicem inşallah kalitelidir
Benim bugün 5. İğnemi oldum canım yarın 6 olcakCanım iğnelerin kaçıncı günündesin kaç günde böyle oldu büyüklüğü benim bugün ikinci günüm cuma ilk günü kontrole çağırdı inşallah
Verdi canim 2 gunluk daha yazdi, persembe gidince yine yazar muhtemelen suan sadece gonal f kullaniyorum ve elevit vitamin. Digerleri bittiBenim bugün 5. İğnemi oldum canım yarın 6 olcak
O zaman aramızda sadece 3 gün var desene peki canım hangi ilacı kullanıyorsun ben gonalf 225 ile başladım cuma günü başka ilaç yazar mı acaba sana vitamin ilaçları yazdimi kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapayım merak ediyorum inşallah hayırlısı ile kavusuruz bebeklerimizeBenim bugün 5. İğnemi oldum canım yarın 6 olcak
Canım endometrium kalınlığını söylediği sanaCanım bugun kontrol vardı. 12.5 m 2 tane ve 3tanede 10m varmış digerleri küçük 6 m filanmış .cuma tekrar gidicem inşallah kalitelidir
Mrb canım benimde perşembe kontrol ama bana pazartesiden buyana orgatutranda başlattı büyük ihtimal cumartesi toplayacakVerdi canim 2 gunluk daha yazdi, persembe gidince yine yazar muhtemelen suan sadece gonal f kullaniyorum ve elevit vitamin. Digerleri bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?