2016 Kasım tüp bebek

Kızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.

İnşallah yavrum ya inşallah..

Tamam biz şimdi iyi tarafından bakalım inşallah güzel sonuçların olacak

Kızlar valla içimde bi ağlama var böyle bağıra bağıra beni bıraksalar bi ormana ben bağırsam çağırsam kendime gelsem bunaldık hepimiz.. herkesin kendine göre derdi büyük rabbim sağlık versin gerisi gelir.. başka topiklerde okuyorum bi ton şey herkese üzülmemesi için telkinde bulunuyorum resmen pollyanna gibi güçlü görünüp gülümsemek zor geliyor bazen.. böyle maddi açıdan deneyemeyecek olanları görünce içimde dağ gibi ateş yanıyor.. en azından bu sefer maddiyatı düşünmeyin diyorum ama geçim derdi işte ben ne desem boş rabbim hepinize yardım etsin.. olan içinde zor olmayan için çok daha zor.. çok duygusallık kusura bakmayın :KK43:
İnşallah yavrum ya inşallah..
duygular karışık ne hissedeceğimi şaşırıyorum gerçekten
sonu güzel olsun da hiçbişey önemli değil Allah yardımcımız olsun :anneadayı:

Allahımmmm :KK6::halay::KK73: güne güzel haberlerle başladık :anne: :KK76: Tebrik ederim tatlım..
Allah razı olsun darısı isteyen tüm anne adaylarına rabbim her kim evlat hasretiyle yanıyorsa yüreğinin ateşini söndürsun.gecelerce evlat hasretiyle ağlamalarım geldi aklima

Ben 5+4 oldum kalp atısıda görünür mü ki ayyy cok heyecanlıyım ve tedirgin inş hersey yolundadır yarın gidicem doktora :anne:
Kalp atisi 6 veya 7 gibi görünüyor bildiğim kadarıyla tabi kişiden kişiye değişiyor ama genelde böyle duydum arkadaslarimdan

Back
X