2016 Kasım tüp bebek

evet 1. de dondurlumuştu benim doğum kontrol hapıyla baskılanıyor daha sonra bu takvim benim için 10 gün sonra rahim kalınlığı arttırmak için iğne kullanılacak ismini yazarım şuan hatırlamıyorum daha sonra estrofem ve progestan haplarıyla devam edilecek genel hatları böyle
Benim de dondurulmus olacak, neden önce iğne verdiki acaba ben sadece estrofem kullandiriyo dr

bende pihtilasmada çok büyük sorun gozukmuyo diye vermemişti geçen transferimde ama 6 haftalık düşük yaptim. busefer bende kullanmak istiyorum. kac tane kaldı dogum kontrol hapindan. benim 10 tane kaldı ve 11 kasımda iyne olmak için gidicem hastaneye
sayısını bilmiyorum dışardayım şuan arkadaşım ama 15 kasım da iğne olucam yakın tarihler benim inancım çok büyük bu sefer . kan pıhtılaşması bende sorun baya doğumdan sonraya kadar kullanacakmışım

sayısını bilmiyorum dışardayım şuan arkadaşım ama 15 kasım da iğne olucam yakın tarihler benim inancım çok büyük bu sefer . kan pıhtılaşması bende sorun baya doğumdan sonraya kadar kullanacakmışım
anladim canim ins kalbine doğan gerçek olur

Benim ignem gun asiri test tarihine kadar dedi doktorum :KK43: cok acitiyor zaten. Ben biraz saatini erkene kaydirdim daha rahat ederim aksama diye. Zaten bir poset ilac var benim bir de kan sulandirici ignem var :KK43: kesinlikle disari cikmak iyi gelecek
Benim sanki cok ilacim.yok karsilastirma yapalim mi? Bende her gun hipor 3500 kullaniyorum 3 gunde bir climatlra banti degistiriyorum gun asiri progesteron ignesi kalcadan. Bide yatmadan once vajinal jel. Ayriyeten folikasit ve decavit. Sen neler kullaniyorsun

hayırlısı inşallahh evet izmir medikal park 32 yaşım 2nci kez sizde izmir sanırım
Mrb cnm bende medicl park izmir de tedvi oluyorm hangi asamadasn doktrun kim ben dondrlms transferi icin hazirlktayim dgum kontrl kullaniyorm suanda

rahimi hazırlamak için dedi doktor kalınlaştırmak içinmiş sizin hangi merkez estrofem birde progestan fitil olarak benimkisi
İzmit konak bende adetin 3.günü gittim Rahmi kalinlastirmak için sadece estrofem kullanıyorum progestan iğne verdi ona hala başlamadım

Mrb cnm bende medicl park izmir de tedvi oluyorm hangi asamadasn doktrun kim ben dondrlms transferi icin hazirlktayim dgum kontrl kullaniyorm suanda
merhaba dogum kontrol asamasindayim bende benimde dondurulmus 2. transfer suleyman bey canim senin kacinci denemen

merhaba dogum kontrol asamasindayim bende benimde dondurulmus 2. transfer suleyman bey canim senin kacinci denemen
Benimde süleyman bey doktorm ilk denemem daha ohss oldugum icin transfer yapilamadi aralikta transferim olcak insallah

İzmit konak bende adetin 3.günü gittim Rahmi kalinlastirmak için sadece estrofem kullanıyorum progestan iğne verdi ona hala başlamadım
benim ihtiyacım var demekki canım bilemiyorum tam progestan iğne vermedi bana fitil kullanmıştım o da çok sıkıntı verici

Benim sanki cok ilacim.yok karsilastirma yapalim mi? Bende her gun hipor 3500 kullaniyorum 3 gunde bir climatlra banti degistiriyorum gun asiri progesteron ignesi kalcadan. Bide yatmadan once vajinal jel. Ayriyeten folikasit ve decavit. Sen neler kullaniyorsun

Ben de progestan sabah ogle aksam 2 tane fitil seklinde, estrofem gunde 4 defa, ecopirin 1 defa, vinalac vitamin 1 defa, gun asjri progestan igne :( ve hergun clexane igne.. Epeyce varmis benim :(

11 tane var daha 9 kasim we 24 kasim kontrolum var bi igneden bahsetti ama ne oldugunu anlamadim aciklamadi merak ediyorum hangi ilaci kullaniyosun.
benimde ginera dogum kontrol hapindan 10 tane kaldı ve 11 kasım da randevum var ogun iyne yapılacak göbekten yumurta olusmasin diye. sonra nezaman cagirir bilmiyorum

Back
X