2016 Kasım tüp bebek

Buraya da yazayim, beni de listeye alin :) Merhabalar arkadaslar. Ben Ingiltere'deyim. Bu ilk denemem. Problemin ne oldugunu cozemediler ama 3 senedir deniyoruz bebegimiz olmadi diye tup yapmaya karar verdiler. 36 yasindayim bu arada hic hamile kalmadim. FSH ilk olcumlerde 10, ikincide 8.5 cikmisti. Ingiltere devleti ilk 3 tup bebek denemesini ucretsiz yapiyor. Ben de Ekim 18'den itibaren uzun protokol ignelerini vurmaya basladim. Dun ilk defa ultrasonla baktilar, baslamaya hazirsin dediler ve gonal F vurulmaya basladim, yani yumurtma buyutme ignesi, eger aynisi kullanilmiyorsa orda. Pazartesiye kadar onu vurulup tekrar ultrasona gidecegim. Burda ucretsiz oldugu icin turkiyedeki gibi ince takip yok. Mesela ilk ultrason ne olursa olsun sali gunleri yapiliyor, ikinici ucuncu ve dorduncu ultrasonlar pazartesi, carsamba, cuma yapilacak. Kisiye ozel gunler pek farklilik gostermiyor. Bakalim neler olacak. Hepinizesaglikli bebisler diliyorum.

Cok ilginc okuyorum burda, herkes kisa protokol oluyor turkiyede. Burda ise ozel bir durum yoksa illaki uzun protokol yapiyorlar. O ay tedavi yapacaklari herkesi bir odaya toplayip birkac saat suren bir bilgi semineri yaptilar. 20 aile civarindaydik. Bunlardan sadece 2-3une degisik yapilacak dediler. Geri kalanin hepsine ilaclari verip adetinizin 21. gununde buserelin vurulmaya baslayin dediler. Okuduklarima gore kisa protokolu (yani adetin 2ince gununde baslanan protokolu) eger asiri uyarilma ya da az uyarilma gibi risklerin yoksa yapmiyorlar burda. Ilginc yani neden turkiyedeki doktorlar kisa protokol tercih ediyor acaba.

Selam arkadaşlar, benim cumartesi yum toplama olacak inşallah. O gün için önerdiğiniz bir şey var mı? İşlem öncesinde ve sonrasında yapılmadı gerekenler filan
Hayırlı olsun canım çok çokkk su içmeni tavsiye edebilirim insanı rahatlatıyor ve vücut kendine daha çabuk geliyor

Benim butun tedavilerim kisa protokol oldu bende erken rezevr yetmezligi var 22 yasimdan beri fsh problemim var. Benim gibi hastalara hep kisa protokol uygulanıyor. Hayirli olur ins tedavin Allah gönlüne göre versin

Ben Bursa'da tedavi görüyorum Benim doktorum da uzun protokolu tercih ediyor ve bence de öyle olmalı .. beni bir önceki adetimden itibaren takibe aldı herşeyin doktorumun kontrolü altında olduğunu o kadar hissettirdiki çok memnun kaldım... yani uzun protokol daha iyi bence de

Benim yumurta sayim az.oldugu icin uzun protokol.bana.uygun degilmis. Bana 5 tedavimde de hep kisa uygulandi.

bu arada mrb tedavin hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun... bu arada ilk 3 denemenin ücretsiz olması çok güzelmiş

Bize seminerde kisa/uzun iyidir kotudur diye birsey yok, herkesin vucudu farkli, ona gore protokol degisiyor, kimse endiselenmesin dediler. Ben hersey kontrol altinda diye hissetmiyorum nedense :) ben onalrin programina uymak zorundaymisim gibi geliyor

bu arada mrb tedavin hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun... bu arada ilk 3 denemenin ücretsiz olması çok güzelmiş

ay evet ucretsiz olmasi cok guzel. Ama cok sira var. 1 seneden fazla bekledik bize sira gelsin diye. Allah korusun, simdi basarisiz olsa bir 6 ay daha bekletecekler malesef. Ama isler yuzunden turkiyeye gelmek pek mumkun gorunmuyor. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah. Ben baskasina edilen duaya cok inanirim. Kendim icin degil, sizin icin cok dua edecegim. Insallah hepinize nasip olur bu ay

Insaallah insaallah insaallahh... baskasina dua ederken kendimiz icinde etmis oluyoruz aslinda.. ne güzel şeydir dua... Rabbim mahrum birakmasin

Doğru herkesin vücudu farklıdır en iyisi doktorlarımıza güvenmek en iyisini onlar bilir

İnşaallaaaaaaah amiiiiiin teşekkür ederim ben buradaki herkese dua ediyorum size de ederim Allah tüm anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Aramıza hoşgeldin içimizden geçen Rabbim den istediğimiz hep aynı inşallah bu kez olacak

Sizin negatif mi sonuçlanmıştı bu ay mı yaptırdınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…