2016 Kasım tüp bebek

Neden umutsuzsun kac embriyo transfer edildi. Kaliteleri nasilmis? Pozitif olmaya çalış. Bende hic yatmadim evde yemek yaptim evi topladim. 2. Gunu misafielige gittim 3. Gun igneden sonra ailecek tatli yemege gittik bugun pazara gitcem poset tasimayacam ama gezecem esim taşıyacak. Aksama da yine misafirlige gitcem hafta sonu misafir agirlayacam persembe yardimci bayan gelecek temizlik yapacak ama bakalim insallah bende kendimi yormam

Valla tatlım ışte tutmadı adet oldum ikinci günü gittim alttan baktı aa rahim fazla kalinlasmis dedi başka da bi sebep aramadı açıkçası bakalım bu sefer napicak donduracam dedi yarın öbür gün adet olscam baslicaz yine hakkımızda hayırlısı olsun

Bir tane orta kalite 5. gun embriyosu verildi bugün 3. günüm 9 gün sonra test yaptircam ınsallah.hepimizin ki olumlu sonuçlansin allahım nolur.

Bence hic moralinizi bozmayin, hayirlisi ile dua edelim. Ben ilk 2 gun yattim ama evde bolca wc ye gittim ve yemege kalktim. Bugun 5. Gunum artik normal hayatima dondum. Hatta kucuk capta carsi alisverisimi bile yaptim. 2-3 kilo kadar birseyler alarak geldim eve. Cok mutlu oldum bunlari yaptigim icin :) hayirli olsun hepimiz icin.

İnşallah shelaam. sen ümitli ol benim ki 11 den 1 e düşünce herseyi olumsuz düşünmeye başladım.böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. bizde doktorumla diyorduk ki 11 tane embriyo var bunun en az 5 tanesi sağlıklı çıksa 2 si nakil olsa 3 tane de dondururuz diyorduk ama olmadı işte hayırlısı olsun artık. ınsallah burdan hamileyim diye yazmak bizede nasip olur

Evet sürekli yatmak çok zor.en iyisi aslında yavaş yavaş dolaşmak birseyler yapmak. hepimiz için hayırlısı olsun test günü yaklaşan yok mu bize ümit olsa

Bir tane orta kalite 5. gun embriyosu verildi bugün 3. günüm 9 gün sonra test yaptircam ınsallah.hepimizin ki olumlu sonuçlansin allahım nolur.

Doktor ne sebeple olumsuz konuştu ki canım orta kalite olduğu için mi? tüp yaptıran herkesin embriyosu mükemmel değil ki zaten ayrıca embriyon 5. güne kadar gitmiş labaratuar ortamında bu iyi bir şey ve en çok tutanlar 5. gün embriyosudur çünkü o gün rahim duvarına tutunma günüdür embriyosunun daha çok şans vardır ümidini kaybetme ne mucizeler oluyor ama kasmaman iyi olmuş gerek de yok. Ben de İstanbul'da önceki merkezimde yaptırıcam 3 saat mesafe Eskişehirdeyim ama dönmeyeceğim izin kullanıcam sonuç alana kadar ama iznim yetmezse sonuca birkaç gün kala dönebilirim de Allah kısmet etsin yeter ki benim daha Aralık sonu.

Evet orta kalite olduğu için.bencede kalma imkanın varsa kal.senin yerinde olsam ilk 3 günden sonra çıkar gezeriz kendimi fazla yormadan tabii

Canım bugun kontrol vardı. 12.5 m 2 tane ve 3tanede 10m varmış digerleri küçük 6 m filanmış .cuma tekrar gidicem inşallah kalitelidir
İnsallah hepsi kalitelidir yumoslarin :) Benimde bugun kontrol vardi canim ama boyutlarini soylemedi doktor, iyi gidiyor gelisim dedi. Benide persembeye tekrar cagirdi.bakalim neler olacak

Canım bugun kontrol vardı. 12.5 m 2 tane ve 3tanede 10m varmış digerleri küçük 6 m filanmış .cuma tekrar gidicem inşallah kalitelidir
Canım iğnelerin kaçıncı günündesin kaç günde böyle oldu büyüklüğü benim bugün ikinci günüm cuma ilk günü kontrole çağırdı inşallah

Benim bugün 5. İğnemi oldum canım yarın 6 olcak
O zaman aramızda sadece 3 gün var desene peki canım hangi ilacı kullanıyorsun ben gonalf 225 ile başladım cuma günü başka ilaç yazar mı acaba sana vitamin ilaçları yazdimi kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapayım merak ediyorum inşallah hayırlısı ile kavusuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…