- 1 Kasım 2016
- 246
- 254
- 18
- 44
uzulme sakın benımde aynı 2tanesı dollendı bırı gelısmedı bır tane kaldı bır olsun senın olsum lutfen uzulmeden pozıtıf gır trasnfere sureklı dua et guzel dusun olcagına ınanKızlar 12 de transferim var.az önce embriyolog aradı 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuştu 1 tanesi daha gelişimi durmuş. kaldı elimizde 1 embriyo.çok üzüldüm. Allah im sen yardım et
Canım benimde 8 .günüm benimde cumartesi toplama gibi duruyor hangi ilaçları kullanıyorsunuz acababende şimdi geldim muayeneden 8. günüm bugun 2 tane 14 1 tane 10 3 tanede 9 var .endometrium 9. muhtemelen pazar günü toplama işlemi olucak hakkımızda hayırlısı.
gonal f 250 bide cetrotid kullanıyorum ama dozu düşürüp arkadan gelen 3 yumurtayı büyütebiliriz dedi doktorum bugun karar verilcek bakalım .Canım benimde 8 .günüm benimde cumartesi toplama gibi duruyor hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
Mrb canım benimde perşembe kontrol ama bana pazartesiden buyana orgatutranda başlattı büyük ihtimal cumartesi toplayacak
Hayirlisi olsun tatlim. kacinci gun transferi olcak seninki. ve sonucta lazim olan bir embiryo tatlim karamsarliga dusme hemen gulerek mutlu mutlu git merkeze bebikini gulere karsilaKızlar 12 de transferim var.az önce embriyolog aradı 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuştu 1 tanesi daha gelişimi durmuş. kaldı elimizde 1 embriyo.çok üzüldüm. Allah im sen yardım et
Canim hic uzme kendini, 1 tanede olsa rabbim verir. Dua et bol bol, bizimde dualarimiz seninle,allah yardimcin olsunKızlar 12 de transferim var.az önce embriyolog aradı 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuştu 1 tanesi daha gelişimi durmuş. kaldı elimizde 1 embriyo.çok üzüldüm. Allah im sen yardım et
Hadi bakalim canim, guzel haberler bekliyoruz, saglikla toplansin yumoslarMrb canım benimde perşembe kontrol ama bana pazartesiden buyana orgatutranda başlattı büyük ihtimal cumartesi toplayacak
Canım gonal f75 kullandım bi 4 gün yanında antibiyotık ve folbiol. Dün yine iğne gonalf 75 ve orgalutran 4 adet başlandı cuma bitiyl kontrol canımO zaman aramızda sadece 3 gün var desene peki canım hangi ilacı kullanıyorsun ben gonalf 225 ile başladım cuma günü başka ilaç yazar mı acaba sana vitamin ilaçları yazdimi kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapayım merak ediyorum inşallah hayırlısı ile kavusuruz bebeklerimize
kan sulandirici kullaniyomusun canim ben kullanirken vurundugum ignelerde ayni soylediklerini yasiyodum normalde olmuyodu amakızlar bişey sorucam iğne yaptığınız yerde kanama ve morarma oluyor mu benim bu zamana kadar hiç olmadı ama 2 gündür gonal f ve cetrotid yapıyorum iğneyi çıkarınca kanıyor ve anında morarıp ödem gibi şişlik oluyor bu normal mi sizce
yok canım kullanmıyorum normalde hiç böyle olmamıştı 2 gün üstüste oldu ama dün akşam yaptım olmadı kasamı denk geldi anlamadım.kan sulandirici kullaniyomusun canim ben kullanirken vurundugum ignelerde ayni soylediklerini yasiyodum normalde olmuyodu ama
Ilk 20 dakika onemli diyorlarr ayy cok heycanli cnm. bence bekle pazara az kalmis. insallah cikan cizgi dogrudur cnm. ben esime soz verdim. test gunune kadar rahat durup test yapmiyacam diye 16 sini beklicem mecbur. guzel haberler umidiyle ins.kızlar merhaba dün dayanamadım akşam 7. günümde test yaptım ikinci çizgi yoktu 3-4 dakika beklediktan sonra çöpe attım sonra yarım saat sonra çöpe bir şey atacakken dayanamayıp testti aldım tekrar baktım ikinci çizgi silikti o ana çok mutlu oldum tabi yanılma olabiliyor bu testlerde ilk beş dakika önemliymiş, sizde hiç böyle oldu mu pazar günü test günüm
ilk gebeliğimde de 10. gün yaptırmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi koştur koştur yaptırdım 45 çıkmışti 7 haftalık hamileyken kalp atışı durdu maalesef, rabbim inşallah bunları bana kısmet ederIlk 20 dakika onemli diyorlarr ayy cok heycanli cnm. bence bekle pazara az kalmis. insallah cikan cizgi dogrudur cnm. ben esime soz verdim. test gunune kadar rahat durup test yapmiyacam diye 16 sini beklicem mecbur. guzel haberler umidiyle ins.
7. Gun idrar icin cok erken cnm beta 7. Gunde vucutta yayilmaya basliyor 2 gun sonra tekrarla Allah gonlundekini nasip etsinkızlar merhaba dün dayanamadım akşam 7. günümde test yaptım ikinci çizgi yoktu 3-4 dakika beklediktan sonra çöpe attım sonra yarım saat sonra çöpe bir şey atacakken dayanamayıp testti aldım tekrar baktım ikinci çizgi silikti o ana çok mutlu oldum tabi yanılma olabiliyor bu testlerde ilk beş dakika önemliymiş, sizde hiç böyle oldu mu pazar günü test günüm
7. Gun idrar icin cok erken cnm beta 7. Gunde vucutta yayilmaya basliyor 2 gun sonra tekrarla Allah gonlundekini nasip etsin
Canım daha sonra silik çıkanlar bende hep boş oldu hamileliklerimde çizgi hemen oluştu aynen tatlım tam gününde yaparsın heyecanla bekliyorum sonucunu tatlımIlk 20 dakika onemli diyorlarr ayy cok heycanli cnm. bence bekle pazara az kalmis. insallah cikan cizgi dogrudur cnm. ben esime soz verdim. test gunune kadar rahat durup test yapmiyacam diye 16 sini beklicem mecbur. guzel haberler umidiyle ins.
sağol canım inşallah hepimiz o mutluluğu tadarızCanım daha sonra silik çıkanlar bende hep boş oldu hamileliklerimde çizgi hemen oluştu aynen tatlım tam gününde yaparsın heyecanla bekliyorum sonucunu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?