2016 Kasım tüp bebek

Ya bende bugun idrar testi yaptım yine çıkmadı ya test tarihine 2 gün kaldı bugun 10. Gün çok canım sıkıldı ya cımartesi kan tahliline gidicem kesin sonuç orda belli olucak ama canım sıkılmadı desem yalan olur
Hiç bir belirti yok mu

Ya bende bugun idrar testi yaptım yine çıkmadı ya test tarihine 2 gün kaldı bugun 10. Gün çok canım sıkıldı ya cımartesi kan tahliline gidicem kesin sonuç orda belli olucak ama canım sıkılmadı desem yalan olur
İnşallah olur kuzum sıkma canını az kalmış zaten

Kızlar yaa bişey soracam. Benim kontrol yarın rahim kalınlığına bakacak ve jel başlanacak. Daha önce yazılmıştı da bulamadim o yazilanlari. Yine sorayim dedim. Bu jeli nasıl kullanmamiz lazım özellikle pozitif alanlar ne ettiniz yavrular ? Sıkıp yattiniz mi dolastiniz mi evde ? Çok heyecanliyimmmmm şu transfer hayırlısı ile olsun :)

Kızlar ben dayanamıcam kan testine gidicem 10. Gün bugun varsa kanda çıkar ama dimi ??

Teşekkür ederim çok tuhafim deli gibiyim karnimda minik bi beden büyüyor galiba kardeşini şutladi benim minnos tek kalmak istemis
Oyyyyyy kıyamam canım benim haketmiştin sen hayırlı olsun çok çok çok sevindim 3.gün embriyosu olunca insan biraz korkuyor ama nasip olacaksa 3 5 kalite falan dinlemiyor tekrar hayırlı olsun cidden çok sevindim

Kızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Maşallah güzel bir deģer insallah katlanır. Rabbim hayirli saglikli eylesin insallah.

Back
X