Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yaptım yazmayı unuttum sabah yaptım progestan içtiğim için beni mahvediyor o yüzden gelir gelmez yattım baş dönmesi yapıyor.bu arada bende HAMILEYIMMMMMMMdemir6133 canım nerelerdesin bugun günün test yaptınmı
Hayırlı olsun canımmmmAy yaptım yazmayı unuttum sabah yaptım progestan içtiğim için beni mahvediyor o yüzden gelir gelmez yattım baş dönmesi yapıyor.bu arada bende HAMILEYIMMMMMMM
Teşekkür ederim çok tuhafim deli gibiyim karnimda minik bi beden büyüyor galiba kardeşini şutladi benim minnos tek kalmak istemisHayırlı olsun canımmmm
Belli olmaz o canım keseyi görmedenTeşekkür ederim çok tuhafim deli gibiyim karnimda minik bi beden büyüyor galiba kardeşini şutladi benim minnos tek kalmak istemis
Değerden düşündüm böyle tabiki belli olmaz nasip herseyBelli olmaz o canım keseyi görmeden
İnşallah yavrum ya inşallah..
Tamam biz şimdi iyi tarafından bakalım inşallah güzel sonuçların olacak
Kızlar valla içimde bi ağlama var böyle bağıra bağıra beni bıraksalar bi ormana ben bağırsam çağırsam kendime gelsem bunaldık hepimiz.. herkesin kendine göre derdi büyük rabbim sağlık versin gerisi gelir.. başka topiklerde okuyorum bi ton şey herkese üzülmemesi için telkinde bulunuyorum resmen pollyanna gibi güçlü görünüp gülümsemek zor geliyor bazen.. böyle maddi açıdan deneyemeyecek olanları görünce içimde dağ gibi ateş yanıyor.. en azından bu sefer maddiyatı düşünmeyin diyorum ama geçim derdi işte ben ne desem boş rabbim hepinize yardım etsin.. olan içinde zor olmayan için çok daha zor.. çok duygusallık kusura bakmayın![]()
İnşallah yavrum ya inşallah..
duygular karışık ne hissedeceğimi şaşırıyorum gerçekten
sonu güzel olsun da hiçbişey önemli değil Allah yardımcımız olsun![]()
AllahımmmmTeşekkür ederim çok tuhafim deli gibiyim karnimda minik bi beden büyüyor galiba kardeşini şutladi benim minnos tek kalmak istemis
Allah razı olsun darısı isteyen tüm anne adaylarına rabbim her kim evlat hasretiyle yanıyorsa yüreğinin ateşini söndürsun.gecelerce evlat hasretiyle ağlamalarım geldi aklimaAllahımmmmgüne güzel haberlerle başladık
![]()
Tebrik ederim tatlım..
Ayy gelmesin şimdi onlar aklına güzel şeyler getir tek düşünme artık 2 oldun yaaa :)))))Allah razı olsun darısı isteyen tüm anne adaylarına rabbim her kim evlat hasretiyle yanıyorsa yüreğinin ateşini söndürsun.gecelerce evlat hasretiyle ağlamalarım geldi aklima
Elhamdülillah çok şükür rabbim sağlıklı Salih evlat nasip etsinAyy gelmesin şimdi onlar aklına güzel şeyler getir tek düşünme artık 2 oldun yaaa :)))))
Dayanamadım test yaptım![]()
10.gün idrarda belirgin çıktı çizgi ..kan vermeye gideceğim bugün.Eee gönder canım kaçıncı günün
Amin canım Allah kucağına almayı nasip etsinElhamdülillah çok şükür rabbim sağlıklı Salih evlat nasip etsin
Aminnn canım herkeseAmin canım Allah kucağına almayı nasip etsin![]()
Kese ve kalp de alttan bakıyorlar mis canım arkadaşlarım hep öyle soylediHamile kalan herkesi tebrik ediyorum Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..kızlar aranızda kese görmek için doktor muayenesine giden oldu mu alttan mı muayene ediliyor![]()
Ben 5+4 oldum kalp atısıda görünür mü ki ayyy cok heyecanlıyım ve tedirgin inş hersey yolundadır yarın gidicem doktoraKese ve kalp de alttan bakıyorlar mis canım arkadaşlarım hep öyle soyledi
Kalp atisi 6 veya 7 gibi görünüyor bildiğim kadarıyla tabi kişiden kişiye değişiyor ama genelde böyle duydum arkadaslarimdanBen 5+4 oldum kalp atısıda görünür mü ki ayyy cok heyecanlıyım ve tedirgin inş hersey yolundadır yarın gidicem doktora![]()